תקראו את זה בבקשה D=

LoveYourHate

New member
תקראו את זה בבקשה D=

אוקי אז ראיתי מה שכמה בנות רשמו אז אני רוצה בבקשה שתדעו... הכוונה לא הייתה לפגוע בכן או להרחיק אתכן מהפורום ממש ממש ממש ממש ועוד ממש לא!!!! הכוונה הייתה שרק נתרכז על הלהקה עצמה ולא על ג'ארד כיחיד ומורן מותק שאת לא תגיבי זה הדבר האחרון שאני רוצה שיקרה!!!! שיהיה לך ברור את תרמת המון לפורום!!!! אל תעיזי ללכת בגלל מה שרשמתי..!!!! כמו ששני רשמה אתה תרמת המון בדיונים ובשיחות שהדבר האחרון שאנחנו רצינו זה שתפסיקי להגיב.. ולכל הקוראות הסמוייות שהלכו או הפסיקו להגיב אחרי השרשור שהיה.. תחזרו !!! אני ממשלא התכוונתי לפגוע בכן או להרחיק אתכן..!! אז אם אתן קוראות פה תגיבו שוב..!! אני מצטערתשוב אם פגעתי במישהו הכל היה מהכוונה היא טובה והכי טהורה שיש..!!! אתן יודעות שאני אוהבת כל אחת מכן

inbal287

New member
ותרשו לי רק להגיד -

לאף אחד אין את הזכות להגיד למישהו פה אם זה בסדר או לא בסדר שהוא יכתוב כאן או מה בסדר שהוא יכתוב. הפורום הזה שייך לכולם, ואם הודעות מסויימות מעצבנות אתכם אתם מוזמנים להתעלם מהן, אבל מכאן ועד לגרום לאנשים להרגיש לא רצויים? חבר'ה, תשימו לב קצת למה שאתם אומרים ולאיך שזה נשמע... בשורה התחתונה כולנו כאן בגלל 30STM וחבל שזה יהרס.

באמת שזה לא היה מכוון כלפי אף אחד

כמו שאמרתי מקודם, הפיצוץ שהיה, היה לגבי הוויה מסויימת שהייתה כאן בפורום שלא הייתה לטעמן של הרבה בנות כי הרגשנו שהפורום הזה, לא של 30STM אלא יותר של ג'ארד לטו. כן, לאנשים יש העדפות. כן הרבה אוהבים פה את ג'ארד.. אף אחד לא שונא אף אחד, פשוט, רצינו להפסיק את הדיונים הבלתי פוסקים עליו בלי להצביע על אף אחד. זה פשוט היה להגדיר גבול מסויים שנחצה, ואנחנו לא רוצים שייחצה שוב. ונכון הפורום הוא לכולם ונכון כל אחד יכול להגיב פה ואם זה לא לטעמן של בנות הן יכולות לא להגיד כלום, אבל זה היה דבר שהיה חייב להאמר. ושוב כל מי שנפגע, אני ממש לא התכוונתי ואני בטוחה שגם רוב הבנות שלקחו חלק בשירשור לא התכוונו לפגוע באף אחד, מה לעשות שכשיחה היא כתובה דברים לאו דווקא נשמעים כפי שמתכוונים אליהם. אז שוב, סליחה, זה לא היה אישי כלפי אף אחד. אם מישהו נפגע ממשהו שאמרתי, שוב, אני ממש מצטערת, זאת לא הייתה הכוונה שלי. סך הכל מאז הולך לנו דיי טוב, יום קידום ב22 לא ?

pizi23

New member
אני חושבת שכולנו ידענו שזה לא מכוון נגד מישהי

ספציפית באופן אישי, אבל כל הפיצוץ שנוצר מזה (והעובדה שגרמנו לשני לבכות- סליחה יקירתי) נתן לנו, כלומר לכל מי שהשתתפה ב"חגיגה", את ההרגשה הזו שפגענו בפורום והתגובות שלנו לא כל כך רצויות. אבל עכשיו הבנו, בכל אופן אני הבנתי, שזה באמת לא היה ככה, ובסה"כ רציתן להחזיר את הפורום למסלול הנכון והמתאים שלו, בלי טינה אישית או משהו כזה. אני שמחה שאתן אומרות את הדברים האלה, כי זה נותן לי הרגשה הרבה יותר בטוחה לחזור לכאן, ואני מרגישה שוב רצויה בפורום, מה שמחמם לי את הלב עד מאד. אז תודה רבה, ושיהיה לכולנו שבוע טוב }{ }{ }{

LoveYourHate

New member
אין לך מושג כמה אני שמחה לקרא את זה !!!!!

עשית אותי מאושרת עכשיו .!!! אני שמחה שלא נפגעת.. ותעשי לי טובה.. תגיבייי!!!!!!

הוו בנות אתן מרגשות אותי. *דומעת*

מאמא דנה שמחה שכולם אוהבים את כולם ואף אחד לא פגוע.

למעלה