תקראו את זה

מצב
הנושא נעול.
כבר הזמנת את חגורת הצניות ../images/Emo8.gif

מלח יקר
מה שכתבתה ריגש אותי מאוד. הבת שלך נראית מלאכית מהממת, הילדה הכי יפה שראיתי. החלום שלי זה ילדה כמוה. אני בהחלט יראה את התמונה לבעלי שיהיה ירוק מקנאה, ושיבין שהאינסטינקט הבסיסי של הורה פועל בין אם הילד יפה ובין אם לא, כמו שכתבתה בעצמך. מדהים איך עזרתה לי בהכל, גם בדעותך על ביה"ח וגם עכשיו. אני מעריכה את זה. מאיה נשיקות לניצן הקטנה (כשהיא תיגדל תצטרך לגרש את הבחורים שיעמדו בתור)
כבר הזמנת את חגורת הצניות

עם מנעול רב-בריח

נטאשה

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif

ה' אוריינית, נטאשה,ובעלה של מלח פלפ
אתם לגמרי צודקים לגבי השם . כנראה שלפעמים אנו מרגישים כך.אבל עכשיו בזכותכם אני מבינה את הפרופורציות, ואני מרגישה אחלה. נשיקות לכולם (חוץ מהבעלים)

אדוינה

New member
ברוכה הבאה מאיה!

אתם לגמרי צודקים לגבי השם . כנראה שלפעמים אנו מרגישים כך.אבל עכשיו בזכותכם אני מבינה את הפרופורציות, ואני מרגישה אחלה. נשיקות לכולם (חוץ מהבעלים)
ברוכה הבאה מאיה!
תתחדשי על הניק.מקווה שהשנים הקשות מאחורייך. והצלחה מהירה בטיפול קצר. מציעה כמו קודמיי,לקרוא בדפי הפורום ולבחון את כל האופציות הקיימות.

אדוינה

ברוכה הבאה מאיה!
תתחדשי על הניק.מקווה שהשנים הקשות מאחורייך. והצלחה מהירה בטיפול קצר. מציעה כמו קודמיי,לקרוא בדפי הפורום ולבחון את כל האופציות הקיימות.
אדוינה
תודה, נראה שהשנים הקשות באמת מאחורי ואולי נשארו רק חודשים וימים. בעזרת השם גם עצלך.

היי מאיה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

היי מאיה, ברוכה הבאה

נפלא ששינית את השם ואכן לפי מה שאת מתארת עברת גהינום לא קטן אבל יש לי הרגשה שזהו, מעכשיו את בדרך הנכונה
. מאחלת המון הצלחה בהמשך

טוב סדר יש פה עוד בעל../images/Emo6.gif

היי מאיה, ברוכה הבאה

נפלא ששינית את השם ואכן לפי מה שאת מתארת עברת גהינום לא קטן אבל יש לי הרגשה שזהו, מעכשיו את בדרך הנכונה
. מאחלת המון הצלחה בהמשך
טוב סדר יש פה עוד בעל

חזקי ואמצי הכל לטובה לא קלה דרכנו אבל התוצאה היא החשובה רק האמונה תנצח לגבי הנשיקה (אשתי מאושפזת אז היא לא תידע
) בהצלחה

לסילבר החתול

טוב סדר יש פה עוד בעל

חזקי ואמצי הכל לטובה לא קלה דרכנו אבל התוצאה היא החשובה רק האמונה תנצח לגבי הנשיקה (אשתי מאושפזת אז היא לא תידע
) בהצלחה
לסילבר החתול
שמתי לב שלבעלים כאן יש להם הרבה אופטימיות וחוש הומור, תמשיכו בבה אתם על הכיפק. ובעניין הנשיקה, מאחר ואישתך מאושפזת אז הנשיקות בישבילה. מאיה.

