תקראו משהו יפה

campari

New member
תקראו משהו יפה../images/Emo63.gif

אתם בטח לא צריכים המלצה ממני על אתר הסיפורים, אבל השבוע יש שם חיבור יפה במיוחד של מישהו, שמדבר על זיונים ואהבה וכל זה (או כמו שסמנתה אמרה, "וג´ינה שמג´ינה")... חוצמזה, אכלתם כבר אוזני המן עם פסטו? זאת הסטיה החדשה בתל אביב
ואפילו כמעט טעים.

dodobird

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

לא יודע למה. סיפור באמת נוגע ללב. עצוב משהו, מכיון שלדעתי הכותב הוא דמות די טראגית. וגם קצת דראמה קווין, אבל זה
. לגבי ה-
: איפה? איפה? וזה לא ממש המצאה חדשה (אם אני מבין במה מדובר)- בתיכון למד איתי דרוזי שהביא משהו שנשמע דומה. אמנם זעתר במקום בזיליקום אבל העקרון דומה.

campari

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo154.gifאוזני המן עם פסטו../images/Emo154.gif../images/Emo153.gif

ניתן להשיג בחנות של לחמי ברחוב אבן-גבירול, ליד פיצה-פצה (זה בין גן העיר לארלוזורוב, לידיעת עכברי הכפר). ובכלל שווה להכיר את החנות הזאת, כי יש להם מבחר ענק של עוגיות (עוגי, לתשומת לבך) וכמעט כולן ניתנות לטעימה חופשית, שזה מצוין לרגעים של נפילת סוכר וגם כשאין כסף. כמו שג. יפית אומרת, זה כדאי

ugi

New member
חשבתי שזאת היתה בדיחה...

עכשיו אני באמת בשוק... מה הם ימציאו הלאה? גפילטע-פיש עם שוקולד?

ugi

New member
וחוצמזה

כשאני רוצה עוגיות, אני מכין לעצמי ... ואתם מוזמנים לטעום... אבל תודה על האינפורמיישן.

טל קר

New member
אתה מכין עוגיות לבד? אתה אליל!!

(אני אוכלת רק אוכל מוכן וקופסאות שימורים, ואפילו ניתקתי ת´חיבור לגז בדירה השכורה כי אפילו חביתה אנחנו לא מכינים).

מה דעתך להקים פורום של אוכל מוכן?

אני מכור לחומוס בקופסת שימורים (נו טוב - זה גנטי, אבי שלי היה מכור ללוף של ריכרד לוי. אני חושב שזה מה שהרג אותו בסוף)

ugi

New member
חבל... ../images/Emo108.gif

כבר רציתי להציע לך שאני אבוא לבשל לך, אבל אם את ניתקת את הגז...
ותנור אפייה לפחות יש לך? אוכל מוכן זה פיכס...
עוגי

אפרופו אוכל ../images/Emo78.gif

אני סתם רוצה לברר משהו ששמעתי לא מזמן והיכה אותי בתדהמה.. מסתובבת לה שמועה שהמאכל הלאומי של ההומואים זה פסטות למינהן ולזניות, או בקיצור איטלקי.עכשיו, אני בלי שום קשר חולה על האוכל הזה, אבל מעולם לא חשבתי שהנטייה שלי הכתיבה לי את העדפתי הקולינרית as well. אז סתם רציתי לבדוק אם זה רק משהו שאני שמעתי או שמא אני האחרון ששומע.. אקיצר, הכצעקתה?

ugi

New member
בחיים לא שמעתי את זה

עד עכשיו ואני בכלל אוהב אוכל מקסיקני.

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif המאכל הלאומי של הומואים: תחת

לא סתם הם נקראים אוכלים בתחת! מצד שני, הם גם נושכים כריות, אולי זה המאכל הלאומי שלנו בעצם
וברצינות (זהירות,הכללה)- פסטה היא המאכל הלאומי של כל הגברים הרווקים. למה? כי את הנשים האמהות מאמנות בבישולים כבר מילדות. את הבנים לא. אז הבנים, כשהם גדלים וגרים בלי אמא, צריכים ללמוד להכין משהו שגם יהיה מהיר, גם יהיה טעים, וגם אפשר לעשות לו כל מיני וריאציות מעניינות. והמאכל שהכי מושלם לזה הוא פסטה. לשמחתי הרבה, האמא הספציפית שלי הפנימה כבר כשהייתי ילד שבישול זה לא רק לבנות, אז אצלי פסטה זה רק לימים שאין לי כוח לבשל, ובשאר הזמן אני מעמיד סירים קצת יותר רציניים על הכיריים שלי...

אני לא יודע מה אתכם..

אבל אני משתדל לא לסעוד בישבנו של אחר על בסיס יומי
(אבל. זה רק אני ...) למרות שמעולם לא בדקתי את הערך התזונתי של האייטם המהולל.. כריות- מזכיר שכשסיפרתי לידידה קרובה שלי אודותי, יצא לי מן משפט סגנון טל פרידמן, "אני אוהב כריות - אבל לא את החטיף" היה שו"ס
)לפחות אותי זה הצחיק, לה לקח קצת זמן לעכל מה הלך שם) מרמלד, יש מצב לקוסקוס יום שישי? או על ה
?

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי מצחוק.......

אני אוהב כריות - אבל לא את החטיף...... היסטרייייייייייי....... וביום ששי אני כנראה לא בתל אביב אלא באילת

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif אדום כמובן

החוק הוא ברור: אוראלי - לבן רימינג - אדום הגיון פשוט... תנסה לדמיין ותבין לבד

אני ש-ו-נ-א את השוקולדים האלה

תמיד נפלתי על השוקולדים המסריחים האלה בטעות ואז עם לשון בחוץ הייתי רץ אל הפח הקרוב,מקלל את נותן השוקולדים (הזולים) את החברה המייצרת וממציא הרעיון המזעזע.אבל סוף טוב, החכמתי מאז (הפעם המי יודע כמה) ולמדתי לזהות את הבני אלף הקטנים מקילומטרים.

למעלה