תקשורת באנגליה

תקשורת באנגליה

שלום לכולם, אז יש לנו כבר דירה בקיימברידג' והבעל בית אמר לנו שיש שם תכנית של virgin unliited broadband. מישהו יכול לפרשן לי מה זה אומר? האם יש לנו רק אינטרנט, או שזו איזושהי תכנית שכוללת גם חיבור לטלפון? ואם זה רק אינטרנט - מישהו יודע מה האפשרויות באנגליה לעשות ק טלפון ל-3 חודשים? אני פשוט בלחץ על טלפונים לארץ.... אשמח לקבל המלצות!

TrigATUSA

New member
תבדקו באתר של VIRGIN ויהיה שם הסבר על כל

חבילה בקישור הזה http://www.virginbroadband.com/ כמעט כל החברות מחייבות חוזה לשנה כדי לתת חיבור לטלפון, ו BT דורשת 7 חודשים אם מתנתקים קודם משלמים קנס שתלוי בחברה ובחבילה

תודה ועוד שאלה - ביטוח בריאות

תודה אני אבדוק שם. יש לך המלצה על חברה שזול בה במיוחד לדבר לטלפון קוי בארץ? ועוד שאלה אם מישהו יודע - בעלי יעבוד במשך התקופה באופן מוסדר, אני לא. האם אנחנו או לפחות רק בעלי מבוטח בביטוח בריאות? ואם לא, איזה ביטוח כדאי לעשות (אנחנו נוסעים רק ל-3 חודשים) - ביטוח חול מהארץ או משהו בריטי?

אחלה, תודה! מישהו יודע לגבי ביטוח בריאות?

כרגע נראה שאין לי שום דרך להשיג טלפון קוי ל-3 חודשים. איזה באסה.

מישהו יודע? לגבי ביטוח בריאות

בעלי יעבוד באנגליה במשך התקופה באופן מסודר, אני לא. האם אנחנו (או לפחות רק בעלי) מבוטחים בביטוח בריאות? ואם לא, איזה ביטוח כדאי לעשות (אנחנו נוסעים רק ל-3 חודשים) - ביטוח חול מהארץ או משהו בריטי?

TrigATUSA

New member
להבנתי כל מי ששוהה בבריטניה באופן חוקי

זכאי לשירותי בריאות חינם מהשירות הממלכתי (NHS) את פשוט צריכה לחפש את המרפאה הקרובה לביתך באתר שלהם, וללכת למרפאה להירשם

תודה!!!

זה גם מה שאני חשבתי, מצאתי את האתר שלהם אבל שום דבר לא ברור עד הסוף בכל ההגדרות המשפטיות האלה! נקווה שלא נצטרך את זה בכלל ב-3 חודשים האלה...

noa scotland

New member
../images/Emo45.gif אכן כן.

את המרפאה תמצאי באינטרנט או ברשימות שיש בספריה המקומית - תבקשי רשימה של GP's - כך נקראים רופאי המשפחה. כדי להירשם הם יבקשו לראות דרכון עם ויזה, ואישור על הכתובת (חשבון או מכתב שנשלח על שמכם מספק שירות כמו גז, חשמל, טלפון או בנק). אם אתם בקיימברידג' "בגלל" האוניברסיטה, בדרך כלל לקולג'ים יש רופאים שאיתם הם עובדים ואפשר לקבל מהקולג' את הפרטים, וגם הפניה מהם כך שהרישום יהיה יותר פשוט (ללא המסמכים המעידים על כתובת).

TrigATUSA

New member
לדעתי הם לא עושים אפילו את זה

אני לא חושב שביקשו ממני דרכון כאשר נרשמתי ל GP (אבל זה היה לפני שנתיים, אולי אני לא זוכר) נדמה לי שרק הוכחה על כתובת (חשבון UTILITY)

למעלה