יולה

היי מאיה, ברוכה הבאה

. מאחלת המון הצלחה בהמשך
יולה
כנראה שעם שינוי השם, מה שבאמת הישתנה זה ההרגשה שלי. והרבה בזכותכם חברים . מאיה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

ברוכה הבאה
ו

קודם כל- שמחה ששינית את השם- זה הרבה יותר נעים והולם...ובעיקר את העתיד, לא?
. מחכה איתך לשנים הטובות

sagivkr

New member
הי מאיה - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

תקראו את זה
הי בנות אתם ואני עברנו גיהנום. לצערי או לשימחתי שלי התחיל מוקדם. אני היום בת 23 , עוד מעט 24 התחתנתי מוקדם ו-5 שנים אנחנו ניסינו, ואתן יודעות מזה חמש שנים, אתן יודעות איך זה לחקות שבועיים לתוצאות ולקבל מחזור עוד לפני התוצאה,ולקוות ,ולהדליק נרות בשבת ,ולאבד אמונה. אבל אני רוצה להגיד לכם משהו טוב. אני נכנסת לתהליך תרומת הביציות לראשונה עכשיו,ואני שמחה שיותר לא יעשו לי שאיבות אלא רק החזרות,מכיוון שבשאיבה האחרונה שעשו לי (לפני שבוע) המרדים טעה במינון התעלפתי והדופק הלך והתדרד ונההיתי לבנה ואז הרופא נבהל והזריק לי אנדרדלין ושוב כנראה יותר מידי, חשבתי שהלב שלי יעצור מרוב שהלם מהר. יש לי פגם גנטי בבציות שלי שאיתו נולדתי ולרות שהגוף שלי מייצר 16 ביציות כולן פגומות לחלוטין.וזה התברר בשאיבה האחרונה שסיפרתי עליה, באופן סופי.אז תאמינו לי שעברתי גיהנום. אך לא אני ולא אתן לא צריכות לקבל gonal f יותר ולהיות נפוכות וכואבות, ואין יותר סיכונים של הרדמות שאיבות וגירוי יתר של השחלות. אני בסך הכל רוצה ילד ולא משנה לי שהוא לא יהיה מהביצית שלי, למה יש לי תכונות טובות יותר מאותה בחורה נפלאה שתורמת לי את הביציות? אני לא חושבת. אתן תראו בנות, האמהות לעתיד, יש לנו הרבה הרבה אהבה והיא תנצח , בסוף אנחנו ננצח. מאיה ונעבור לקטע הפרקטי, נאמר לי במדיקל בראשון שתק' ההמתנה 7 חודשים. אני פוחדת לטוס, אתן יודעות איפה מחכים פחות זמן ולא צריך לטוס? אוהבת אותכן מאיה
הי מאיה - ברוכה הבאה

אני מאחלת לך המון הצלחה, ומקווה בשבילך שתצליחי להגשים את החלום במהרה! טוב שהחלטת לוותר על מדיקל סנטר. כמו שכבר נאמר לך ע"י חברי הפורום, תמיד עדיף לנסות עם עוברים טריים כי אחוזי ההצלחה עם עוברים טריים גבוהים יותר, (למרות שאני במקרה לא הצלחתי עם הטריים בקייב, ונקלטתי דווקא עם קרטיב אחת מקסימה...). שיהיה בהצלחה, יפעת

ליפעת

הי מאיה - ברוכה הבאה

אני מאחלת לך המון הצלחה, ומקווה בשבילך שתצליחי להגשים את החלום במהרה! טוב שהחלטת לוותר על מדיקל סנטר. כמו שכבר נאמר לך ע"י חברי הפורום, תמיד עדיף לנסות עם עוברים טריים כי אחוזי ההצלחה עם עוברים טריים גבוהים יותר, (למרות שאני במקרה לא הצלחתי עם הטריים בקייב, ונקלטתי דווקא עם קרטיב אחת מקסימה...). שיהיה בהצלחה, יפעת
ליפעת
תודה,באמת למדתי הרבה מחברי הפורום והכי חשוב שאת פתאום מבינה שאת לא לבד.

