תקראו מה מיקי ממרון 5 כתב על ישראל

תקראו מה מיקי ממרון 5 כתב על ישראל

זה לקראת הסוף. חשוב שגם אם אתם מעריצים תגיבו על זה- רצוי שיעיפו אותו מהלהקה. במקרה נכנסתי לפורום הזה- אבל זה בהחלט מזעזע , אני מנסה להרשם לפורום אבל לא מצליחה...

123יעל

New member
משהו נחמד

יכול בבקשה לתרגם בצצרה את החלק על ישראל-פלסטין.... פשוט לא ממש הבנתי הכול...

CiNdErElLa3887

New member
תרגום

של ערן מפורום MTV: הרשות הפלשתינית צריכה להיות עדיפוה ראשונה ועכשיו,בשביל הבטחון והשלום של כל האזור,והעולם בכלליותו. ישראל חיללה(איזו מילה "גבוהה",חח)יותר חוקים של האו"ם(או משהו כזה)מכל מדינה אחרת,ומחזיקה חלקים גדולים מהגדה המערבית בצורה לא חוקית. אבל אלו שמתנגדים לעצם קיומה של ישראל,הם במשבר נפשי קשה

123יעל

New member
תודה ../images/Emo24.gif

טוב שהוא לא סוטר את עצמו.... לא הבנתי! הוא בעד ישראל נגד ישראל? מה הוא רוצה בכלל????

NoWords

New member
אתם כולכם ממש מגזימים../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אם מיקי היה עם דגל של ישראל לא הייתם מתלוננים נכון
ככה העם הפלסטיני היה מרגיש בדיוק
איך שאנחנו מרגישים עכשיו
אבל לא צריך להיסחף עם "רצוי שיעיפו אותו מהלהקה" או הערות כגון "מארון מוחרמים אצלי לעד". אני לא חושבת שאנחנו צריכים לתמוך בכל העניין הזה של החולצה, אבל לא צריך להגזים ברמות כאלה, זו רק חולצה ואנחנו יודעים שהלהקה תומכת בשלום. גם בפוסט של מיקי אפשר להבין שהוא לא נגד ישראל בכלליות - הוא נגד פעולות מסוימות שנגרמות לעם הפלסטיני.

123יעל

New member
הוא גם לא צריך ללכת עם דגל ישראל!

נכון, אם הוא היה הולך עם דגל ישראל לא הייתה לי מלה רעה להגיד עליו אבל זה לא הופך את זה לצודק! הוא לא מבין את ההשפעה שיש לדברים האלה...

חבל שאין פה ציוני

קארמה כמו בנענע, מזמן הייתי מעלה לך! מילים כדורבנות!
זה בדיוק מה שאני חושבת!! ואני לא רוצה לומר את דעותיי הפוליטיות אבל סתם לציון- כול מילה שהוא אמר נכונה, אנחנו לא ממש קדושים מעונים בעסק הזה, גם הם סובלים וגם אנחנו סובלים (לא מדברת על מי סובל "יותר" כי זה לא רלונטי) ויש לעשות הכול בשביל שלום. וזהו! די עם הפוליטיקה: לכול אלה שהחליטו שהם נגד הלהקה ועכשיו נוטשים- היה נעים להכיר אותכם, חבל שנקבתם בעמדה שנקבתם....והמשך חיים מאושרים. וכול אלה שנשארים, בואו נעבור לעניין שבשבילו אנחנו כאן- הם זכווווווווו!!! אתם מבינים?!?! כנראה שזה ברח לנו קצת מהראש! הם זכו! וזה הישג אדיר! פשוט אדיר! הם חיכו לזה כולכך הרבה זמן!!!!! הם זכו בקטגוריה אחת אמנם, אבל זו הדרך! וכול הכבוד! בפעם הבאה...אין בכלל ספק שהם יזכו ביותר פרסים! maroon rocks ! ועכשיו הלכתי לישון שוב (אני משלימה שעות שינה מאתמול)....שבת שלום לכולם.

eliya bloom

New member
זה רק אני או ש..

מיקי הלך לטקס פרסי ה-M.T.V עם חולצה שיש עלייה דגל של ערבים משו'

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

*תקליט שבור* אני כ"כ מסכימה איתך. ועכשיו אולי תפסיקו עם השטויות שלכם ועם משפטים הטיפשיים כגון "הם מוחרמים אצלי" וכל מיני כאלה,ותהיו שמחים שהם זכו! יאאאא .__.

galevine

New member
תגובהההה

לדעתי כשמיקי אמר שישראל מחזיקה שטחים שלא שלה (שטחים ששייכים לפלסטין) ובגלל זה פלסטין עושים את כל הרעש,אז החולצה בעצם רצתה להעביר לעם הפלשתינאי וגם לנו שנירגע קצת כדי שכל העולם יהיה בטוח יותר ואם הייתם מקשיבים לו עוד יותר הייתם רואים את מה שהילע כתבה בשורה האחרונה של התרגום על ישראל:)זאת דעתי---->אולי גם הסמל של הpeace רצה להעביר ביחד עם זה משהווו

כל מילה ממה שהוא כתב

היא פרו-פלסטינית ופרו-ערבית. צאו מהתמימות- הבן אדם הזה הוא נגד ישראל ותומך בפלסטינאים ובכל מה שהם מעוללים לנו.

למעלה