תקראו!

CANDY MAN

New member
לא דיברתי אלייך יא מוזרה!!

דיברתי אל גלוריה שכנראה שמה הוא ג´ן.

Iris cream

New member
אמילי, תראי

ואיך בדיוק נפציץ את הערבים? את לא מבינה שהעולם (ולמי שתהה מי הם העולם- צרפת, איטליה, גרמניה, ארה"ב וכולם, כולם מסתכלים מה אנחנו עושים ובוחנים אותנו) יבטל את הכספים שהם נותנים לנו, יבטל תמיכה- יתמכו בערבים. אנחנו עושים את כל מה שביכולותינו לעשות, ואנחנו עושים את זה טוב מאוד. למרות שאני חושבת שצה"ל צריך להיכנס לטנקים לרמאללה אחריי שהם עושים לנו פיגוע- ובזמן שהם רוקדים ברחובות לדרוס אותם למוות. אי אפשר לומר שהרגנו חפים מפשע- כי הם יצאו וחגגו את המוות שלנו. אבל אם נפעל בקיצוניות, העולם יפעל בקיצוניות. הדבר היחידי שאנחנו צריכים עכשיו זה פיגוע חזק, כמו התאומים, בצרפת ואיטליה- ואנחנו מסודרים.
Iri$ Cre@m

Gloria_Nathan

New member
נראה לי שיש לנו פה בעיה עם המושג...

חף מפשע. חף משפע הינו אדם שלא ביצע עברה. מישהו שהורג,אונס, גונב, פורץ וכו´ אינו חף מפשע. מי שחוגג מוות של מישהו אחר הוא אולי בן אדם לא מוסרי, הוא אולי בן אדם שאת לא היית רוצה לראות חי אבל הוא לא עבר על שום חוק! ככה שכשחלק מפלסטינאים רוקדים ברחובות בגלל שפגיוע בצליח זה כואב, וזה מרגיז, אבל הם עדיין חפים מפשע.

Iris cream

New member
לא, הם לא.

הם מחלקים סוכריות בגני ילדים! הם מעודדים את היהודים לשנוא יהודים-אולי הם לא הורגים, אבל הם מייסדים את היצר "להרוג יהודים" בתוך הילדים שלהם, וגם בתוך ילדים שלא שלהם- הם נהנים מהכסף שהם מקבלים אחריי שהם שולחים את הבן שלהם למות, הם בהחלט לא חפים מפשע. פשע זה לא רק להרוד יהודים, זה גם הרצון להרוג יהודים, וגם ללמד ילדים קטנים ותמימים לרצות להרוג יהודים.
Iri$ Cre@m
וכמו בפורום הארי פוטר- אני אימצתי את האייקון הזה של הפרח...

Gloria_Nathan

New member
אתם יודעים מתי יגיע סוף העולם?

כשנתחיל להעניש אנשים על מה שעובר להם בראש! כשנתחיל להגיד- אתה פושע כי אתה חושב כ או אחרת אז יגיע הסוף של הדמוקרטיה! באף מדינה דמוקרטית וחופשית אין חוק שאוסר לרצות משהו, באף מדינה בעולם אין חוק שאוסר להנות ממשהו. וד"א יש הרבה מתנחלים שמלמדים את הילדים שלהם לשנוא ערבים, ושלהרוג ערבים זה טוב! אני אומרת בואי נפציץ גם אותם! ויש מסםיק דתיים שמלמדים את הילדים שלהם להיות אנטי-ציוניים! בואי נפציץ גם אותם!!!

Vendetta

New member
סוף הדמוקרטיה, לא סוף העולם.

לא שחס-וחלילה אני בעד חיסול הדמוקרטיה.

Vendetta

New member
שוב הבורות שלך בהיסטוריה

את חושבת שמאז ומתמיד היתה דמוקרטיה?

אדווה ג

New member
מוסריות ואנושיות.

להפציץ ולדרוס פלשתינאים ברחובות זה פיגוע טרור. נכון, רוב הפלשתינאים לא עצובים כשיש אצלנו פיגוע, בלשון המעטה, אבל זה לא אומר שנקח טנקים של צה"ל ונדרוס אותם למוות! כמו שג´ן כתבה, יש הרבה ימנים קיצוניים שהחינוך שם לא רחוק מהחינוך שם, יש המון אנשים שמתעבים את כל הערבים בלא יוצא מן הכלל. אני לא חושבת שזאת סיבה לקחת חיים של בן אדם. מדינת ישראל לא טרוריסטית, ולא טובחת באנשים ללא סיבה. ונקודה נוספת, ישראל לא חיה לבד בעולם, מה לעשות. מדינת ישראל לא יכולה לעשות מה שבא לה, למעשה אמריקה היא המעצמה החזקה ביותר, ואם נתנהג בחוסר מוסריות ואנושיות משווע, כל העולם יהיה נגדנו (בהנחה שאירופה ומדינות ערב כבר נגדנו). בלי תמיכה מאף מדינה, אפשר להגיד להתראות למדינת ישראל הנחמדה. אסור לנו לרדת לרמה של טרוריסטים!

