תקראו ותתיחסו ברצינות ...

s-g-t from wark

New member
תקראו ותתיחסו ברצינות ...

במיוחד n0 mmm ו כל מי שחושב שצריך גם להיות מוזכר אבל הוא לא שיגיד משהו ולא ישתוק לנצח .... טוב אז ככה : יש לי ממש טיפה זמן - אז אני חושב היי ! לעזעזל אם החיים האישיים - חיח לא שהם היו קימימ ממש מלקודם אבך לא משנה - הינה הרעיון : חשבתי לכתוב טקסט למתחילים בהאקינג - שיהיה מיועד לקהל הישראלי - אני ועוד כמה חברים שלי נכתוב אותו ... עכשיו הינה השאלה : בעברית או באנגלית ? אם אני אכתוב בעברית אז אני מרגיל לעצלנות - אם באנגלית זה נהפך ללא ממש לקהל הישראלי : מה לעשות ???

s-g-t from wark

New member
אה שכחתי :

כמובן כל מי שחושב שהו יכול לתרום במשהו בכיף - שיצטרף ....

mmm

New member
השאלה היא....

מה הוא טקסט למתחיל?... כאשר אתה אומר טקסט למתחיל למה אתה מתכוון, האם הוא ילמד מה ללמוד, או איך לפרוץ... או .... האם הוא ילמד את ההתחלה(האם אפשר לקרוא להתחלה האקינג), מה זה בכלל האקינג, אילו קטעים להכניס בלי לאמר`` אני כותב איך לפרוץ לאי אר סי, כדי ללמד איך להגן``, האם יכתב מה הוא אי אר סי... האם זה יהיה דומה לGTMHH. כמדומני קוראים לזה כך... אם כמובן אתם כותבים אז בעברית, הרי באנגלית יש הרבה טקסטים כאלו...

S-G-T

New member
...

השאלה היא : האם אתה עושה צחוק ? האם אתה רציני ? לעזעזל?!?!?! תגיד אתה באמת חושב שאני אתן אצות בפריצה למירכ או זבל כזה ?!?! אני אעשה את זה בערך כמו gtmhh אבל אם יותר צחוקים - כשה להאמין אבל אפשרי ... אני אתחיל ב הברזל ממש ממש בסיסי ואלך ל דוס אז קצת ווינדוס אז אן טי אז פיתאום אקפוץ קצת לנובל ולינוקס ...אחזור לתיסיפיאיפי(tcp/ip) וכו ...

mmm

New member
כמובן שלא....

רציתי לראות את כוונתך, עכשיו השאלה היא האם שיעורים קצרים יכולים לעזור או להזיק... אתה לא רוצה לעשות את הטקסט יותר מדי קל, אבל בדרך כלל מתחילים יקראו אותו, ואם הם יראו שהחומר הקל קשה להם הם לא יקבלו מוטיבציה להמשיך? השאלה היא האם כדי לכתוב טקסט שידבר טיפה על כל דבר, מאחר וכל נושא הוא נושא שונה ודוס יכול להכיל עשרות פונקציות שחשובות, וגם לינוקס(במיוחד לינוקס)... המלצה: כדאי להוסיף קישורים לטקסטים שיפרטו את מה שקבוצתך הולכת לכתוב ע``מ לאפשר הרחבה של הידע. אני עצמי מחכה כבר לקרוא את הטקסט, תודיע לי מתי הוא יהיה מוכן.

s-g-t from wark

New member
...

אני חושב לעשות תאחלס סרייה של טקסטים - ``שיעורים`` :) כמו gtmhh אתה יודע אטקסטים שם ממש עזרו - אבל ממש ! אז משהו בסגנון אבל כנראה יותר :) אני גם סם אתזה בסריות כדי לא להבהיל את הקוראים :) אתה יודע טקסט של איזה 300-700 קי לא ממש בא לקרוא :) אז יאללה זזתי לכתוב ... לא סתם יש לי מלא עבודה בעבודה :) בייייי

למעלה