תקראו... כנסו לאחד האתרים היותר מוצלחים כיום ברשת........
S sivan1207 New member 26/5/06 #2 ../images/Emo108.gif טוב לקחתי יוזמה ונכנסתי לכאן בשביל להודיע לכם שמיותר ביותר להכנס חח זה האתר הדפוק הזה של להרוויח כסף מהבית?!
../images/Emo108.gif טוב לקחתי יוזמה ונכנסתי לכאן בשביל להודיע לכם שמיותר ביותר להכנס חח זה האתר הדפוק הזה של להרוויח כסף מהבית?!
ל ליאתי love מאיה New member 26/5/06 #3 מי בכלל התכוון ללחוץ?! רק סיון מסוגלת.. ויא כונפה תעני כבר במסן ררררררררר... תוך דקה את לא עונה.. לא תזכרי אותי בכלל תיזהריי ממני!!!
מי בכלל התכוון ללחוץ?! רק סיון מסוגלת.. ויא כונפה תעני כבר במסן ררררררררר... תוך דקה את לא עונה.. לא תזכרי אותי בכלל תיזהריי ממני!!!
S sivan1207 New member 26/5/06 #4 ../images/Emo108.gif כונפה תקראי לאחותך יא זבל מסכנה חנוש היא תבוא ישחרו עיניהה מרוב הבלאגן שרץ כאן
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/5/06 #6 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifבואנה מה זה שוק??? להירגע עם הקללות האלה!
U urimz5 New member 26/5/06 #8 איזה קללות קיבינימאת זה התחיל מנוי,ועד עכשיו כל הזמן קללות..לעזאזל צריך רבאק להפסיק עם החרא הזה...
S sivan1207 New member 26/5/06 #5 ../images/Emo108.gif ../images/Emo207.gif מישהו יכול להסביר לי מה פאקינג קרה לתיבת מסרים חחחחחחחח
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/5/06 #7 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifסוף כל סוף תפוז התקדמו..מה רע? וחוץ מזה זה רק לניסיון...
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifסוף כל סוף תפוז התקדמו..מה רע? וחוץ מזה זה רק לניסיון...
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/5/06 #10 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifנוח היה בתיבה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתי את עצמי עכשיו...
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifנוח היה בתיבה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתי את עצמי עכשיו...
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/5/06 #12 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif נו באמת..כמה צפוי
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/5/06 #14 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifחחח דהההה זה מצחיק כאילו הלו?!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/5/06 #16 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifזה מאוד מצחיק... הצחקתי את עצמי זה מספיק..
U urimz5 New member 26/5/06 #17 נוח בתיבה,כאילו זה הלך ככה בראש שלך תיבת מסרים,תיבה..תיבה..-נוח,שיואו איזה מוכשרת אני חח וכו`..אבל אם תחשבי בהיגיון זה יכול להיות גם תיבת משה רבינו..חח וכו`...
נוח בתיבה,כאילו זה הלך ככה בראש שלך תיבת מסרים,תיבה..תיבה..-נוח,שיואו איזה מוכשרת אני חח וכו`..אבל אם תחשבי בהיגיון זה יכול להיות גם תיבת משה רבינו..חח וכו`...
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/5/06 #18 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifכמה שאתה דפוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה בעצמך לא הבנת ואתה יצאת האהבל פה... היא רשמה שהתיבת מסרים הישנה יותר נוחה זאת אומרת שהחדשה לא נוחה אז כשרשמתי שנוח היה בתיבה זאת אומרת במילים אחרות למי אכפת אם זה נוח לך או לא?! חחח יש מבין????
../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifכמה שאתה דפוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה בעצמך לא הבנת ואתה יצאת האהבל פה... היא רשמה שהתיבת מסרים הישנה יותר נוחה זאת אומרת שהחדשה לא נוחה אז כשרשמתי שנוח היה בתיבה זאת אומרת במילים אחרות למי אכפת אם זה נוח לך או לא?! חחח יש מבין????
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 26/5/06 #19 ../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif יצאת חציל....
S sivan1207 New member 26/5/06 #20 ../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח רותם חזקי ואמצי אהבתי