תקשורת ב-BT עם מכשיר 5450

AYELET1

New member
תקשורת ב-BT עם מכשיר 5450

WM 2002 אינני מצליחה לחבר אותו (PAIR) למחשב ולטלפון שלי למרות שהוא מזהה את 2 המכשירים המחשב יוצר איתו חיבור בעזרת מספר PIN במחשב ובכשיר, אבל כשאני מקישה על CONNECT אני מקבלת הודעת UNABLE TO ESTABLISH A CONNECTION ועשיתי 90 פעם SR... גם עם הטלפון (6310) אינני מצליחה ליצור חיבור. אפילו לשלב ה-PIN הזהה איננו מגיעים
אז תקשורת עם פוקט איננה כה פשוטה
ומעבר לזה - מה עושים????? תודה

ת ב נ

New member
את רואה זה לא כ"כ פשוט.

את אותם השאלות שאלתי בשרשור מתחת להודעה שלך.

AYELET1

New member
אי אמרתי שזה פשוט?.....

בד"כ זה מה שנאמר כאן- שהחיבור עם פוקט הרבה יותר פשוט מאשר עם פאלם... אני לא מצאתי את זה כך
ואכן לא שמתי לב להדעה שלך. סליחה. ועדיין נדמה לי שיש הבדל עקב מ"ה שונה במכשירים שלנו

ramimos

New member
אוף

אייליץ היקרה, יש לי את אותה הבעיה. מסתבר שהנוקיה יכולה לעשות PAIR רק עם מכשיר אחד

AYELET1

New member
ובכלל...

בנסיון ה"חיוג" ל-GPRS מופיע 9 בהתחלה 9 שלא צריך ליהיות שם לא שייך לסטרינג איך מעיפים את הדבר הזה? ול-BT של המחשב בכלל אינני מצליחה להתחבר כללל (יש דונגל) עשיתי UNPAIRED לפוקט השני שיש לי כאן אז היה נסיון התחברות ומיד נותק... למישהו יש עצה בעניין?

AYELET1

New member
טוב... אני מניחה שהמונולוג מרתק../images/Emo8.gif

הצלחתי לחבר את הפוקט למחשב אבל לא מצליחה ל-AS בפוקט מופיע רק COM1 ב-AS וב-BT COM3 מה עושים???

AYELET1

New member
ומה עם השאלה הזו? ירון?....../images/Emo7.gif

אני מתחילה להשתכנע שהפוקט על הפנים........(לא שלא שהיה חסר לי, מבחינת שכנוע, משהו מקודם
)

ron20

New member
איילת איילת איילת ../images/Emo6.gif

אני עונה רק מתוך תחושת שליחות
... שאת תשתכנעי שפוקט - הוא על הפנים
אני לא אוכל לעמוד בזה
קצת סדר ... (הצלחת לבלבל אותי
) מה את מנסה לעשות: - להסתנכרן BT
- להתחבר ב GPRS
יש פה ערבוב של כמה שאלות... לגבי ה com-ים - זו בעיה פנימית ב PC .. צריך לבדוק אילו com-ים פנויים ואלו בשימוש וצריך לזכור שאת מדברת על CE2002, אחד השיפורים של WM2003 הוא בפשטות החיבורים ... (אני יודע שב 2210 זה הלך לך הרבה יותר קל) בכל מקרה
יהיה לי יותר פשוט לנסות לענות על שאלות יותר ממוקדות. (בינתיים תחזיקי מעמד
)

ron20

New member
ובכלל ... תמיד ה 9 אשם ... ../images/Emo149.gif

כנסי ל start - settings - connections | V dialing locations | V dialing paterns בגדול תשאירי בכל השדות G בלבד (לכל מקרה שלא יבוא מוסברות שם תבניות החיוג) אם את לא מסתדרת תודיעי ... (באמת היה מונולוג קורע
)

AYELET1

New member
ירון... ירון... ירון...

(אני לא מבינה למה אתה תמיד משלש את שמי
) תודה רבה! הכל בסדר עד ל-dialing locations
אין כאלו אצלי...

ron20

New member
הוא יכול עם כמה מכשירים

אבל לא במקביל ... כלומר יש צורך לנתק מכשיר מחובר לצורך חיבור מכשיר אחר .. זה הכל. לא נח, זה נכון - וזו בהחלט מגבלה ...

למעלה