תקראו את זה בבקשה

B i k e r 23

New member
שרון ושני היקרות !!!

יש הסכם לכל תחרות , ואם תשימו לב , בהסכמי התחרויות של תפוז , רשום שמימוש הזכייה כפוף לתפוסה , יש דבר שנקרא סוכני חופשות ולהם יש מכסה מסויימת בכל מלון (תאמינו לי עבדתי ברשתות מספיק גדולות) . זה שהתקשרתן וביררתן אם יש מקום בסוייטה מלכותית ברויאל ביץ' באמצע חודש יולי , בעלות של 1270$ ללילה , רק עם ארוחת בוקר , לא אומר שזה בדיוק סוג החופשה שאתן אמורות לקבל ... יש חדרים רגילים בשביל זוכיי התחרות . אז אם אתן רוצות חופשה מהר , קחו את מה שמציעים לכן , אם אתן רוצות חופשה באילת , חכו לתאריך שייתפנה עבורכן . אני מאחל לכן חופשה מקסימה ותהנו ... אני אציע עוד משהו , שאני מציע כל הזמן: הפורום נועד להעברת מסרים בין אנשים , ולא לפתור בעיות אחרות יש לכם בלוגים נפרדים לתמיכה טכנית , לבעיות עם הנהלת תפוז ולתלונות על פוליסים . תשתמשו בהם , אני מתלונן קבוע על דברים שמציקים לי , ומקבל תשובות ענייניות תוך פחות מ24 שעות , ישירות לאימייל שלי. כיתת תאטרון , לא צריך לעשות דרמה מכל דבר (אורנה , זו כיתה שלך !!! )

kovica

New member
חחחחחחח שני ושרון כנסו המסר בפנים

מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם בבוקר עם פשפשים והמבין יבין

shanibe

New member
נכון... כולם יורדים על תפוז אבל

זה קל מידי... שמענו רק צד אחד... אז חברה תפסיקו ללכלך ולרוק על הלחם שאתם אוכלים ממנו,...

חץ אהבה

New member
../images/Emo6.gifאין כמו לחם צרפתי משובח...

ייאללה קארין חלאס להתחנף לתפוז

רועי321

New member
צודקות

תפוז פרסם שהמנצחים בתחרות יזכו בחופשה באילת....וחוזרים בהם מהפרסום ומההבטחות...בושה איך שהגופים הגדולים דופקים את האזרח הקטן...

זיו17

New member
בושה וחרפה

שקר ממדרגה ראשונה ... תפוז אם זה אכן היה ככה אז ... השמועה תפוץ ואז תרד לכם האיכות של "התפוז" בואו נגיד ככה... לפי דעתי במילה אחת אני יכול להגיד... ג=ו=ע=ל נ=פ=ש

מו 29

New member
במילה אחת בושה וחרפה

אומנם יש להם את החוצפה לאמר לך בפורום הזה שזה לא חכם להכפיש אותם,אבל את זה הם אומרים בזמן שהם מטרטרים אותך וכבר הוצאת עליהם אין ספור שיחות טלפון,מה נאמר ומה נגיד,לאתר תפוז,אתם בהחלט מתאימים לברדק שחוגג במדינה,כי גם אתם בברדק אחד גדול,הגיע הזמן שתעשו בדק בית כללי,כולל את מי אתם מכניסים בתור שוטרים ואת מי לא ולגבי הפרס של שני,זאת פשוט רמאות,ואתם חייבים לה ועוד איך,אתם פרסמתם והיא פרסמה את האתר שלכם ע"י השידורים שלה כי היא משכה אליה הרבה גולשים,וזאת משום שהצבתם פרס,אז לעזאזל איתכם תקיימו הבטחה,או שאתם תגרמו לחוסר אמון מוחלט בשם תפוז!!!

