``תקרת שכר``?

Benn Is Kane

New member
זה רעיון שאני חשבתי עליו

לפני הרבה זמן... מכבי חיפה, הפועל ת"א, מכבי ת"א, בית"ר ירושלים, מכבי נתניה ועוד קבוצה אחת (אשדוד? פ"ת? בני יהודה? לא ממש משנה). הרבה עניין, תחרותיות, כל הקבוצות מועמדות לאליפות, ומשחקים מעניינים כל שבוע. אבל זה בעייתי גם (כמובן...). אם לוזון מגביל את התקציב, הקבוצות צריכות לא לעלות למשחקים.

AKAKAK

New member
עונה ראשונה כן, אך עונה שנייה לא

למה? עובדה די פשוטה, אם חיפה, נתניה, ביתר הפועל/מכבי תל אביב עוזבות את הליגה. תהיה להתאחדות בעיה לשווק את הזכויות שידור. כי אף אחד לא יקנה אותן ואם כן בגרושים. לעומת זאת הקבוצות שפרשו והחזקות יקבלו את כל הכסף על השיווק ישירות לכיס בלי גורם אמצעי או אחר מערוץ עשר,ערוץ חמש, יס/הוט, ערוצים בתשלום כל גורם שיהיה מעוניין. אחרי עונה ההתאחדות תתקפל ותבטל את ההגבלות על השכר, מה גם שמגרשים יהיו מלאים בליגה איכותית כזאת כל שבוע אז הרווחים מהקהל יעלו באופן גורף. זאת אומרת מרבית המטרות של לוזון יכשלו והוא יפרוש או יכנע לדרישות של הקבוצות שפרשו מהליגה בלי ברירה.

Benn Is Kane

New member
חוץ מזה...

שזה מגניב למרוד בדבר כ"כ מגעיל כמו ההתאחדות לכדורגל
.

lemmacantor

New member
קודם כל 10 מיליון דולר

זה בערך התקציב של מכבי חיפה. לא הייתי מקביל את התקציב, אבל כן הייתי מחייב להשקיע במחלקות הנוער 5-10 אחוז ממנו לפחות.

בואו נסכם את זה ככה....

אבי משוחט שטס על חשבון כספי ציבור שלא לצורך עם הנבחרת לרוסיה לוזון רק רוצה לחזק את מעמדה של הקבוצה שלו הלו היא מכבי משפחת לוזון המושחתת פ"ת. ביזיון אחד גדול הבן אדם הזה פסול לכל הדעות, זה רק יחזיר את הכדורגל 10 שנים אחורה ויגביל את הכדורגל הישראלי בזירה האירופאית.

b o k o l i

New member
הוא רוצה לקרב את מכבי פ"ת לרמה

של שאר הקבוצות מה לא ברור לכם?

O n y X

New member
יותר נכון להוריד

את רמת הקבוצות הגדולות לרמה של מכבי פ"ת

KOKOME‏ ‏N

New member
לפי מה שהבנתי על ההצעה של לוזון

אז ה 10 מיליון זה התקציב שחקנים לא מועדון. התקציב של חיפה העונה היה בערך 5 מיליון שוב פעם תקציב שחקנים. זה שמעתי בתוכנית של גדי נס לוזון דיבר והוא אמר שזה רק יפגע בביתר. אז עכשיו ניראה לי שזה פצצה בישביל כל הליגה.

astrix4

New member
בטח פצצה...כשחיפה חלשה אז זה טוב?

אבל שהיא כבר לא יכולה לעצור את בית"ר אז יאללה, נשתמש ב"חוקים" לא כשרים. מי עצר בעדכם כשרכשתם חצי מהליגה? סואן,גזל,אוזן,ארביטמן,מליקסון,קלמי סבן ועוד רבים? כשעשיתם בליגה כשלכם? כשהתקציב עלה על 60 מיליון? עכשיו שאתם כבר לא בטופ אז להגביל את בית"ר זה בסדר?

