תקשבו

וונקי

New member
תקשבו../images/Emo124.gif

סוכות מתקרב ועד כמה שאני הבנתי עדיו איו מפגש ואני חושבת שצריך לארגן אחד. אני חושבת שהיה נוח לרובם לפחות אם המפגש היה באזור המרכז אבל סוף זאות רק דעתי אבל משום שאני נורא רוצה מפגש אני החלטתי לנסות לארגן אחד. אז בבקשה תשתפו פעולה. נכון לעכשיו איו עדיו מפגש בסוכות אבל היה מפגש אצלי כנראה איזה שישי שבת אבל זה לא בטוח וזה גם לא קשור כרגע. ועכשיו אני יחזור לענין המוקרי צריך מפגש בסוכות חובה לעשות מפגש. אני יכולה אישית בכול בסוכות חוץ מי תארכים 14 -16 וזה בגלל שב15 זה שנה לזכר אבא שלי. הנה כמה מקומות שאפשר לעשות בהם מפגש יאזראלי מקום נוח ונגיש פארק רעענה קניון בהרצילה יש רכבת לשם אז נוח להגיע אם יש לכם עוד מקומות את מוזמנים להוסיף שכול אחד יכתוב איפה הוא מעדיף שהיה מפגש ותאריך שנוח לו וצריך לקבוע את זה כמה שיותר מהר תודה מי ראש דסדס

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

עזריאלי והרצליה נראה לי הכי נוחים בשבילי.... לא משנה איזה תאריך

Me 4eVer

New member
ארר..

איך הבנת את זה? יש מלא שירשורים על מפגש בסוכות! אתם מזניחים את ראש השנה..~~>.<~~

Me 4eVer

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

כועס+מוציא עשן מהאוזניים, למי שלא הבין..
~~>.<~~

יש מפגש.

אם את רוצה פרטים - אני אשלח לך מסר. שלחתי לכל הרשימה בגרין שטרודל, מוזר לי שלא קיבלת.

וונקי

New member
אני רוצה פרטים על מפגש

כי עד כמה שאני הבנתי יש מלאה שרשורים על מפגשים אבל שעוד לא קבעו מקום וזמן למפגש

אוקיי, כבר שולחת לכולם. ../images/Emo13.gif

וקסט - לא, זה ממש ממש לא מפגש סגור חס וחסה ובטח שלא למקובלים בלבד (נראה לי שכבר אין פה דבר כזה). שלחתי לכל הרשימה שלי באייסיקיו (מסתבר שלאלו שצירפתי רק לאחרונה זה לא שלח ולעוד כמה, מוזר לי כי זה לא כתב ככה) את זה וביקשתי להעביר כמה שיותר, אני פשוט לא רוצה שיהיה כתוב על זה בפורום כאן. (הסיבות שמורות עמי
אני אספר לכם מתישהו במפגש
)

Gizmo14

New member
הרצליה או עזריאלי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אני בעיקרון כל סוכות במרכז, לא מפריע לי שיהיו כמה מפגשים,כל אחד שלירון יכולה להגיע אליו- גמני יכולה...
אגב, לירון, אמרתי לך שאני באה בסוכות

למעלה