תקראו!

אגסית

New member
תקראו!

או קי....אז אני גלית, חדשה, והחלטתי שאני פשוט חייבת לכתוב בפורום הזה על מה שאני חושבת: טוב, אז אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני ממש ממש בדיכאון. כל המצב הזה פשוט מטריף אותי!! אנחנו במלחמה שקטה! אני חושבת שאני ימנית...אני דיי באמצע, אבל הדעה שלי היא: -------צריך להפציץ אותם!!!!!!!--------- אני כל כך שונאת אותם!!! הקפיצו את חבר של אחותי לצבא, הוא בקרבי-צנחנים! ואני כל כך מפחדת שיקרה לו משהו! אני מפחדת, שבכל רגע, יכולה לפעול הצפירה, ותתחיל המלחמה! אני לא רוצה לחיות ככה! בבקשה תגיבו! גלית

Iris cream

New member
גלית גם אני הצטרפתי היום

הדיעות שלך מטופשות. אז נפציץ אותם- ומה יקרה אחר כך? העולם יפציץ אותנו! אנחנו לא יכולים לפעול בקיצוניות, או שתיפתח מלחמת דת. אנחנו עושים כל מה שביכולותינו לעשות, ואנחנו עושים את זה טוב. אני חושבת ששרון הוא ראש ממשלה מעולה- אם היה לנו את ברק או ביב אז בכלל ולא היינו עושים פעולות גמול. ואז מה אם הקפיצו את חבר של אחותך? אח שלי בצבא, ואחותי בצבא, ואבא שלי-למרות שהוא לא צריך- התנדב לעזור למילואים. ומה עם כל ההורים ששלחו את הבנים שלהם ללחום? הם קצת יותר דואגים.

אגסית

New member
איריס! את יודעת שלא התכוונתי.

שבאמת נפציץ אותם! זאת הייתה אימרה שמביעה את הדעות שלי! לא את המעשים שאני חושבת שצריך לנקוט! אני מודעת לכל מה שעלול לקרות...אחרי הכל אני לא טיפשה... ואל תזלזלי בדאגות שלי.. אני יודעת שיש אנשים הרבה הרבה יותר מודאגים ממני, ואני בכלל לא מרחמת על עצמי! וגם אני מסכימה איתך, ששרון הוא באמת ראש ממשלה ראוי. אם הוא לא יצליח לטפל בעניין, (מה שלא יקרה) אף אחד לא יצליח.

Iris cream

New member
גלית.

אני מצטערת שחשבת שאני מזלזלת בך או בדיעות שלך, אבל זה לא ככה. אז ברור שדיברת מתוך כעס והכל- אבל אסור לנו לדבר ככה, בגלל זה כל העולם מסתכל עלינו ובוחן את התגובות שלנו, בגלל שאנחנו בטעות "פולטים" דברים שאחר כך אנחנו מתחרטים עליהם. ואף אחד לא זילזל בדאגות שלך, כמו שכתבתי באחד מהשירשורים- עכשיו העם היהודי הוא מאוחד יותר משהוא היה אי פעם, מפניי שכאב של אדם אחד פוגע בארץ כולה. רק אמרתי שיש אנשים שהבעיות שלהם רציניות יותר. אני חושבת שבכל זאת, אנחנו יוצאים פגועים יותר- למרות שאנחנו הורגים יותר ערבים מאשר שהם הורגים יהודים, אנחנו הורגים את הטרוריסטים- והם הורגים את האזרחים שלנו, שלא עשו כלום. וכל אדם שהם הורגים לנו- 20 אנשים (וזה בהגזמה, בדרך כלל הרבה הרבה הרבה יותר) מתים מבפנים. והם לא סופרים את האנשים שהפכו לצמח, או אנשים שלא יראו שוב לעולם, ילכו שוב לעולם, ידברו שוב לעולם.
Iri$ Cre@m
ל 99 ההרוגים היהודים בחודש אחד

Vendetta

New member
כל העולם?

את מוכנה להיות קצת יותר ספציפית, ולהגיד לי בדיוק מי זה כל העולם?

אגסית

New member
....תראי...

תראי איריס, אני מסכימה איתך לגמרי! ואני חושבת שהיא התכוונה בכל העולם, למדינות שיש להם כוח ושלטון, לשנות. פשוט אין לנו בכלל אפשרויות! לשלום-אני לא כל כך מוכנה איתם להגיע! אחרי כל האנשים שמתו! להגיע להסכם!? וגם איתם? שלום? אף פעם לא יהיה! אי אפשר לדעת, מתי הם יכולים לעשות את זה! בכל רגע!, ושהם מסתובבים על יד הבית!? אני לא בעד זה בכלל! אז זה פשוט מלחמה!-לפחות בזה שרון מצטיין...

