תקראו ותחשבו

lj101

New member
תקראו ותחשבו

לאחרונה אנו נתקלים במעין אירגוני קבוצות קבוצה אחת כנגד זה וקבוצה שניה כנגד השלישי, רבותי רובכם אנשים מבוגרים סנקציות והשעייה ו/או חסימה מוחלטת מבצע כאן רק אדם אחד והוא מנהל הפורום, ולכן ע"פ הקריטריונים שקבעו בתפוז יחד עם האני מאמין של מנהל הפורום רק הוא המחליט. לעניינו של ירון רבותי תרדו מהעץ, למיטב ידיעתי האיש לא קילל ולא גידף למרות שדעותיו החילוניות מעוררות בחלק מהחברים התנגדות עזה, הדמוקרטיה כאן היא מוגבלת רבותי מותר להביע דעה לכאן ולכאן וחשוב יותר גם להביע דעה מנוגדת רבות אבל אין לאף אחד ממכם אין הזכות לעשות דה-לגיטמציה לחבר בפורום כי דעותיו לא מתאימות לכם. ירון ואני אולי פוליטית שונים בדעות אבל גם אני לא מעוניין שרמלוד יהפכו לאירן ובזה אנו מסכימים לפחות, למרות ההבדלים בדעות אני מכבד את דעותיו ודעותיהם של אחרים ומביע את אי הסכמתי בכתיבה נכונה ולא בירייות מתחת למותן וגידופים. לעניין "חסיד אומות העולם" אני מבצע בדיקה לעניין וברגע שתהייה לי התשובה תקבלו אותה ככתבה וכלשונה. בברכה LJ101

yosi hadad

New member
אדוני הסגן...../images/Emo3.gif

1.להלן ציטוט מדבריך: "ירון ואני אולי פוליטית שונים בדעות אבל גם אני לא מעוניין שרמלוד יהפכו לאירן ובזה אנו מסכימים לפחות," מה אדוני רוצה לרמוז שה"אביר" ירון נלחם יחד איתך ב"אירנזציה" ובפונדמנטליזם של רמלוד- ע"י מי ממשתתפי הפורום?? אני נעלב בשבילך משותפות הגורל שבחרת עם מר רונן! 2.בנושא "למיטב ידיעתי האיש לא קילל ולא גידף"- אז אתה ממש לא מעודכן-ציטוט של פניה אל "מיכל רועי" מאת ה"אביר" רונן."את מאהבת מטורפת של האדמה המתפנית.." 3.אתה יכול מצידי לבצע איזו בדיקה שאתה רוצה בעניין "יד ושם" אני אבצע בדיקה משלי בכל מקרה. 4.לא נרפה עד שירון יחסם!

yosi hadad

New member
עוד כמה ציטוטי "צחות לשון" של ירון

זה רק לקט קטנטון מגליונו הראשון של הפורום.... "הדגי מלוח המסריחים שכמה אינטרסנטים מנסים להאכיל אותנו בהם ?" • אוי אוי אוי רציתי כל כך לבקר בפורוםו yaronbro ו 19:31 | 26/06/05 ורק בגללך אני לא באה "• מה שאת כותבת זו עלילת דם רצופהו yaronbro ו 12:50 | 27/06/05 בשקרים כי זו דרככם אין מקום לשקרים לסילופים ולנסיונות שלכם לאחז את עיני הציבור" לא נרפה עד שירון יחסם

lj101

New member
יוסי אני שותף גורל עם כל אחד

שרוצה איכות חיים גבוהה ומבלי שיום אחד נתעורר ונגלה שקבוצה לא קטנה החליטה במקומי ואל תדאג יש כאן הרבה, למרות שלא שומעים אותם בגלל אותה קבוצה צווחנית וצעקנית שחושבת שאם ימכרו את העיר לחרדים ודתיים בעיית הערבים תיפתר וכל מי שמתנגד לדעתם אפשר לחסום אותו. לידיעתך לכנות נושך כריות או פשיסט הם מכות לא הוגנות. מה לא מובן במשפט ? שכלכך אתה מציג אותו בשלילה הכוונה שלו הייתה הייתה לדימוי (קצת ספרות וספרים לא יזיקו לך), גם אני משתמש בדימויים נו, אז יש לו שפה עשירה, מה לעשות ?, תחזירו לו באותה הדרך, אני בטוח שיש לך מקורות ותוכל לתת תגובה הולמת ממרומי תפקידך, מה שכן עדיין לא ראיתי את אף אחד מהגאונים מצטט מהתנ"כ או מהמקורות הקדושים, למרות שיש שם חומר גלם רציני ביותר. בברכה LJ101

