תקראו בבקשה....

fAnTa & Go

New member
תקראו בבקשה....

טוב,אזזזז....אני בת 12 וחצי,ובזמן האחרון יש לי בחילות,חולשות,סחרחורות ודברים כאלו...הלכתי לרופא בקשר לזה והוא אמר לי שאני צריכה להשמין. העניין הוא,שאני לא רוצה להשמין,אלא בדיוק להפך,אני רוצה להרזות קצת פה ושם,אמרו לי שזה לא בריא ושאני צריכה להפסיק אם זה אבל אני לא רוצה. בנוסף לזה,אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע(כל אימון שעה וחצי) בכדור-יד,וכבר קרה לי שהתעלפתי באימונים וקרה מלאא פעמים שהלכתי הביתה בגלל שלא הרגשתי טוב.שנה הבאה אני הולכת לכיתת ספורט שזה 4 אימונים בשבוע וטורניר ביום שבת.אני מאוד אוהבת לשחק כדור-יד ואני גם טובה בזה אבל הרופא גם אמר לי שאסור לי להתאמן יותר כי אני מזיקה ככה לעצמי.המשכתי להתאמן בלי שהמאמנת שלי היתה מודעת למצב הבריאותי שלי(כי אז היא לא הייתה מרשה לי להתאמן) ונראה לי שהיא מתחילה לשים לב לזה שאני כבר לא כמו שהייתי פעם.יש לי חבר וכל שאר החברות לשעבר שלו היו רזות ויפות.כולם אומרים לי שאני יפה ולא קרה לי עדיין שלא עברתי ברחוב ואנשים הסתכלו והתחילו איתי,אבל אני עדיין חושבת שאני לא יפה אז אני לפחות רוצה שיהיה לי גוף יפה,ובגלל זה כל הדיאטות שלי. לפי מה שידוע לי,אף פעם לא הייתי שמנה,ותמיד היה לי גוף יפה אבל אני פוחדת שאם אני אני לא אשמור עליו,אני יאבד אותו.קורה לי הרבה שימים שלמים אני לא אוכלת ומתאמנת כל היום. אני לא יודעת כבר מה לעשות,אני לא נחשבת אנורקטית,אבל אמרו לי שאם אני אמשיך ככה אז אני אהיה,למדנו על הנושא הזה ותאמינו לי שאני לא רוצה להיות אחת כזאת,אבל שיקרתי כבר כל כך הרבה פעמים לאנשים בקשר לזה שאכלתי אבל בעצם לא,שכבר לא רוצים לאמין לי בעניין הזה.תעזרו לי,בבקשה...

שלום לך...

אשמח אם תצייני את שמך...כדי שנוכל להתייחס אליך באופן אישי יותר. רק אם את רוצה כמובן... אני מניחה שאם הרופא אמר לך את מה שאמר...יש לו גם סיבה. את אכן עלולה להזיק לעצמך...אם תמשיכי בדרך הזו לא תגיעי רחוק. אולי תנסי לעבוד על עצמך ולהכיר בעובדה שאנחנו לא נמדדות במשקל הקילוגרמים שלנו. יש בנו הרבה מעבר לכך...וצריך לדעת את זה. את אומרת שאמרו לך שאת יפה. למה את לא מאמינה? אולי זה שעדין לא עצרו אותך ברחוב קשור לעובדה שאת רק בתחילת דרכך... וכדאי מאוד שגם תמשיכי אותה. את אומרת שאת לא רוצה להיות אנורקטית. תוכיחי את זה! תראי שאת יכולה גם אחרת! זאת תהיה ההוכחה האמיתית...גם לאחרים וגם לעצמך. יש לי הרגשה שלא סתם נכנסת לכתוב אצלנו. האם אני צודקת? רציתי להגיד לך...שאת תמיד מוזמנת לכאן. ההרגשה הזו שלך...אולי יעזור לך לדעת שאת לא לבד. ושיש עוד בנות שמרגישות כמוך. ושאפשר לשתף אנשים בתחושות הללו. ואולי אפילו לקבל תמיכה ועזרה. את יודעת...התאורים שנתת יכולים מאוד להתאים למישהי הסובלת מבעיית אכילה. אני לא רופאה, אז לא אסווג אותך תחת שמות...אבל כדאי שלא תזניחי את זה. אני מקווה בשבילך שהדבר עדין בשליטה שלך...ואת יכולה להתגבר על זה לבד. ואני מזמינה אותך לבוא ולקבל את העזרה והתמיכה שלנו...זה יכול לעזור לא מעט. בהצלחה לך...ושוב - אשמח אם תתני לנו שם... תמיד יש כאן מישהו שיכול לעודד ולחזק...וגם השיתוף עוזר בהרבה פעמים. נסי לנצל את הבמה שאנחנו מציעים לך כאן...ולצאת מזה מבלי לשקוע. בהצלחה בשם הנהלת הפורום מאיה

fAnTa & Go

New member
תודה...

קוראים לי ליאור,ו...אני מניחה שאת צודקת,בקשר לזה שלא נכנסתי לכאן סתם. אני חושבת שאני עדיין בשליטה אבל לא נראה לי שלהרבה זמן, אני מוכנה לקבל עזרה אבל פשוט לא נראה לי שמישהו יכול לעזור לי,הגעתי כבר למצב של חוסר אמון באנשים כי עד עכשיו אנשים רק ניסו לפגוע בי או לפחות ככה נראה לי, אני כבר לא יודעת מה לחשוב או לעשות.

ליאור, שבת שלום לך....

אני שמחה שבכל זאת הצלחת לאסוף אומץ ולבוא לכתוב לנו על עצמך. אני בטוחה שלא תצטערי על כך. אני מקווה מאוד בשבילך שאת אכן עדין בשליטה...נצלי את זה. נסי לתפוס את עצמך כל עוד את יכולה. יש לך כל כך הרבה מה להפסיד...אז עיזרי כוחות ועצרי את הגלגל לפני שאת מתרסקת איתו. כדאי לך...מאוד. לא קל להיות חולה...ואני בטוחה שאת יודעת את זה. ועוד יותר לא קל לחזור לעצמך אחרי. נסי לחשוב על דרך בה תוכלי לקבל את העזרה למרות אי-האמון שהתפתח אצלך. קשה מאוד לעבור את הכל לבד. אני לא מאמינה שמישהו באמת רצה לפגוע בך. ואם עשו זאת...אל תאבדי אמון באנשים בגלל זה! יש המון אנשים טובים בעולם שלנו...ומגיע לך להכיר אותם. ולאף אחד אין את הזכות לפגוע בך. או בכל מישהי אחרת. הצעה קטנה שלי..נסי לחשוב בכוון החיובי. החיים בחלק נכבד שלהם לא תלויים בנו...אבל זה כן. ואם נרצה מספיק נוכל להתגבר על זה. וזה שווה את המאמץ. מקווה בשבילך שתצליחי להתגבר על הכל. נסי להתחיל במשהו קטן...בקשת עזרה...שלא תשארי עם הכל לבד. ואנחנו כאן...מתי שתרצי ותצטרכי. נקבל אותך בזרועות פתוחות ובחיבוק אוהב. שלך תמיד מאיה

למעלה