Vendetta

New member
היא אמרה בפירוש:

"העולם יפציץ אותנו!" מי זה בדיוק "העולם" שיפציץ אותנו? אני מצפה לתשובה מזו שכתבה את הדברים הנ"ל.

CANDY MAN

New member
לאגסית היקרה!

אני יודע מה את מרגישה ואני מרגיש בדיוק כמוך. אבל רציתי להגיד לך שלפי דעתי מלחמה היא הפתרון במצב הקיים ואת יודעת למה? מפני שבמלחמה אין חוקים ובמלחמה אין הומניות! במלחמה ישראל תוכל לפעול ביד כמעט חופשית כנגד הרשות והטרור (שאני מאמין שזה אותו דבר) ממש ברגעים אלו ישנה לחימה בראמלה וערפאת שבוי בלשכתו בתור הצעד הראשון של המיני מלחמה שנפתחה. אני יודע שאת מפחדת על החבר של אחותך אבל תדעי שאני ועוד רבים בארץ מעריצים אנשים כמוהו וסוגדים להם. אני מאמין שאנשים כמוהו הם האנשים שיביאו את השלום ולא פרס וחבורת הפחדנים שמסביבו. בכבוד רב, CANDY MAN שמאמין בצה"ל

Gloria_Nathan

New member
פעם הבאה, תקרא לפני שאתה שולח...

כתבת "לפי דעתי מלחמה היא הפתרון במצב הקיים ואת יודעת למה? מפני שבמלחמה אין חוקים ובמלחמה אין הומניות!" בדיוק בגלל צריך להמנע ממלחמות בכל מכיר! כי כשתתחיל מלחמה לא רק אנחנו נוכל לעשות מה שאנחנו ורצים לפלסטינאים גם הם יוכלו לעשות לנו. ואיך לדעתך תרגיש אם פלסטינאי יחליט שהוא עכשיו נכנס לבית שלך, קושר אותך ואת ההורים לאיזו שהיא מיטה, מכריח אתכם לראות איך הוא מתעלל באחיך הקטן, או אחותך ואחרי זה יורה לכולם בראש?? מותר לא לעשות את זה, כי אתה בעצמך אמרת שבמלחמה אין חוקים ובמלחמה אין הומניות. מה שמבדיל אותנו מהבמהות, מה שעושה אותנו יותר טובים מחיות זה שלנו יש אפשרות לבחור! אז אנחנו צריכים לבחור להישאר הומניים (שלא במקרה המילה בן-אדם באנגלית מאוד דומה למילה זו) ולא לצאת למלחמה. אנחנו צריכים להוציא את כל צהל מהשטחים, לבנות חומה או גדר שיפרידו וימנעו כל מעבר מישראל לפלסטין וההפך. את כל הכוחות שכרגע הוצאנו מפלסטין להעמיד לאורך החומה הזאתי וזהו! שהם יהיו שם עם הבעיות שלהם, אנחנו פה עם הבעיות שלנו! מתנחלים שרוצים להצטרף שיבואו ותאמינו לי שאין בעיה לאחר אותם בקיבוץ המתפורר שלי, למרות שאנחנו שמאלניים כולם, מי לשא רוצה לא צריך! שישאר שם... אח שלי, וגם האח של מי שהתחילה את הת´רד לא צריך למות בגלל חבורה של אנשים שהחליטה לחיות בתוך שטח צבאי וחבורה של אנשים שרוצה להתנהג כמו חיות!

Gloria_Nathan

New member
פעם הבאה, תקרא לפני שאתה שולח...

כתבת "לפי דעתי מלחמה היא הפתרון במצב הקיים ואת יודעת למה? מפני שבמלחמה אין חוקים ובמלחמה אין הומניות!" בדיוק בגלל צריך להמנע ממלחמות בכל מכיר! כי כשתתחיל מלחמה לא רק אנחנו נוכל לעשות מה שאנחנו ורצים לפלסטינאים גם הם יוכלו לעשות לנו. ואיך לדעתך תרגיש אם פלסטינאי יחליט שהוא עכשיו נכנס לבית שלך, קושר אותך ואת ההורים לאיזו שהיא מיטה, מכריח אתכם לראות איך הוא מתעלל באחיך הקטן, או אחותך ואחרי זה יורה לכולם בראש?? מותר לא לעשות את זה, כי אתה בעצמך אמרת שבמלחמה אין חוקים ובמלחמה אין הומניות. מה שמבדיל אותנו מהבמהות, מה שעושה אותנו יותר טובים מחיות זה שלנו יש אפשרות לבחור! אז אנחנו צריכים לבחור להישאר הומניים (שלא במקרה המילה בן-אדם באנגלית מאוד דומה למילה זו) ולא לצאת למלחמה. אנחנו צריכים להוציא את כל צהל מהשטחים, לבנות חומה או גדר שיפרידו וימנעו כל מעבר מישראל לפלסטין וההפך. את כל הכוחות שכרגע הוצאנו מפלסטין להעמיד לאורך החומה הזאתי וזהו! שהם יהיו שם עם הבעיות שלהם, אנחנו פה עם הבעיות שלנו! מתנחלים שרוצים להצטרף שיבואו ותאמינו לי שאין בעיה לאחר אותם בקיבוץ המתפורר שלי, למרות שאנחנו שמאלניים כולם, מי לשא רוצה לא צריך! שישאר שם... אח שלי, וגם האח של מי שהתחילה את הת´רד לא צריך למות בגלל חבורה של אנשים שהחליטה לחיות בתוך שטח צבאי וחבורה של אנשים שרוצה להתנהג כמו חיות!

