תקראו

אם יש כאן מישהו

שיכול לסייע לי להביא את דברה של הכותבת לעיתונות הכתובה הרצינית או לטלוויזיה, אודה לו. לעניין עצמו פנים לכאן ולכאן. פעם היה הצבא קובר את חלקי הגופה בלי ליידע את ההורים, והדבר הוביל למחאות קשות וכאובות מצד הורים שכולים

renjintso

New member
בדיוק

ואם זה יובא לעיתונות הכתובה או לטלוויזיה, יהיו עוד מחאות קשות וכאובות, הפעם מן הצד השני, ופתרון אין. אז בשביל מה? האמא שכתבה שם לא רוצה לדעת מהעניין, וזאת זכותה, אבל יש גם הורים שכן רוצים. אולי הפתרון הוא לשאול כל משפחה ולנהוג לפי רצון ההורים, אבל שיהיה ברור: גם זה לא ימנע את הכאב והפגיעה.

אכן נושא נורא ../images/Emo5.gif

מכל צד שמסתכלים. ונורא בעיניי גם שהיה מי שניצל את השרשור הזה, בשביל למתוח עוד ביקורת על "המדינה" בנושא אחר לגמרי. אני מדברת על התגובה הזאת. היא בכלל לא קשורה לעניין, לא? אילו אני מנהלת הקומונה, הייתי מוחקת אותה. או לפחות מעבירה אותה לשרשור משלה. ובקשר לפרסום: אם האמא אכן רוצה פרסום בעיתונות, די נוח להגיע דרך "האימייל האדום" של YNET או "כתבו אלינו" ב- NRG. כתבות חשובות "זולגות" מהאינטרנט אל העיתון הכתוב. (נו טוב, גם כתבות לא חשובות. כמו הכתבות שלי...)

הסתכלת פעם בטוקבקים ב-NRG או Ynet?

ישנם שם כאלה המנצלים כל כתבה כתירוץ לכתוב טוקבקים מסוג זה. כותבים על פשע? אז יש להזכיר את הפשע החמור מכולם, פינוי גוש קטיף. על חקלאות? אז צריך להזכיר את חורבן החקלאות בגוש קטיף. על בתי כנסת? היו בתי כנסת בגוש קטיף, לא? ראי למשל תגובה 3 לכתבה זו

לצערי ראיתי את זה הרבה פעמים

אבל יש הבדל אחד: כתבה ב-YNET או NRG נכתבת על ידי עיתונאי שנמצא מחוץ לאירוע. ההודעה בפורום נכתבת על ידי האמא השכולה עצמה. לדעתי זה מצדיק התחשבות גדולה יותר.

בתור אחד ממנהלי הקומונה הזו

מדיניותנו היא לא למחוק הודעות אלא אם כן יש בהן הכפשה אישית של משתתפים אחרים או החצנה של מישהו... אני מניח שהמשתמש דנור יקיא את עצמו מהקומונה אם ימשיך בהודעות מסוג זה

אטיוד5

Active member
נכון

חשבתי "להכנס" בכותב ההוא, אבל לקראת הסוף הוא הכניס איזה משפט שלכאורה קושר בין המקרים, אז סימנתי לעצמי הערת אזהרה לגביו ותו לא.אין צורך למחוק, שמו הולך לפניו וההודעה תשאר שם לדראון עולם. יותר טוב.

םניתי לידידה שלי

עיתונאית שם.ושלחתי לה את המכתב של האם, מכאן זה התגלגל בלי מערובותי

יוסי ר1

Active member
מחריד, אבל למה בשם הדת?!

הבעייה אינה שריפה או קבורה, או טקס גדול או קטן. מבחינה דתית יכול העוזר של היס לקבור בלי טקס ובלי ליידע אף אחד. הבעייה היא איך מודיעים להורים, והאם הם רוצים לדעת, כמה והאם מיד או בדיעבד. אין כאן שום אטימות בשם הדת.

למעלה