תקשורת בתאילנד

עינבדנה

New member
תקשורת בתאילנד

יש לי התלבטות לגבי נייד לתאילנד
האחת היא לקחת את האייפון ולעשות דרך חברת פלאפון (ששם אני מנוייה) חבילה לחו"ל, ככה יש לי גם אינטרנט להיכנס ולבדוק דברים מבלי לחפש מחשב בתאילנד
השנייה היא לקחת פלאפון ישן ולקנות לו איזה כרטיס לשיחות בתאילנד, כמו טוקמן.. מה אתם ממליצים?

אני דיברתי ב50 שקל כן שקל

שבועיים לישראל ללא הפסקה . מה שעלה שנה קודם דרך פלא פון 2500 ש"ח . מחשב יש בכול חור בתיילנד . גלישה בגרושים זה עולה

miki872

New member
לא יודע מה זה ללא הפסקה אצלך

אבל 50 שקל זה 400 באט, מה שאומר שדיברת 100 דק', מה שאומר שדיברת בממוצע 7 דק' ביום...

זה לא בדיוק "ללא הפסקה"
חבל להטעות אנשים.

אין ספק שהמחירים זולים, אבל זאת פשוט הטעיה.

תיראה לא דיברתי ללא הפסקה . כי יש קרינה

אבל כול יום לעשות סיבוב עם האישה והבנות בטלפון עלה לי 500 באט . ולפעמים עים לקוחות . אז דיברתי 20 דקות שזה המון ליום . עבור 50 ש"ח . פעם ראשונה באמצעות פלא פון עלה לי מעל 2000 ש"ח
לא ידעתי שקיים סים תיילנדי עבור שבועיים שהייתי בתיילנד . הייתי 4 פעמים שם . לא להגזים. המחיר הוא פי 100 יותר זול מאשר עם חברות ישראליות

miki872

New member
אם דיברת 20 דק' ליום

אז (20(דק')*4(באט לדקה)*14 יום)/8(מעבר בין באט לשקל)= 140 שקלים, כמעט פי 3

אין לי שום דבר נגדך, מן הסתם- אנחנו לא מכירים. פשוט חבל להטעות אנשים חבר

אתם קשקשנים גדולים .

כאשר הייתי בתיילנד 4 פעמים כול פעם שבועיים . פעם ראשונה שנסעתי לקחתי פלאפון ועוד תעריל זול .
קודם כול ישנתי במלונות 5 כוכבים . אכלתי וביליתי בטוב ביותר . לא עשיתי חשבון לכסף . חזרתי לישראל קבלתי חיוב של למעלה מ2000 ש"ח . ודיברתי חופשי לישראל .
ב3 הפעמים קניתי סים תיילנדי . סיכמתי עים הבנות שאים צריכים אותי או האשה . שלחו לי SMS צללצ הבייתה . ואני הייתי מיתקשר הבייתה . או סתם מיתקשר הבייתה או לחברים . עלה לי כול פעם שיחות חופשיות מבלי לפחד ולירעוד זמן אויר . כ500 באט
אז דיברתי חופשי כמה שבוא לי . 20 דקות 10 דקות . ההבדל הייה עצום פי 20 במחיר . וכמובן שישנתי במלונות 5 כוכבים . וארוחות מעולות . אולי 700 באט . בפעם האחרון עוד נישאר לי עודף לפעם הבאה.

זו כוונתי . ולא חשבון 20 דקות 40 דקות . דיברתי חופשי חופשי . ללא רעידת היד זמן אויר יקר

sailor

New member
אתה קשקשן כל הזמן

וכותב שטויות בלי להסמיק.
תפסו אותך עם המכנסיים למטה אז לפחות שב בפינה ושתוק.

miki872

New member
חבוב אתה סתם מתלהט.

כל מה שבאתי להסביר זה שאתה פשוט לא מדייק.

