תקראו את זה

EverMan

New member
קראתי ...

מה הפואנטה שניסית להעלות ? אני חושב שחברי הסיעה בכללי לא מדברים האחד עם השני
זה מבייש.

ש

שלמה איזקסון

Guest
איתן כבל צודק): המצב בכי רע לצערי

ש

שלמה איזקסון

Guest
יש לפ]עול לבחירות לראשות המפלגה מהר

לא חושבת שזאת הדרך

פרס מנהיג ענק, יש לו יתרונות ויש כמובן חסרונות... אבל לתקוף אותו זאת לא השיטה.. אין מי שיחליף אותו כרגע
צריכים לחכות ולעשות עוד פרויקטים מהסוג הזה של הדו"ח, ולהשתיק בכל פעם מחדש ח"כים שוררים שיוצאים בתקשורת נגד המפלגה... כבל יכול היה לחכות ולהגיד את מה שאמר בפורומים סגורים, הוא יורה לעצמו ברגל ! הגיע הזמן שילמדו: את הכביסה המלוכלכת מכבסים בבית...

ש

שלמה איזקסון

Guest
פרס הפך להיות קברן של המפלגה ו...

במקום לשקם אותה מה שהוא התחיל לעשות בהצלחה הוא מסרב לתקוף את שרון ולא הסכים היום להתחייב שלא נצטרף לאחדות אלא רק אמר שכרגע אין שום מגעים לאחדות דבר שאגב ידוע כלא ברור מאחר ויש שמועות עקשניות גם מבכירי המפלגה שכבר יש שיחות על אחדות וזה מפורסם בכל אמצעי התקושרת...האם אנחנו הפתיים האחרוהנים לחכות שפרס יגיד לנו שמתקיימים מגעים?!וגם אם הוא לא מנהל אותם אז בכיכירם אחרים כן ויש להוקיע זאת באופן ברור

זה לא שייך

כן ממשלת אחדות- לא ממשלת אחדות... האחדות היחידה שהיא חשובה היא האחדות שלנו.. וכשח"כים יוצאים נגד המפלגה, לא מדברים בינהם ויש קרע בסיעה.. זו הבעיה האמיתית

ש

שלמה איזקסון

Guest
מזה ועוד איך שייך כי ברגע שאת

כל הזמן בבוקר נגד הממשלה ונגד אחדות בולילה רצה להיפגש עם שרון וייסגלס וחבריהם ולדבר איתם על אחדות איזה מיןא מינותז ה משדר לציבור ואיזה מין אופוזיציה זאת קפוץ לתוך הממשלה1?זה אמין זה אופוזיציה לוחמת?!

ש

שלמה איזקסון

Guest
זה אידאולוגית ביזיון ופוליטית חורבן

הפוליטיקה המחורבנת היא

דווקא של מתנגדיו של פרס, שפועלים בתקשורת, או מסתתרים מאחורי כינוי "בכירים בעבודה" ולא עוזרים לקידום המפלגה. אתם מתנגדים
אנחנו מפלגה דמוקרטית, קומו ותגידו... אל תתקעו סכינים אחד בגבו של השני.

יוֹאב

New member
לא הייתי אומר שפרס הוא הקברן של

המפלגה. מאז שנבחר לפני כ-9 חודשים לתפקיד יו"ר המפלגה העניינים השתפרו כמעט בכל פרמטר. פרס גייס תרומות שכיסו 40 אחוז מחובות המפלגה, וכידוע לך מדובר במליונים. אלמלא הוא, סביר להניח שהמפלגה הייתה מתפרקת. אין פוטשים שמנסים הח"כים כנגד היו"ר, כי את הכבוד הראוי לו הוא מקבל. כל רעיון האיחוד עם עם אחד (מישהו אמר גם 3 מנדטים נוספים בכנסת??) הוא של שמעון פרס. הוא היוזם, ואני מקווה שצרי עין כמו וילנאי, לא יצליחו למנוע זאת מאיתנו. אם היית צופה בערוץ 33 לפני מספר ימים בדיון על ההתנתקות בו היו נוכחים גם שרון וגם פרס, היית רואה ביקורת מהי. פרס נלחם שם על הדוכן לבדו כנגד קוראי קריאות הביניים (כמה שעצוב שהדומיננטי שבהם היה דווקא שר בממשלה - כץ) אני גאה שפרס היו"ר של המפלגה שלי, ואני מקווה שימשיך בתפקיד, מצידי- עד 120.

youvall

New member
אם כל הכבוד שיש לפרס...ויש כבוד!