אדווה ג

New member
אני לא חושבת שגדר זה פיתרון טוב...

גדר אפשר לעבור, אפשר לזרוק קטיושות מעליה ושכחת את ערבי ארץ ישראל (שלא תמיד הכי תמימים). אני לא חושבת שגדר תועיל לאורך זמן. וגדר לא בונים ביום, וצריך המון כסף בשביל גדר. בקשר למלחמה, לדעתי מלחמה צריכה לבוא בתור אפשרות אחרונה. בסופו של דבר, במלחמה יש הרבה הרוגים וסבל. אבל אני חושבת שגם ככה היינו במלחמה לא רשמית. בחודש האחרון נהרגו כמאה הרוגים! זה מספר הרוגים של מלחמה.

yariv~2

New member
את הדמיונות שלך תשמרי לעצמך.

תפסיקי להכפיש ולזיין בשכל. צה"ל מעולם לא פגע בחפיש מפשע בכוונה תחילה, וגם במלחמה הוא תמיד שמר על כללים הומניים תקינים. צה"ל הוא הצבא ההומני בעולם, אין עוד צבא שכזה, ואני מוכן להעמיד בפנייך אתגר, ולראות אם תמצאי צבא הומני יותר. זו מלחמה מול טירוריסטים שהם ורק הם הביאו עלינו את המלחמה הזו, אז במקום להשמיץ, תעמדי אחרי צה"ל בזמן הקשה הזה. ולאחר המלחמה (והנצחון) יהיה מקום לדבר על פתרונות ארוכי טווח. (שאחד הפתרונות זה הקמת גדר אכזרית במקום שאנו נחליט, [לא בקו הירוק!])

אדווה ג

New member
עוד פיגוע... ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הפיגועים האלה רק מחזקים אצלי את המחשבה שאין פתירון אחר למצב חוץ ממלחמה... עצוב.

Vendetta

New member
ג´ן או ג´ן..כבר התגעגעתי לבורות שלך

במלחמה יש חוקים וכללים לידיעתך, אבל רק אנחנו מצייתים להם, הצד השני מעדיף להתעלם מהם. גם היום אם לפלשתיני תהיה את ההזדמנות לפרוץ לביתך ולרצוח אותך ואת משפחתך - הוא יעשה זאת. למה את לא מרגישה את זה? מכיוון שלרוב הוא לא מצליח, כי יש חיילים ששומרים עליך. אז למה שזה יהיה שונה במלחמה? למה שבמלחמה פתאום זה יגבר? להפך - זה רק יקטן. לפלשתינים לא תהיה את החופשיות להסתנן אלינו, מכיוון והם יותקפו מכל הכיוונים. צה"ל הוא הצבא המוסרי בעולם, אין עוד צבא שמקפיד כל-כך על מוסריות כמותו. במלחמה כמו במלחמה - יש הרוגים, יש פצועים, יש נפגעים. אבל כל עוד אנחנו נשמור על אמנות ז´נבה, אנחנו נישאר הומניטריים.

LeONID¥

New member
כל העולם?

אני חושב שהכוונה לאמריקה. אה כן, וגם האנטישמים האלה מאירופה.. דרך אגב, אני חדש כאן, ואולי תראו אותי פה די הרבה. לילה טוב.

Lady Wood

New member
דיבורים, דיבורים.......