dios4

New member
כבודו

עם תקציב של 100 מליון..או 200 או 300 מליון, בית"ר לא תקח אליפות.. TAKE IT ESAY

astrix4

New member
התקציב של חיפה הוא 55-60 מיליון../images/Emo5.gif

ההצהרות היו שבשנה הבאה יורידו אותו לסביבות 45..... ככה שאם השנה הגזרה הייתה קיימת הייתם משחקים עם סגל קצת יותר מצומצם..... בלשון המעטה. אני אוהד בית"ר ולא ממש מבין איך החוצפן הזה מעז. זאת פשוט חשיבה מיושנת. הרי בעונות הטובות של חיפה ומכבי ת"א התקציבים הגיעו גם ל60 מיליון. אז איך זה פתאום שארקדי פותח את הארנק, אז זה כבר לא בסדר? גם חיפה פוצצה סכומים על קטן למשל---800 אלף דולר, שלא תגידו שרק בית"ר מגזימה בסכומים1 שחור על גבי לבן שכסף לבדו לא מספיק (ודרך אגב גם חיפה שרכשה בעונות הקודמות כל שחקן ישראלי פנוי יודעת את זה). ולכן למה להגביל? מקסימום שיגבילו לגבי שחקנים ישראלים, אבל איך אתם לעזאזל מצפים ששחקנים כמו בואטנג, לרואה, בוקולי וכאלו בכלל ידרכו כאן אם יגבילו את שכרם לשקל וחצי? זה פשוט צעד של אינטרסנט אוהד מכבי פ"ת שרוצה לחזק את הקבוצה שלו ע"י פגיעה בגדולות של הליגה. תחשבו על זה! עם תקציב של 15 מיליון ש"ח פחות אתם תאבדו בוקולי, קולאוטי, קטן וכו'.

נִיסוֹ

New member
אם להיות אובייקטיבי...

תקרת שכר זה דבר גרוע מאד... זה ירתיע הרבה אנשים בעליי ממון שירצו לבוא להשקיע בכדורגל שלנו אבי לוזון טען בכמה ראיונות שהוא יעשה את ההפרדה בין אהדתו למכבי פ"ת לבין תפקידו החדש כבר הצעה שמשרתת את קבוצתו הקטנה

eran 89

New member
לוזון עוד יגמור את הכדורגל הישראלי

ואמרתי את זה עוד הרבה לפני מסיבת העיתונאים. בתקרת השכר מה שלוזון יגרום יהיה זה: דבר ראשון והכי חשוב, משקיעים רציניים לא יגיעו לפה. אנשים שבאמת רוצים להוליך קבוצות לטופ האירופאי לא יחפשו פה כלום. גאידמק הוא דוגמא מצויינת לכך. אני לא מאמין שאם החוק הזה יעבור הוא יישאר פה גם בעונה הבאה. דבר שני, תקרת שכר תמנע מקבוצות לפתות שחקנים זרים איכותיים בסכומי כסף גדולים יחסית, וכך אין כל סיכוי להתקדמות הכדורגל הישראלי באירופה. להיפך הפערים ביננוי לכדורגל האירופאי רק יגדלו ונגיע למצב שאי אפשר לרפטץ דבר שלישי, שחקנים ישראלי מרוויחים היום סכומי עתק. אני מסכים עם זה שהסכומים מוגזמים, כי אין ישראלי כיום ששווה יותר מ-130 אלף דולר. תקרת השכר תגרום לישראלים הבכירים לחפש אופציות משתלמות יותר בחו"ל , גם במחיר של ליגה פחות אטרקטיבית או ויתור על דקות משחק. אולי לדעת לוזון זהו תהליך הבראה לכדורגל הישראלי, אבל לדעתי הרעיונות האלה (תקרת שכר והורדת מצבת הזרים בליגת העל) יגרמו לצניחת הכדורגת הישראלי (שיהיה גרוע בהרבה מהמצב הנוכחי). תחשבו שנייה שוב, חוקים כאלה לא משרתים גם את האינטרסים של מכבי חיפה, שמציבה לעצמה מטרה להיות קבוצה לגיטימית באירופה.

eran 89

New member
תיקונים:

ביננוי= בינינו. לרפטץ =לפתור או לתקן או משהו בסגנון (חחח אין לי מושג איך הגעתי לזה, הקלדה עיוורת)

למעלה