ROSMARY

New member
למאיה החמודה שלום ושבוע טוב

תקראו את זה
הי בנות אתם ואני עברנו גיהנום. לצערי או לשימחתי שלי התחיל מוקדם. אני היום בת 23 , עוד מעט 24 התחתנתי מוקדם ו-5 שנים אנחנו ניסינו, ואתן יודעות מזה חמש שנים, אתן יודעות איך זה לחקות שבועיים לתוצאות ולקבל מחזור עוד לפני התוצאה,ולקוות ,ולהדליק נרות בשבת ,ולאבד אמונה. אבל אני רוצה להגיד לכם משהו טוב. אני נכנסת לתהליך תרומת הביציות לראשונה עכשיו,ואני שמחה שיותר לא יעשו לי שאיבות אלא רק החזרות,מכיוון שבשאיבה האחרונה שעשו לי (לפני שבוע) המרדים טעה במינון התעלפתי והדופק הלך והתדרד ונההיתי לבנה ואז הרופא נבהל והזריק לי אנדרדלין ושוב כנראה יותר מידי, חשבתי שהלב שלי יעצור מרוב שהלם מהר. יש לי פגם גנטי בבציות שלי שאיתו נולדתי ולרות שהגוף שלי מייצר 16 ביציות כולן פגומות לחלוטין.וזה התברר בשאיבה האחרונה שסיפרתי עליה, באופן סופי.אז תאמינו לי שעברתי גיהנום. אך לא אני ולא אתן לא צריכות לקבל gonal f יותר ולהיות נפוכות וכואבות, ואין יותר סיכונים של הרדמות שאיבות וגירוי יתר של השחלות. אני בסך הכל רוצה ילד ולא משנה לי שהוא לא יהיה מהביצית שלי, למה יש לי תכונות טובות יותר מאותה בחורה נפלאה שתורמת לי את הביציות? אני לא חושבת. אתן תראו בנות, האמהות לעתיד, יש לנו הרבה הרבה אהבה והיא תנצח , בסוף אנחנו ננצח. מאיה ונעבור לקטע הפרקטי, נאמר לי במדיקל בראשון שתק' ההמתנה 7 חודשים. אני פוחדת לטוס, אתן יודעות איפה מחכים פחות זמן ולא צריך לטוס? אוהבת אותכן מאיה
קודם כל ברוכה הבאה לביתנו החם . מאחלת המון המון הצלחה בכל מסלול שתבחרי - גם השם - אחלה (החדש יותר). מאחלת לך המון הצלחה . בעלי גם לא כל כך שמח מהרעיון של תרומת ביצית אבל שמדברים ומדברים על זה - בסוף זה חודר ויודעים שאין ברירה . מאחלת לך המון הצלחה רוזמרי

לרוזמרי

קודם כל ברוכה הבאה לביתנו החם . מאחלת המון המון הצלחה בכל מסלול שתבחרי - גם השם - אחלה (החדש יותר). מאחלת לך המון הצלחה . בעלי גם לא כל כך שמח מהרעיון של תרומת ביצית אבל שמדברים ומדברים על זה - בסוף זה חודר ויודעים שאין ברירה . מאחלת לך המון הצלחה רוזמרי
לרוזמרי
תודה, אכן בית חם, במיוחד שאני גרה על הים ויש הרבה רוח קרה, אז לא יזיק לי קצת חום. אני באמת מרגישה כאן בבית תודה.

שיר5520

New member
ברוכה הבאה

תקראו את זה
ברוכה הבאה
כל הכבוד על ההחלטה האמיצה וכל הכבוד שאת הולכת עם המטרה שלך ולא מתעסקת בענייני גנטיקה. אין ספק שחמש שנים זה מספיק זמן לקבל זריקות ואכזבות. וגם: כל הכבוד על שינוי השם, כי הוא ממש לא מתאים לאורח הדברים שלך. נשמע לי שאת טיפוס אופטימי בסך הכול וכדאי לשים את הדברים בפרופורציות. קשה לנו, ובאמת שאנחנו עוברים סיוט - אבל מכאן ועד הגיהינום הדרך ארוכה...