(שלום, קוראים לי אמילי. אני אחת שחושבת שכל הקטע של ה"שמאל" וה"ימין" הוא דפוק לגמרי, כי דווקא עכשיו במצב הזה אנחנו צריכים להיות מאוחדים ולא להיות מפולגים למחנות ה´ימין´ וה´שמאל´. תקלטו אנשים, הם עושים מאיתנו צחוק. לא מספיק שהערבים פוגעים בנו, הם גם שמחים כי אנחנו עם מפולג עם דעות כאלו ואחרות, ואם נמשיך ככה לצערי אלי לבשר לכם שיש לנו סיכוי קלוש ביותר להמשיך ולהיות מדינה יהודית מאוחדת ועצמאית. תודה.) גלית היקרה, אני מזדהה עם סבלך ומבינה אותך.. גם אח שלי עוד מאט מתגייס ואימא שלי יוצאת מדאגה בקשר לתפקיד שיתנו לו בצבא. אני מבינה שאת דואגת, אבל אין מה לעשות. זאת המציאות שאנחנו חיים בה כרגע. נקודה. בקשר לזה שאנחנו צריכים להפציץ את הערבים.. אנחנו באמת צריכים להרוג את הטרוריסטים, אבל אין לנו הרבה סיכוי להפחיד את המתאבדים כי הם בעצם רוצים למות לא? להתאבד ולקחת איתם אנשים יהודים.. זה מעורר בנו כעס וחימה, ולפי דעתי צה"ל צריך להתחיל להפסיק להיות כזה צבא יפה נפש. הם לוקחים מאיתנו נפשות תמימות חפות מפשע נכון? אנחנו לא צריכים להשתוות אליהם מהבחינה הזו אבל למה אנחנו צריכים להתבייש ולא לפוצץ בניינים של הרשות הפלסטינאית? ואנחנו צריכים לעשות זאת לא רק כ"תגובות" לפיגועים אלה גם בכלל. אנחנו לא צריכים לשים לב לכל הארופאים או האמריקנים האלה ולצפצף על כל העולם
די כבר! לא רוצים להיות תלויים באף אחד והעניינים שלנו לא צריכים לעניין את האמריקאים, נקודה! אנחנו נוכל להסתדר טוב מאוד גם בלעדיהם, כי המצב שבו אנחנו נמצאים עכשיו זה מצב של מלחמה, ובבקשה אל תנסו ליפות את המציאות. Emily

CANDY MAN

New member
גלוריה! גרוע זה להתפוצץ על תינוק!!!

אין יותר גרוע מזה. אני לא יודע איזה מן בן אדם את או מה עובר לך בראש שלך אבל אני יודע שהערבים חצו ממזמן את הקווים האדומים ואנחנו עוד לא. תצאי כבר מהסרט שלך ותפסיקי להגיד שטויות. מה נראה לך שהערבים יכולים ליותר מאשר עושים עכשיו? הם עכשיו בשיא שלהם והם מנצלים זאת! את בחרת להאשים את עצמך במה שקורה וזאת בעיה שלך. אני אמרתי שבמלחמה אין חוקים ואני יודע על מה אני מדבר! את אולי לא הרגשת את זה אצלך וגם אני לא כי אני גר בתל אביב אבל הערבים שחיים בראמלה ובעזה פתחו את המלחמה כבר לפני שנה וחצי והם משתמשים בכל מה שיש להם נגדינו! אם צה"ל ישתמש בכל מה שיש לו נגד הערבים אני חושש שלא ישארו כאלה. אז לפני שאת משמיצה את הצבא ששומר לך על התחת תבדקי את העובדות בשטח.

Lady Wood

New member
אני השמצתי את צה"ל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תפסיק אתה לדבר שטויות, אני יודעת שצה"ל עושה ככל יכולתו ואני מעריכה את זה תאמין לי ותאמין לי שאני יודעת מה הם עוברים ואני יודעת שלולא הם כבר מזמן לא היינו כאן. אני בחרתי להאשים את עצמי? חה! תספר לסבתא שלך..אני לא האשמתי את עצמי ולא הגבתי להודעה שלך. אל מה אתה מדבר?! לא הבנתי כלום. אני אולי לא אוהבת את הקטע של הימין והשמאל אבל בדעות שלי אני ימנית קיצונית מאוד, ואם רק היה מזדמן לי הייתי מטילה עליהם פצצה, ואני אומרת לך את זה כרגע בגלל שעכשיו היה פיגוע בחיפה איפה שאימא שלי עובדת אז תרגיע, אני לא בעד הערבים ואני לא אהייה בסיוטים שלי ואין לי שמץ של מושג למה אתה מתכוון. מה זה עוד פעם הערבים יכולים ליותר מאשר עושים עכשיו? תנסח את עצמך נכון ומה זה עוד פעם "צה"ל ישתמש בכל משיש לו נגד הערבים אני חושש שלא יישארו כאלה"?! תנסח את עצמך בצורה יותר ברורה. אני זועמת עכשיו לגמרי אחראי ששמעתי עכשיו על הפיגוע ואני מתחרטת באמת שאמרתי שחבל שצה"ל הוא צבא יפה נפש..אני בהחלט טעיתי. זה לא הוגן מצידי, ואני באמת מצטערת על זה, זאת שטות מצדי. Emily

אדווה ג

New member
הוא לא התכוון אלייך- התבלבלת...

אם אני לא טועה הוא התכוון לג´ן, שהניק שלה הוא גלוריה_נתן (באנגלית).

למעלה