תקראו רגע את זה -====-

• פותח הנושא waxm1
  • פורסם בתאריך

waxm1

New member
תקראו רגע את זה -====-

גם ש"ס שינתה במהלך היום את עמדתה במפתיע, והחליטה לתמוך במועמדות מופז בשל היותו "מזרחי". יהודה אבידן, נציג ש"ס בוועדה, הסביר כי "מדובר ברמטכ"ל עתיר זכויות ממוצא מזרחי. אנו הרי מפלגה שבאה לקדם את המעמד המזרחי, ולכן לא נוכל להתנגד".

waxm1

New member
זה ממש לא אמור להצחיק!

זה אפילו ממש עצוב

snea

New member
באמת עצוב...

מה שש"ס מנסה לעשות כדי להחזיר אליה את קולות המזרחים... אני מקווה שהאנשים לא יהיו טיפשים עד כדי כך להאמין לזה...

liza28

New member
גזענות "מתקנת" ?

אם מישהו יגיד שאדם פסול לתפקיד בגלל היותו מזרחי מיד בטח חצי מדינה תעמוד על הראש וקודם כל ש"ס.אני זוכרת שאת טומי לפיד הכריחו להתנצל בפני אמיר בניון כי אמר שלא אוהב שירים מזרחיים בגלל הסילסולים( יש אנשים שלא אוהבים רוק כבד - וכשהם אומרים את זה אף אחד לא מאשים אותם בגזענות). אני חושבת שזה בפירוש סוג של גזענות - לא משנה האם בן אדם מתאים לתפקיד - העיקר שהוא מזרחי , וזה אומר שאשכנזי לא יגיע לתפקיד זה. דרך אגב, אין לי שום דבר נגד שאול מופז.

meirkl

New member
תיקון קטנטן

לא הכריחו אותו להתנצל, מה גם שלא היה במיוחד על מה להתנצל. אם מישהו לא אוהב את החיפושיות או את האבנים המתגלגלות, או את מוסיקת הפאנק, או מי שלא אוהב אופרות, חייב להתנצל על כך? במקרה ההוא עמיר בניון התגלה כסופר נאור כשאמר שהוא בכלל לא כועס ולא מתרגש, זכותו של כל אחד לאהוב או לא את שיריו. הוא אמר שהתקשורת הוציאה את הקטע מעבר לכל פרופורציה. לגבי מופז, לי יש משהו נגדו ונגד ראש הממשלה. הארועים הביאו לכך שהוא לא עומד בדרישות החוק וזה שראש הממשלה מינה אותו לתפקיד אומרים עוד משהו על ראש הממשלה שלא בפעם הראשונה מנצל את הניואנסים ולא מקפיד על רוח החוק. ומופז בעצמו במלחמתו הנואשת להכשיר את עצמו, קצת מגעיל אותי. מוכיח שהוא פוליטיקאי קטן, ואולי בכלל איש קטן.

למעלה