yosi hadad

New member
ציורי לגמרי

הגברת יכלה לקרוא לו בשם ישיר ועממי (ירון ברונ דווקא תירגם את זה למונחים עממיים....) בדימוי של פאשיסט נשכן כריות אבל בחרה במילים מעודנות אז אותה הענישו כי היא הייתה עדינה אליו ....ואתה לא קראת כנראה את הציטוטים של ירון -נסה שוב,

ס ד

New member
הלו, IJ101. תתעורר. הירוטן ברון הזה

כינה אותי קקיון. הוציא דיבתי רעה כאילו השוויתי אותו להיטלר. הבוס שלך הבטיח שקרא אותו לסדר אבל הוא לא התנצל. על מה אתה מדבר כאשר אתה אומר שהוא לא מנבל כתיבתו. אני להבדיל מידידי יוסי, לא מאמין בכם שתטהרו את הפורום מהשרץ הזה. אני מאמין בהתעלמות. יוסי והג'נג'י עוד לא קלטו את זה.

lj101

New member
בעניין יד ושם, להלן הסבר קצר לאחר

שיחה עם לילך ממשרד הדוברות שלהם. 1. תגובת יד ושם לעניין "חסיד אומות העולם" מתייחסת לתעודה שניתנה לאביו של החייל הדרוזי שסרב/לא סרב בעניין ההתנתקות ולא מתייחסת לעניינו של מנדי ספדי ולכן תועבר אליהם שאלה לעניינו של מנדי ספדי, ובמידה ודעתם לא תהיה שונה, מנדי יהיה מוכן לוותר על התעודה שניתנה לו. 2. מר מנדי ספדי מסר את תגובתו "אני מתנגד בתוקף לסירוב פקודה בצבא, אנו כאירגון א-פוליטי של לא יהודים למען ישראל מבקשים למנוע סירובי פקודה בתהליך ההתנתקות ולכן אנו מאמינים שבעיה זו יכולה להיפתר רק ע"י פנייה של גופים אזרחיים אשר תפקידם לבחון את אמות המידה המוסריות של הצבא ולא ע"י הצבא עצמו, כפי שנוהגים לעתים קרובות אירגוני שמאל לעשות כך." 3. יד ושם אינו יכול למנוע את השימוש במושג "חסיד אומות העולם" מאירגון כלשהו למעט בקשה למנוע את זילות התואר זו תשובה שניתנה לי ע"י לילך ששוחחתי איתה לפני זמן קצר. בברכה LJ101

lj101

New member
בעניין יד ושם, להלן הסבר קצר לאחר

שיחה עם לילך ממשרד הדוברות שלהם. 1. תגובת יד ושם לעניין "חסיד אומות העולם" מתייחסת לתעודה שניתנה לאביו של החייל הדרוזי שסרב/לא סרב בעניין ההתנתקות ולא מתייחסת לעניינו של מנדי ספדי ולכן תועבר אליהם שאלה לעניינו של מנדי ספדי, ובמידה ודעתם לא תהיה שונה, מנדי יהיה מוכן לוותר על התעודה שניתנה לו. 2. מר מנדי ספדי מסר את תגובתו "אני מתנגד בתוקף לסירוב פקודה בצבא, אנו כאירגון א-פוליטי של לא יהודים למען ישראל מבקשים למנוע סירובי פקודה בתהליך ההתנתקות ולכן אנו מאמינים שבעיה זו יכולה להיפתר רק ע"י פנייה של גופים אזרחיים אשר תפקידם לבחון את אמות המידה המוסריות של הצבא ולא ע"י הצבא עצמו, כפי שנוהגים לעתים קרובות אירגוני שמאל לעשות כך." 3. יד ושם אינו יכול למנוע את השימוש במושג "חסיד אומות העולם" מאירגון כלשהו למעט בקשה למנוע את זילות התואר זו תשובה שניתנה לי ע"י לילך ששוחחתי איתה לפני זמן קצר. בברכה LJ101

למעלה