Lady Wood

New member
סליחה? פיגוע חזק?? (לאיריס)

אנחנו לעולם לא ננצל שום פיגוע גדול בארץ זו או אחרת לטובתינו. מה אנחנו? נצלנים מרושעים? חלילה וחס
ובקשר ל´העולם יבטל את הכספים שהוא נותם לנו ויבטל תמיכה´- שטויות במיץ. מה עם אמריקה? כשהיא הפציצה את עירק (ככל הזכור לי..) היא ביקשה רשות ממישהו? לא! היא הפציצה אותם וצפצפה על כולם. מה אכפת לאמריקה שהיא מקלקלת את יחסיה עם מדינות הערב? כשמדובר באבדן נפשות- אין עניין של רחמים כלפי האוייב. ככה זה במלחמה.. ואני חושבת שגם ישראל צריכה להתנהג ככה. נמאס כבר להיות תלויים במדינות אחרות! זה מ ע צ ב ן! תודה.. Emily

אדווה ג

New member
אבל אנחנו לא אמריקה...

אמריקה היא המעצמה החזקה ביותר נכון להיום, ואנחנו בסך הכל מדינה קטנה ומסכנה שתלויה לגמרי באמריקה. אנחנו לא יכולים לעשות מה שבא לנו. בלי התמיכה של אמריקה, הכסף והנשק שהיא מספקת לנו, אני לא רוצה לדעת מה ילך פה.

Lady Wood

New member
אני מבינה, אבל בכל זאת...

אנחנו מדינה עצמאית, ואמריקה תוכל להבין אותנו ואם היא לא תבין אז נראה לה מה היא עשתה למדינות אחרות כשפגעו בה ככה ואז אמריקה תשב בשקט ולא תתערב יותר בעניין הזה. Emily

אדווה ג

New member
אמריקה יכולה להרשות לעצמה

הרבה יותר מאשר ישראל, ואם היא לא תתערב המצב יהיה רק גרוע יותר. אמריקה עוד איך שהוא מבינה אותנו ותומכת בנו. אנחנו מדינה "עצמאית", עד שאנחנו צריכים סיוע כלכלי ותמיכה עולמית, או עזרה כשכל מדינות ערב נגדנו. אז המצב היום, לצערי, הוא שאנחנו תלוים באמריקה מאוד. אני גם בטוחה שאם אמריקה תלחץ עלינו לצאת מהשטחים, נאלץ לצאת מהשטחים ,וזאת הסיבה שצה"ל צריך לזרז את הקצב של "חומת מגן".

Vendetta

New member
ישראל ממש לא תלויה באמריקה...

זהו מיתוס, ומיתוס שפל. רק משום שהפוליטיקאים שלנו אימפוטנטים, ומעדיפים לחיות כוסאלים, לא אומר שכך ישראל נועדה לחיות.

Alder

New member
אל דאגה

אני מבין שלמעשה את לא מתנגדת לכל פעולה (ואף הקיצונית) כנגד הרשות הפלסטינית אלא רק דואגת עקב "האח הגדול" האמריקאי. הסירי דאגה מלבך. האינטרס של ארה"ב הוא שישראל תתקיים כאן. בעבר בעידן המלחמה הקרה היה זה עקב רצונה לתקוע טריז בהתפשטות הסובייטית. היום זהו עקב רצונה לדריסת רגל באיזור.

נוני 17

New member
ברוכה הבאה!

את צודקת בהחלט זה מפחיד מאוד, ואל תדאגי לא יקה לו שום דבר אני מקווה. כולם לא רוצים לחיות ככה במלחמה, ותאמני לי כולם פוחדים בדיוק כמוך.

m y s e l f

New member
את לא די באמצע

את ימנית קיצונית, וברוכה הבאה. מה שיש לי להגיד בקשר לדיעות שלך נאמר כבר, ואני מקווה בשבילך שחבר של אחותך יהיה בסדר

למעלה