אנשים יחשבו שהם מגיעים לתאילנד ויכולים לדבר, ישימו 400 באט לשיחות ויגמר להם אחרי שעה. וזה לא לעניין. אתה משחק עם כסף של אנשים ומטעה אותם.

לא אמרתי שאתה בנאדם רע ולא אמרתי שאתה בא לעשות רע. אבל זה לא עושה את הדברים שלך מדוייקים.

sailor

New member
עזוב את קרמר

הוא עוד לא כתב דבר אחד נכון, אבל חושב את עצמו מומחה לתאילנד. יש נושא אחד בתאילנד שהוא מתמחה בו, ועל זה לא נהוג לכתוב כאן.

רק בטירנוגמטריה יש דיוק . וגם יש אכסיומה

אני כתבתי . שדרך סים תיילנדי השיחות זולות פי 500 או יותר . מובן אם אדם ידבר ברצף ללא הפסקה 250 דקות כול כול כמה שעות . הקרינה תזיק לו יותר מאשר הכיס . כוונתי הייתה בשיחות רגילות של עשרות דקות מדי פעם . אםאתם עומדים על קוצו של יוד זה עניין אחר

sailor

New member
אתה כתבת דברים לא מציאותיים

לא כקוצו של יוד אלא כקורה לפחות.
כשתתחיל להיות מציאותי ותדע משהו על מה שאתה כותב, לא יחפשו אצלך קוץ.

אתה סתם קשקשן . אני לא מבין אותך

מה אתה מחרבש . אני כותב על עצמי מה שעברתי . בתיילנד בשיחות מישראל . אני לא מצטטת אחר . כותב מה שאני עברתי . דיברתי חופשי לישראל . חופשי זה יחסי . לא רעדה לי היד . דרך פלא פון זה עלה לי מעל 2000 ש"ח . דרך סים תיילנדי עלה לי 500 באט . רוצה תאמין לא רוצה תצליח העיקר שיהייה נצחון לצה"ל . שבוע טוב

sailor

New member
זה שאתה לא מבין, ידוע

אפילו את מה שאתה כותב אתה כנראה לא מבין, לכן אתה קופץ כל כך גבוה כשמגלים את ערותך.

danat28

New member
שיחות בתאילנד

חבילה לחו"ל זה מאוד מאוד יקר. אם את לא צריכה אינטרנט כל שעה, הכי זול זה פשוט להיכנס למקום של שיחות בינלאומיות (יש אחד בכל חור בערים הגדולות).

T o m c o

Member
מנהל
סים תאילנדי מקומי בתשלום מראש הוא הפתרון מאפשר גם שיחות לישראל במחיר של 4-6 בהאט לדקה, (כ-40-70 אג' לדקה), שום חבילה בשום חברה לא תעלה לך פחות מזה!
באשר לאינטרנט לסלולרי, יש בכל החברות אפשרות לגלישה, בצורות שונות, צריך רק לבקש טלפונית ממוקד השירות של החברה המקומית לשלוח לך את ההגדרות של החיבור. (יהיה קשה להסביר להם, אבל מצליחים בסוף..)
אני השתמשתי במשך חודש בסים תאינלדי מקומי - בשיחות וגלישה (החיוב עבור הגלישה היה משהו לפי משך זמן חיבור... צריך לבדוק אם יש אפשרות לחבילה מוסדרת).

prizman

New member
את האפשרות הראשונה תורידי מהפרק,

סתם בזבוז כסף לבטלה.
האפשרות השניה הגיונית בהחלט.
יש כמובן גם אפשרות שלישית, לדאוג לפתוח את האייפון לכל סים, לקנות בתאילנד סים מקומי
ואיתו גם לדבר וגם לגלוש.
יש רק מגבלה אחת, אם את צריכה מיקרו סים לא ביררתי אם כיום ניתן לרכוש אותו בכל חור,
אבדוק היום אני מקווה.

למעלה