לשיר

ברוכה הבאה
כל הכבוד על ההחלטה האמיצה וכל הכבוד שאת הולכת עם המטרה שלך ולא מתעסקת בענייני גנטיקה. אין ספק שחמש שנים זה מספיק זמן לקבל זריקות ואכזבות. וגם: כל הכבוד על שינוי השם, כי הוא ממש לא מתאים לאורח הדברים שלך. נשמע לי שאת טיפוס אופטימי בסך הכול וכדאי לשים את הדברים בפרופורציות. קשה לנו, ובאמת שאנחנו עוברים סיוט - אבל מכאן ועד הגיהינום הדרך ארוכה...
לשיר
את צודקת לגבי אני באמת אופטימית וחזקה.פשוט אף פעם לא דיברתי על זה ככה בפורום ולא עם אך אחד חוץ מבעלי אז כנראה היה לי נורא עצוב באותו רגע ונשמעתי ככה, במיוחד שקיבלתי את הבשורה הסופית לפני כמה ימים, אבל עכשיו אני שמחה . וראיתי שאני לא לבד,אז מעכשיו הכל יהיה טוב.

גולה1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תקראו את זה
ברוכה הבאה

כל הכבוד על האופטימיות, האמונה ודרך ההסתכלות על החיים! כמי שעברה את כל מה שסיפרת 8 שנים ולא 5 אני ממש ממש מבינה אותך. אני היום תודה לאל בשבוע 32 עם תאומים (מטיפול שני) שעשינו בקפריסין, כך שהיינו צריכים לטוס. הטיסה ממש קצרה פחות משעה כך שזה לא נורא אני בטוחה שכבר ענו לך לגבי אפשרויות אחרות. המון המון בהצלחה.

לני ק

New member
משהו על גיהנום

תקראו את זה
משהו על גיהנום
פגשתי השבוע את גשם של ברכה ופטפטנו לנו. גשם מחכה לילדה מאומצת, ואני בשבוע 22 מתרומת ביצית. עשר שנים ארוכות עברתי, מגיל 35 בו נישאתי עד גיל 45 שבו הריתי. אבל כשדיברתי עם גשם פתאום זה כבר לא נראה סיוט השנים האלה. תהיתי אם זה ההריון שמשנה את תפיסת המציאות שלי, או שאיכשהו הצלחתי לעבור את השנים האלה בלי לצבור יותר מידי צלקות. גשם טענה שזה ההריון והיא כנראה צודקת. האופוריה הזאת משכיחה פתאום את מספר השליליים האינסופי, את הכאב, המתח, הבכי והצער. וגם את ים הדמעות בזמן הדלקת נרות (שהתחלף בדמעות התרגשות בכל יום ששי כשאני מתפללת לשלומו של ההריון הזה). אני זוכרת שזה לא היה קל, אבל ממש לא מרגישה שעברתי גיהנום. סביר להניח שאם היו שואלים אותי אותה שאלה לפני חצי שנה הניסוחים שלי היו הרבה פחות ורודים ומתקתקים. הערה קטנה מנסיון אישי, אם יש לך אופציה אחרת תתרחקי ממדיקל. טיפול אחד ארוך ומתמשך גרם לי להחליט שאמינות זה לא הצד החזק שלהם, וזה ניסוח מאוד עדין
. אני לא יודעת פרטים, אבל יש מסלולים בהם מביאים את הביציות או העוברים הטריים ועושים החזרה בארץ. אם פחד הטיסות שלך לא קריטי, בכל זאת מומלץ לטוב ולהגיע לסיכוי הטוב ביותר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה