תקראו את זה XDDDDDDD

pizi23

New member
בדיוק מה שהן אמרו XD אני חושבת

שצריך לעשות חיפוש קמת יותר דקדקני ברשת כדי למצוא בדיוק מה הגמד הקטן אמר, כי בכל הכתבות שמדברות על זה לא ממש אומרים מה הוא אמר או מה ג'ארד אמר לו בחזרה, אלא רק שהיתה היתקלות לא נעימה... אנסה לחפש משהו קצת יותר ברור.

SCRATCHER

New member
מצאתי משהו יותר ברור!

אבל אני חוששת שזה לא מאיר באור טוב את ג'ארד... Leto Tried To Choke Wood at Awards Show 25 January 2007 (WENN) Elijah Wood was shocked when he was attacked by Jared Leto at an awards show recently, because The Lord Of The Rings star said he didn't like Leto's band. The 26-year-old star was attending the MTVU Woodie Awards in November when Leto, who is the lead singer of cult act 30 Seconds To Mars, approached his table. Leto came over, whispered in Wood's ear and walked away, but then turned around, grabbed him by the throat and called him a "f**king a**hole." Wood tells Jane magazine, "He was basically upset at the fact that I said I didn't like his band. He said that initially and walked away. I guess he thought I was laughing at him, but I was more shell-shocked and telling people around me, 'Whoa, I just got told off by Jared Leto for not liking his band.' And that's when he came back and grabbed me." He adds, "I told Jared it wasn't personal. He acted like I'd been disrespecting him or speaking about his family. Things like that don't usually happen to me. I'm very non-confrontational. The whole thing was kind of ridiculous." טוב שלא כתבו שהוא ניסה לרצוח אותו
נו באמת...

אוי אהבתי את השורה..

He acted like I'd been disrespecting him or speaking about his family האידיוט לא מבין שזה כמו משפחה?! זה מה שהם תמיד אומרים the family of 30STM is a big disfuncional family. אני אומרת אחדות משפחתית. קדימה, בואו נהרוג אותו.

pizi23

New member
מה שהגמד לא הבין זה כשהוא אומר

משהו רע על הלהקה, זה כמו להגיד משהו רע על המשפחה של ג'ארד, היא הלהקה היא המשפחה. מטומטם. נכון, התגובה של ג'ארד קצת מטורפת, אבל כזה הוא. וגם רואים בתמונות שהוא תופס את ווד מה זה חזק בצוואר... ואם כבר מדברים על מהומות- אז הנה קישור לעוד תקרית לא נעימה של ג'ארד מלפני כמה חודשים, שגם לא מוציאה אותו כל כך טוב ותאי עוד איפה. כנראה שקשה לו להשתלט XD אבל איזו תמונה יפה שמו לו? לפחות זה... XD http://suburbarazzi.lohudblogs.com/2007/01/26/matisyahu%e2%80%99s-music-makes-men-crazy%e2%80%a6/

SCRATCHER

New member
ואו.

אני חייבת להגיד, אני די מאוכזבת. נראה לך שהוא היה שיכור?

pizi23

New member
אז זהו, שבעיקרון הוא לא שותה אלכוהול

לא מעשן, לא עושה סמים וכו', אז אני לא יודעת. אבל לא נראה לי שהוא היה שיכור, אלא סתם תפס את הבקבוק בירה שהיה קרוב אליו, לא שלו. נכון שהתגובות שלו קצת מטורפות, אבל כזה הוא, מטורף כזה XD כנראה שקשה לו להשתלט... כשהוא מתעצבן, על חבל על כולם XD אני סולחת לו XDDD

אין לך מה להיות מאוכזבת.

אני אישית בכלל לא מתייחסת למה שכתוב בכל הדברים האלה כי הם מנפחים דברים מעל ומעבר. כשנשבר לג'ארד האף באחד ההופעות כתבו בעיתונים שמעריצים עשו את זה בכוונה כי מאט עוזב. מה שלא היה נכון בכלל

אוקיי..../images/Emo223.gif

טוב עיתונאים תמיד מגזימים עם כל דבר אז אי אפשר לדעת באמת מה הלך שם ואל תסקלו אותי אבל אני חושבת שאלייז'ה ווד דווקא חמוד.. הוא שיחק גם בסיוט בחדר המורים, איזה עיניים
[טוב גם של ג'ארד מדהימות]

The Fantasy

New member
אוך לא שלח את התוכן../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif

שיחק בשר הטבעות [שיחק את פרודו] ולא יודעת אם את מכירה עוד סרטים איתו, הם לא כאלו מוכרים
קיצר הוא סתם מעצבן

Im shit

New member
אוףף זה לא הוסיף ,תפוזונה

|הליינק|http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%99_%D7%9B%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%9C_%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%A0%D7%A1|סלינק|

BehindMyEyes

New member
אני לא מבינה אנגלית../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

אבל ממה שטיפה הבנתי זה היה די דבילי
:D

LoveYourHate

New member
../images/Emo207.gif ברשותך אהובתי אני מנצלשת../images/Emo99.gif

זהו חזרתי מאילת .. התגעגעתי כ"כ הביתה,למחשב,למיטה!!! היה ממש מגניב המלון היה גדול[קלאב הוטל] הקטע שלא היו שם "פריקים" למיניהם הרגשתי בולטת [טוב נו רציני הייתי בולטת כולם היו בלבן צהוב ואני הייתי בשחור אבל פרט שולי] הרגשתי בדדניקית כזאתי אבל לא נתתי לזה להפריע לי
כי אני מאגניבה
ודנלה אהובתי
מאוהב| אוח המלכה צלצלה אלי כל יום!!!כל יום..ואני כ"כ אוהבת אותה על זה =] אל תפסיקי לצלצל אלי אהובתי
מה עוד מה עוד..הטיילת אוחח הטיילת אני כבר יודעת את הסדר של הדוחנים בעל פה בגלל כל הפעמים שהלכנו שם[משפחה] אבל !היה שם אחד שעשה קעקועים של HIM את ההארטגרם אוחחח כמה שאני רציתי לעשות אותו.. אבל כמו אהבלה עשיתי לפני שראיתי אחד אחר אז אבא שלי אמר לי שאני אעשה את זה בהזדמנות אחרת.. וויתרתי לו ..[מטומטמת שכמוני..בהמשך תבינו] לא משנה בקיצור הגיע שישי והלכתי לעשות אבל המניאק לא עבד!!! אוחח אני כ"כ התעצבנתי התאכזבתי התבאסתי וכו וכו ..אבל לא נורא קיניתי דיסק של NINE INCH NAILS והמוכר שם היה ממש נחמד אלי
תפסתי צבע רק חצי רגליים חח יש לי חצי רגל לבנה וחצי רגל חומה ..>< אבל אני מתקלפת שזה חרא=\ אה ואני גם מצוננת..=\ איך אין לי מושג XD לא נורא בקיצור נהנתי ואני מאד מאד שמחה לחזור.. סליחה על החפירה
אוהבת המוןןןןן אופקיטהD=

FFTL

New member
שמחה שנהנת D:

גם אני הרגשתי באילת נורא לבד כשהייתי עם המשפחה וזה...כולם מעפנים שם. >> קיצר, אחלה :) טוב שחזרת. :]

למעלה