תקראו את זה, זה ע-נ-ק !

mmm

New member
לא בדיוק...

הןא מוחה כלפי הכל, אז מה הוא, אנרכיסט?.. שיכתוב אנרכיה וזהו. אולי m לא מוכן לקבל רעיונות חדשים או לא מבין עניין, אבל אולי הוא כן. BY mE

אני לא אומר ``ברם``

כי אני לא יודע מה בדיוק המשמעות של המילה המחוריינת הזאתי. אז אני לא אומר ``ברם``. אז אל תרשום אנרכיה סתם ככה. אתה התכוונת לניהיליזם, כנראה, והקטע הזה היה די ניהיליסטי בערך עד כמה שאני מבין את המילה הזאת משיעורי היסטוריה בהם תיחקרתי מעט את המורה (מה שלא הועיל). אנרכיזם זה פשוט רעיון ששולל שליטה של בן אדם אחד על בן אדם אחר. אפשר לפרט על זה בהרבה הרבה מאוד דרכים אבל התימצות של זה הוא שאנשים לא צריכים לשלוט על אנשים אחרים. אני אפילו אפרסם פה לינק לאתר שמסביר בהרחבה על אנרכיזם. מסתבר שזה לא מילה אחרת לכאוס אלא ממש רעיון טיפה יותר פילוסופי ממעשי שהתפתח עוד מתחילת המאה. shine

``ניהיליסטי`` ?

מה דעתך על הומוריסטי ? אתה לא מצפה ממישהו בשם פרנק זעתר שיכתוב קטע ``ניהיליסטי`` (מה זה ?) נכון ? אני חושב שהבן אדם דפוק לגמרי לגמרי..

חח.. צודק

אבל הבנאדם לקח את פראנק ברצינות (מה שלא צריך לעשות) והיטה את בינתי לכיוונים מיותרים. זה קטע הומוריסטי. אין כאן משהו שצריך למצוא. חוץ מההומור שבעניין. shine

My Way

New member
כן...

אין כמו אומנות קונספטואלית פוסט מודרניסטית במיטבה... באמת מאוד פואטי... אבל האמת- נחמד סתיו

flowr..

New member
עמוק...

מצטערת, אני לא ממש מצאתי משהו ענק בזה... flowr..

למעלה