תקראו בבקשה

תקראו בבקשה

לכל המעריצים המעפנים של סער ואיילה, מה תפסתם מהם??? תסתכלו לאורך כל התוכנית איך שניהם מתנהגים, סער בוגד בחברה שלו מול המצלמות, בחור בן 37 רווק מסכן שלא מצליח לשמור על מערכות ייחסים כמו ילד מפגר, מתפאר בעברו הצבאי ובהשכלה שלו במקום להתפאר במה שאין לו:שכל ישר. מתנהג באופן אלים אגרסיבי, לקחת ממחטה עם נזלת ואפר של סיגריות ולדחוף לפה של מישהו רק מראה ממה עשוי הבן אדם, הוא פשוט אינפנטיל, לי קשה להבין את כל הערצה אליו, אבל כנראה זה מסביר את קו האוכלוסייה שמעריצים אותו, ואני יכול לנחש מאיזה חומר הם עשויים, בן אדם מעריצים בזכות ההגיון הבריא השכל הישר והלב, אלירז בנתיים המחיש לכולם על ערכים ומוסר שהוא מאמין בהם, נאמנות לבת זוגתו, להגינות, לליברליות, בנתיים כשהוא במשך כל התקופה הזאת עושה בבית כל מה שצריך לנקיון הבית אוכל וכ"ו, איילה וסער יושבים כמו שני בבונים ומרכלים על כולם, בנתיים הסקרים מראים את הכמות האדירה של האוהדים של אלירז לעומת הכמות הקטנה המזערית של סער, זאת אומרת שיש סיבה, ואנשים לא טיפשים הכל רואים הכל שומעים הכל ברור כשמש. על מה אתם מעריצים אותו על מה????? על זה שהוא בוכה שקשה לו בלי לאכול שהוא צריך לאכול?? מפונק כמו ילד משכונת צהלה, הבן אדם לא התקבל להשרדות והוא משחק אותה גבר??? אלירז היה קרבי בצנחנים בגדוד 202 היה בשטחים, ועליו אין גרם פוזה, אלירז כל הזמן מעביר מסרים של הבנה איכפתיות, וכשעדנה (שאני ממש לא בעד דיעותיה) הודיעה על הגידול שמצאו לה, הוא הפגין רגישות עמוקה לכך, גם לפני הוא ידע לכבד אותה והצהיר שהיא יכולה להיות אמא שלו ולכן הוא לא הפגין עויינות כלפיה וכיבד זאת, לעומת סער שכאשר הודיעה שהיא הולכת לאחר הגילוי של הגידול, אמר ברוך שפטרנו, להראות קצת אמפטיה וזה לא משנה מה אתה חושב אני חושב שזה מאד בוגר, אבל סער מייצג את הגבר הפחדן הממורמר העלוב, שמשתמש בהשכלה הלימודית שלו כדי לעשות רושם כי זה מה שיש לו בעצם, עורך דין שמתנהג כמו ילד מקובע, בוגד, צועק, שובניסט מגעיל, אפילו צורת האכילה שלו גורמת לי לבחילה, אולי יש לו מבנה גוף בסדר, אבל לדעתי הוא לא מציאה, הבן אדם מקריח לא רק בשכל גם בראש, הבן אדם הזה הוא גועל נפש מהלך, אני כפר סבאי ואני מכיר מישהו שדי מכיר את משפחת שיינפיין כאן, אם הייתם יודעים כמה דברים שלילים נאמרו על המשפחה הזאת, אולי הייתם מבינים, אבל אני לא מצפה לזה, כי כמו שלמדתי, כמו בכל הערצה זה מתחלק: קו המעריצים של היצור הזה יכול להיות רק אנשים ממורמרים ילדים קטנים ערסיות מפגרות שמחפשות כוח ולא שכל, נשים שמה שמעניין אותם זה כסף, ואני לא ארחיב כי הכל ברור. אלירז בנתיים הוכיח לכולם מי באמת גבר, מבחינתי כל מי שמעריץ את סער ואיילה שגם לה לא חסר מטומטמת שחושבת ברברס, הוא בן אדם מסכן, שלא למד להבין את המשמעות של להיות בן אדם, ולא משנה מה אתה עורך דין או מנקה בניינים זה לא משנה, ועצוב לראות שקיימים פה כאלה אנשים חסרי תוכן בעלי תפיסת עולם מעוותת. לפני חודש בערך נכנסתי למאקו, ראיתי את ההשוואה באחוזים של הערצה לאלירז לעומת סער 90000 ויותר לטובת אלירז לעומת כ-6000 לסער, אז איך אפשר להיות עיוור תסבירו לי?? ולכל הבחורות "האינטליגנטיות" הייתן רוצות גבר כזה?? שלא מסוגל לשמור על הגבריות שלו?? שמתנהג בשובניסטיות כלכך קיצונית??? שבוגד?? שמחפש תשומת לב על ידי הצגת שרירים ???? או תראו אותי אני עורך דין??? או וואווו הייתי קצין בצבא??? זה מה שעושה לכן את זה??????? אתן פשוט עלובות נפש מסכנות ואני מאחל לכן לחיות עם אחד כזה ואז אולי תבינו את המשמעות של מה זה להיות או לא להיות בן אדם!!! אני במקומכן לא הייתי מתגאה בעצמי להעריץ עלוב נפש ממורמר כזה, כי אז זה מראה את הפרצוף האמיתי שלכן. חשבתי שכבר למדנו שכסף ומעמד לא עושים את הבן אדם, אלא הלב וערכו כאדם. לסיכום: סער ואיילה הוכיחו לכולם שהם אפסים עלובים מסכנים אני במקומם אחרי התוכנית לא הייתי גאה להראות את הפרצוף שלי בציבור, וסער אדון עורך דין יקר, לדעתי פגעת בעסק שלך במידה זו או אחרת, אתה מאכזב, ולאחר שקראתי במקומון של כפר סבא את הכתבה על המשפחה שלה עכשיו אני מבין למה יצאת אהבל ודפוק, התפוח לא נופל רחוק מהעץ. יאללה איכזבתם אותי כל מעריצי סער ואיילה אבל לא נורא כשתתבגרו(וזה בספק) אולי תבינו כמה אתם בושה לאינטליגנציה כמו סער ואיילה! נ.ב: אפילו הסנגוריה הציבורית דוחה אותו בגלל התנהלותו בתוכנית ומעשיו במסגרת תפקידו, הכתבה במעריב. אפילו העבודה שלו כנראה נדפקה ומגיע לו, תקראו את הכתבה שעשו עם ההורים שלו ושל איילה, רק מראה כמה התפוח לא נופל רחוק מהעץ, אנשים ריקים ועלובים איכס

למעלה