תקרת עץ

efi le

New member
תקרת עץ

אביבה בוקר טוב בצד הדרום מערבי של ביתנו ממוקמת מרפסת, כל קירותיה חלונות גדולים והתקרה הינה עץ בעלת 4 קורות דקות יחסית. מכרה שביקרה בביתנו העירה לנו על התקרה ואמרה שלא כדאי לשבת בה בשל קורות העץ שמשולות לסכינים חדים. במרפסת זו אני ובעלי מאוד אוהבים לשבת, לאכול ולדבר. אנו מתגוררים בבית רק חודשיים (בית ששיפצנו). מה דעתך? מה כדאי לעשות כדי לנטרל את השפעת "הסכינים"? תודה אפי

זהירות, זהירות, זהירות...

לא אוכל להתיחס למה שאמרה המכרה שלכם. אינני יודעת מה באמת יש שם ואיך היא פירשה את מה ששמעה או קראה.האם היא אשת מקצועה? חרושת השמועות בקשר למה שאסור בפנג שוי גדולה ורבה, לצערי. האם תוכלי להעלות תמונה כדי שאראה את ה"סכינים"? כשאת אומרת קורה, לאיזה גובה היא יורדת, מה העומק שלה, הרוחב וכו'? האם אתם יושבים ממש מתחתיה או היא לצידכם?

efi le

New member
אביבה שלום

אביבה מי שאמרה את מה שאמרה בנוגע לתקרת העץ אינה מהתחום בכלל. כרגע אין לי אפשרות להעלות תמונה ולכן אנסה להסביר. זו מרפסת שהתקרה בה היא תקרת עץ ישרה באורך 3 מטר ועליה 4 קורות עץ בעובי 12 ס"מ במרחק 80 ס"מ זו מזו. אנו יושבים מתחת לתקרה לכל אורכה. גובה התקרה הוא 2.5 מ'(מהרצפה). מסוכן?????????? תודה אפי

היי אפי

לא מסוכן, לא מומלץ. בפנג שוי עיצוב הסביבה הוא מאוד עדין ונעים אז המילה "מסוכן" קצת אגרסיבית מדי. אכן, לא כדאי לשבת מתחת לקורות אלה. מה ניתן לעשות, להאיר בתאורה מסביב כשהאור מאיר כלפני מעלה. להציב צמחיה שעליה מאורכים וצומחים כלפי מעלה. יתכן שיש שם אפשרות "לשחק" קצת עם מראות ומתכות, מה שאני מאוד אוהבת לעשות, רק שאינני יכולה להגיד את זה מכאן. להשתמש בחפצים בצורת פירמידה/מעוין/כוכב.

efi le

New member
אביבה תודה

יש לך רעיון לאיזה צמח? את מכירה שם ספציפי? בכל מקרה תודה רבה על הבהרת הסוגיה. נשתמע...

למעלה