תקשורת בתאילנד

shlomikakon

New member
תקשורת בתאילנד

מהי הדרך הטובה או הנפוצה לתקשורת מתאילנד לישראל? 012 013 014 015 או כרטיס? תודה שלומי וענבל

מממ....זה משתנה כל הזמן הכי טוב

שתבדוק בכל חברה וחברה אולי יהיו מבצעים לתקופה שבה אתה מתכוון לנסוע. אני נסעתי עם כרטיס בזקכרט אבל היום בטח יש חברות זולות יותר ולפעמים יש מבצעים שכדאי לדעת עליהם . בתקופה שלי למשל ,היה מבצע של בזק חצי שקל לדקת שיחה מישראל להודו (וזה היה ממש ממש ממש זול) אז הייתי מתקשר מוסר את הטלפון והיו חוזרים אלי (שזה דרך אגב הכי משתלם לעשות). חוץ מזה יש את השיטה הישראלית (טוב נו רק ישראלים יוכלו לחשוב על דבר כזה) שמישהו מתקשר הבייתה מוסר למשל לאמא שלו את הטלפון שלך בבית ואת מספר הטלפון ממנו הוא מתקשר אמא שלו מתקשרת אליך הבייתה ואומרת לאמא שלך להתקשר למספר שמסרו לה וכך הלאה וכך הלאה... ככה כולם מדברים חינם(או כמעט בחינם כי יש מקומות שגובים כסף על קבלת שיחה) בהצלחה וטיול מהנה

עמית22

New member
משם לפה או מפה לשם?

משם לפה: בבנגקוק הכי זול להתקשר דרך המקומיים, עלות של 60 אג' לדקה לטל' נייח בארץ (הכרטיסים נורא יקרים). מפה לשם: אני מכיר איזה מישהו בפורום שעובד בבזק בינלאומי (014) ומוכר שיחות לחו"ל... פרטים במסרים

צומיש

New member
הממ...

הכי זול לצלצל מהקשר עולה 9 באט לדקה שזה שקל לדקה... חוץ מזה שהכרטיסים לא כל כך הכרחיים בתאילנד...

למעלה