תקראו שניה

imagine

New member
תקראו שניה

אני יושבת לי מול המחשב, שומעת בwinamפ ד``ר קספר וממש התעמקתי במילים של השיר - הוא כל כך מתאים לי מחשב שזה מדהים.! מופע הארנבות של ד``ר קספר - השיר שלי. ``אם אני מרגיש עצוב והכל כבר לא חשוב אז להיות שוב עם עצמי כמו חלום שלא נגמר ואחלום אותו מחר ולהיות שוב עם עצמי כי הגעתי לכאן לבד אני לא צריך פה אף אחד כי לי תמיד יהיה תמיד אותי אני אוהב להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי.....`` מופע הארנבות של ד``ר קספר - השיר שלי.

N0

New member
זה שיר שלי...

כן נשמע קצת מוזר כי זה באמת ``השיר שלי``. בכל מקרא שיר מצויין השיר שN0 הכי אוהב בעולם עוזר לו להיכנס לדיכאון מתי שהוא רוצה... N0

imagine

New member
מישהו שאל אותי

אם אני עד כדי כך מדוכאת שאני לא יוצאת היום אחרי שכתבתי לו את השיר, בעצם אני מדוכאת כי אני לא יוצאת היום. זה נורא מוזר, כל פעם שאני רוצה להישאר בבית ואין לי כוח לכלום יש המון דברים לעשות, אבל שבא לי לצאת לרקוד או משהו אין לי לאין. מה לעשות שסבא רבא שלי בחר להתיישב דווקא בחור הזה!

n0? מדבר בגוף ראשון?

בהתחלה באמת משהו נראה לי לא בסדר בהודעה כאילו לא n0 אמר את זה ואז שמתי לב שהוא מדבר בגוף ראשון שניה, אני צריכה לטפס חזרה לחדר נפלתי מהחלון מרוב הלם...

בלה בלה

New member
רק חבל

שהשיר הזה הפך להיות השיר פתיחה של איזה סדרה דפוקה בטלויזיה ככה שעכשיו הוא ``נו, השיר הזה מהסדרה עם סנדי בר`` ולא ``שיר מצויין של הקספרים הגאונים`` כל-כך חבל.. בלה בלה :)

למעלה