תקרא את זה....

N I R VA N A

New member
תקרא את זה....

שלום לכולם! אני מעריץ של נירוונה (כבר 3 שנה) הייתי במספר פורומים ולצערי גיליתי את הפורום של תפוז רק עכשיו (וחבל כי נראה לי זה פורום ממש טוב) אז אני מקווה להנות פה ולתחילה תקראו את מה שיש בתמונה ותגיו מה דעתם - האם אתם מאמינים בתיאוריה הזאת או לא??

N I R VA N A

New member
דרך אגב - שכחתי לשאול משהו...

הורדתם את כל ההופעות החיות של נירוונה מקאזה??? אני לא מדבר על המפורסמות - אלא על הנדירות - יש שם מספר הופעות שלהם מ''רידינג פסטיבל'' מאיטליה, פאריז וכ''ו... אם לא - תורידו! ממש מומלץ! הנה השמות של ההופעות (אני גם שמתי את זה ב shared folder) 8-30-92 Reading Festival - Part 1 (Divx).avi - הופעה נחמדה.. Nirvana - Live In Roma.avi - הופעה יפה מאוד! Nirvana - SNL Rehearsal - New York - 09-24-93.avi - זה לא הופעה חיה - כאן יש צילומים נדירים של הלהקה כשה הם הופיעו ב ''סטרדיי נייט לייב'' - מראים את החזרות שלהם, את הצילומים וכ''ו..... - אין שם שירים Nirvana live - Entire Concert - Live and Loud 1993 - זאת אחת ההופעות האהובות עלי - ממש הופעה יפה!!! Nirvana - Live Nulle-Part-Ailleurs 02.04.94 - כאן יש רק 3 שירים - הם הופיעו באיזה תוכנית בצרפת (והם היו לבושים בחליפות!) *תורידו את כל ההופעות בעזרת הקאזה הפרוצה - תעשו ששם הרבה SEARCH MORE - והוא ימצא לכם הרבה משתפים וככה תצליחו להוריד בלי בעיה...

whatever4

New member
תרשה לי לתקן אותך...

ב-NIRVANA SNL REHEARSALS יש את heart shaped box (פעמיים) ואת rape me i'm so ugly that's o.k coz' so r u broke our mirrors

N I R VA N A

New member
וואלה... אני כבר לא זוכר (מזמן לא

הקשבתי לזה...) תודה על התיקון

Runaway Train

New member
ברוך הבא

הציגו כבר את הדף הזה כאן... תודה על ההופעות תהנה לך כאן הבנים בפורום קיבלו הוראות מלמעלה לגדל שיער ארוך אם אין להם ,זה מה שכל חבר פורום שמצטרף עושה אלא אם כן אתה מעדיף להיות טייס

למעלה