תקראו דחוף!!

תקראו דחוף!!

יש לי כמה דברים.... 1- בהופעה ביום הסטודנט.. הייתה אחת שהראתה לי תמונות שלה עם עברי כשהיא הייתה בניצנים... יענו היה לה כרטיס vip והיא אמרה לי שהיא בפורום הזה.. אז מי שלא תהיי תדברי איתי~ 2- מתי יש לו עוד הופעה??? אני מתה כבר ללכת... ואני רוצה מלאה.... לא סתם..!! הייתי רק באחת.. אז כשהיה בברבי בכפר סבא.. 3- אתם יודעים שהתחבקתי איתו והצטלמתי איתו??? הוא כזה בן אדם מתוק!!! חשבתי שהוא לא יהיה כזה נחמד!! אבל הוא ממש ממש נחמד!!!! יוו אני מתה עליו!!

jeackyh

New member
תשובות

1. זאת הילה האדומה 2. יש לו בקיבוץ צרעה- מגיל 24 ומעלה ואחרי זה הבנתי שיש הפסקה עד דצמבר בערך. 3. מגניב לך:)

מתי זה בקיבוץ צרעה???היום???

יו אני ממש רוצה להיות שם. תנו לי את כל הפרטים בארץ

ZVI Z

New member
זה איזשהו מסיבה

זה ל-20 פלוס. יש איזה 2 דיג'יים ואת מכרנו עברי. זה בקיבוץ צרעה. זה הלילה.

איפה זה קיבוץ צרעה?

עד כמה רחוק מהבית שלי? אם אני מגיעה עם מישהו שהוא מעל 20 יש סיכוי להיכנס. כמה עולה? מי הדיג'ייז שמנגנים? עוד פרטים!!

ZVI Z

New member
מודיעין שלום.

אממ אז ככה הדיג'יים אין לי מושג,אני באמת מנסה להיזכר,ועולה לי בראש איזה שלומי משהו,אבל אולי אני סתם מדמיין.אנלא מומחה לדיג'ייז אבל לא נראה לי שהנרי אהובך יהיה שם. קיבוץ צרעה הוא די רחוק מהבית שלך,די מאוד. זה ליד בית שמש.ולא היה כתוב כמה זה עולה. וזה נראה לי מתחיל ב-22:30,אבל גם על זה אנלא סגור

ZVI Z

New member
כחות הביטחון ממליצים שלא

לרדת למקומות כאלה בזמנים כאלה. זה יותר בריא לא להסתכן במצבים כאלה,ובתור בנאדם (לפחות קצת) שפוי אינני אוהב לסכן את בריאותי.

הפק"ל-

שם מקום מגורים גיל שיר אהוב אלבום אהוב שם של חיה שמתחילה באותה האות כמו השם שלך,והקול שלה. תחביבים כל מיני....

blue devil

New member
קצת ביקורת על קלאב צרעה!!!!!

אוקי אז ככה הייתי שם פעם במסיבה שבמקרה אסף אמדורסקי תקלט בה הוא דווקא דיג'י לא רע אבל זה לא העניין כרגע.. אז ככה: א. המקום קטן ב. מסריח מפרות (מה לעשות קיבוץ אתם יודעים) ג. זה לא יהיה זול במיוחד העלויות להשכיר את המקום די גבהות ד. אני יודעת שאני חוזרת על עצמי אבל המקום קטנטן פיצפון (בהגזמה) ה. אם אתם הולכים קחו בחשבון את מה שיצינתי לטובתכם האישית

מקומות קטנים זה יותר כיף:)

בגלל זה יש לי חיבה לצוללת... ואם כבר צוללת מישהו יודע מה קרה שם? למה אין הופעות?

למעלה