אני מאמין שהוא נכס יקר מאוד למפלגה בתחום של הסברה וקשרים עם מדינות חיצוניות, אבל כל עוד פרס לוטש עיניים לתיק החוץ הוא לא מתאים לכהן כיו"ר המפלגה, שהיא גם יו"ר האופוזיציה!!! נוסף לכך, האיחוד עם "עם אחד" יכול היה להיות נהדר אבל בהתאם לדרישות שלהם ולהתנהגות הביריונית שלהם אני לא חושב שאנחנו רוצים את ה2 מנדטים הנוספים(מנדט אחד רוצה לערוק לליכוד, זה שהיה בש"ס!). ומה זה התנהגות ביריונית? כשעם אחד ששולט בהסתדרות מונע ממפלגת העבודה כניסה למבנים שהיו שייכים לשתי המפלגות בעבר ועכשיו הם רק של ההסתדרות-זה ביריונות!!! וכשהוא מאיים בתביעה כי "פרצנו" לו למבנה וצבענו את הקירות ומחקנו כתובת נאצה-באמת חוצפה מצדנו!!!

ש

שלמה איזקסון

Guest
יובל צודק...פרס לא מנהל בכלל אופוזי

אופוזיציה...הוא מתנהג כאילו הוא שר חוץ מעופף..הוא היה בשש מדינות בחודש וחצי האחרונים ובקושי היה בארץ והקדיש זמן למאבק אופוזציוני... שרון אישית הוא לא מסוגל לתקוף וכינה אותו כבר בעבר ידידי מזה עשרות שנים!ככה לא בונים אופוזיציה ולא מפילים ממשלה!שיקח קורס אצל נתניהו באיך מנהיגים אוםוזיציה נמרצת!

youvall

New member
שלמה...

פרס בטיסות שלו לחו"ל גם הביא הרבה מאוד כספים למפלגה וכיסה את 40% מהחובות שלה.... ככה לא בונים אופוזיציה אבל דווקא הטיסות שלו הן גם לטובת המפלגה!

ש

שלמה איזקסון

Guest
חח יובל בחיך תהיה רציני! חוץ מ...

ארה"ב ששם אולי הוא גייס תרומות למרות שהוא בכלל היה שם לביקור אצל פאוול אז קשה לי להאמין בספרד הוא לא גייס בטוח...בירדן בטח שלטא...ובמצרים לא...ובטורקיה לא...ובמקומות האלה הוא היה בחודש וחצי האחרון...האיש לא ידע ולא יודע איך לנהל אופוזיציה

wendigo

New member
מה אתה מצפה מבן אדם שמה שמעניין

אותו זה רק לשבת בממשלה כלשהי, ולא משנה לו מי שאר חברי הממשלה?

youvall

New member
בספרד אני לא בטוח שהוא לא גייס...

ובבריטניה וצרפת.... ירדן ומצרים הוא הלך לביקור כיו"ר האופוזיציה ולתורכיה הוא נסע כחלק מקידום רעיונות מפלגת העבודה במזה"ת!

ש

שלמה איזקסון

Guest
יובל אל תהיה תמים פרס נהנה פשוט מכל

המסעות האלה ולא מנהל את הופוזיציה ואתה ידוע טוב מאוד שאף ישוב ראש אופוזיציה בישראל לא הסתובב כל כך הרבה בחו"ל והיה כל כך מעט בכנסת וכל כך לא תקיף!הוא פשוט רוצה לחזור לשמרד החוץ תחת שרון בשמחה רבה...ככה לא בונים אופוזיציה ככה לא מפילים ממשלה וככה לא זוכים בבחירות

ש

שלמה איזקסון

Guest
ובספדר ברור שאין לנו תורמים כי בכלל

כמעט ואין שם קהילה יהודית....

למעלה