תקראו מה מיקי ממרון 5 כתב על ישראל

M is the name

New member
!

זה קצת הגזמה להעיף אותו מהלהקה- הוא שם כדי לעשות מוסיקה! ונראה לי שכולכם מסכימים איתי- הוא עושה את זה כמו שצריך! וכמו כל בן אדם- זכותו שיהיו לו דעות פוליטיות, למרות שלכתוב אותם ככה- על דפי האתר יכול לגרום למעריצים רבים לדבוק בדעותיו משום שהם מעריצים אותו- דבר שבעיניי נותן לו פריבילגיה מאוד גדולה, והוא צריך לדעת איך לנצל אותה ואיך לא. אני חושבת שזה קצת צבוע מצד אנשים להגיד שצריך להעיף אותו מהלהקה כי הוא לא תומך בישראל- גם אני לא תמיד תומכת במה שהמדינה שלנו עושה...- כי צריך לזכור שבאותה מידה הוא יכל היה להיות בעדנו.

SAMAR

New member
אוי....

אין צורך להבהל ולהחריף מילים, מארון עושה מוזיקה.[נקודה] הדעות הפוליטיות של חברי הלהקה לא קשורים למוזיקה [שאנו כה אוהבים...]הדעות אולי משפיעות על מה שאנחנו חושבים על חבר הלהקה הזאת אבל זכרו, הוא חלק מלהקה שרוצה לעשות לנו רק טוב, את הדעות הפוליטיות תשאירו לפוליטיקאים....

inbarushh

New member
צודקת...

אני אוהבת את מארון בגלל המוזיקה (טוב.. וגם בגלל אדם..) ושיעשו ושיחשבו מה בראש שלהם לא צריך לעשות סיפור.. חפיףף אני בטוחה שמיקי לא עשה את זה בכוונה לעשות רע למישו

ReD AnGeL 89

New member
המ. ../images/Emo187.gif../images/Emo121.gif

למישו יש תמונות שלהם מהטקס? מההופעה עצמה?
נמנמ. ולעניין עם החולצה.. אולי זה מאכזב\מפתיע\וואטאבאר, אבל לא צריך להסחף עם התגובות.. הוא לא עמד והכריז "אני שונא יהודים" או משו בסגנון.. אכן היה חוסר טקט [ענק :$] שונאת שדוחפים פוליטיקה לכל חור, אבל מה, אתם שומעים מוזיקה לפי החיים והדעות הפרטיים של האמן? שומעים אמן בגלל שאוהבים את המוזיקה שהוא עושה. לפחות ככה זה אמור להיות |:

למעלה