מו 29

New member
מרוב עצבים לא שמתי לב שרשמתי במילה

אחת על שתי מילים,אני מודה ומתקן ומקווה שגם תפוז יודו בטעותם ויתקנו את המעוות

2 סוכר

New member
תפוז באמת../images/Emo46.gif

אני חושבת שזאת חוצפה מצידכם להתחיל תחרות מבלי שאתם בטחיפ ב-100% שאתם יכולים להעניק את הפרס המדוייק........זאת ממש חוצפה כי הייתם צריכים להזמין מראש מקומות ................שני ושרון זכו ביושר בתחרות ואני לא חושבת שאתם פריים בכלל..............זה ממש גועל נפש מצידכם להתנהג ככה.............תהיו הגונים.............שנית טוב שלא שלחתם אותם לטיזנבי.............הבטחתם אילת תקיימו ולא איכפת איך..........תעמדו הבטחות שלכם לגולשים..............כי אחרת איך אפשר לבטוח בכם שני ושרון זכו בצורה הגונה בפרס ומגיע להם להגיע לאילת.........ולא לת"א.....................זה שהתפוז רקוב זה לא אשמתם..........אתם נונים יחס מזלזל למי שאתם זקוקים לו כדי להתקיים.............לגולשים.............לדעתי עליכם גם לפצות את שני ושרון על עגומת הנפש.................2 סוכר (דניאלה)

חץ אהבה

New member
תיקון טעות-לא כל כך ביושר....

שכחת מה קרה ??כיצד הרטיינג שלהם עלה?? צחקו על אלין!! ובסוף שני התנצלה. והכל נסלח ונשכח אני מציע לתת את הפרס רק לשני לא לשרון שרון --רואה אני ידאג שלא תקבלי שום פרס דרך אגב יש לי כרטיס טיסה פנוי ??רוצה להצטרף?

bigdaddy1

New member
הבטחות צריך לכבד

תפוז, חבל שהשחיתות במדינה הזו מגיעה גם אליכם...

אנשים תקראו את זה בבקשה!!!

אני מתגעגע לימים שבהם אנשים היו נכנסים לתפוז בשביל השיחות, האנשים ובכלל האווירה, האנשים החדשים של תפוז קשה לי לומר אבל הם פשוט מגעילים, דוחים, בעליי תאוות בצע, אגואיסטים, בעליי ערך עצמי נמוך ובקיצור פשוט מגעילים!!! תפוז אשמים בכך שהם גרמו למצב הזה בכך שהם הציעו פרסים והצעות שונות למען הפירסום והשם שלהם שפשוט גרמו למצב של האנשים האלה, ולדעתי אין דבר יותר מגעיל ומבייש מזה, אז גם לתפוז לא חסר בכלל!!! ובקשר לפרס למה אתם צריכים את הטובות שלהם? למה חסר לכם כסף בשביל לנסוע לסוף-שבוע לאילת? היום באילת סופשבוע בממוצע יוצא בסביבות ה-500 ש"ח לזוג(לא כולל ביזבוזים)... אז בקיצור שייקפצו לכם, לא רוצים לתת שלא ייתנו, ואם אכן זה מה שקרה שהם לא חייבים לכם כלום, תלמדו ממני לא לשתוק(אבל בכל זאת תמיד לזכור את האותיות הקטנות ואת החוקים של התחרות או תקנון התחרות)... בכל מקרה שיהיה לכולם המשך יום מצויין!!!

jacon

New member
ואולי

ואולי באמת היתה בעיה ? אבל אכן מגיע לכן פיצוי

מושיקו86

New member
שני ושרון תפנו לכולבוטק...הם אוהבים

הם אוהבים לטפל בבעיות כאלההה לכו לכולבוטק שכל המדינה תדע על זה... תפגעו בשם של תפוז ואולי תוציאו משהו..... זה הדרך היחידה במדינה הזאת!

yyanivzz

New member
תגובה

אני יודע שלא תטהבי את זה אבל זה הפתרון הזמני היחידי שמאפשר לך לזכות בפרס בשנית...פשוט תתפשטי וכולם אבל כולם יצביעו לך כמיטב יכולתם....את זה תעשי 5 דקות ותזכי לנסוע לאילת בסבבה!!!

למעלה