תקראו....אמיתי... מנייאקים......חחחחחחחח
S sahr12 New member 19/12/02 #8 הווווווווווווו...... חיכיתי כל הלילה שם בתחנה......שם יפה בחרת.....חחחחחחח שלומות עלייך..
ח חן המקורית New member 19/12/02 #3 חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif כמה שזה מצחיק באותה מידה זה מעציב כי זאת המציאות העגומה שלנו. <חן במצב של רגיעה> חחחחחחחח בוקר טופפפ סער
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif כמה שזה מצחיק באותה מידה זה מעציב כי זאת המציאות העגומה שלנו. <חן במצב של רגיעה> חחחחחחחח בוקר טופפפ סער
ח חתולון* New member 19/12/02 #5 בוקר טוב חן ../images/Emo24.gif בוקר טוב חן, מזמן לא "דיברנו" ואת הפורום בכתיבתנו, לא העשרנו אני שמח לראות שהבוקר את איתנו תמיד טוב שיש תורנות, של אחד משנינו
בוקר טוב חן ../images/Emo24.gif בוקר טוב חן, מזמן לא "דיברנו" ואת הפורום בכתיבתנו, לא העשרנו אני שמח לראות שהבוקר את איתנו תמיד טוב שיש תורנות, של אחד משנינו
ח חן המקורית New member 19/12/02 #11 ../images/Emo46.gifסער אני בכלל לא לבד בבית הכל אתה חייב לדעת חחחחחח
Y yafit75 New member 19/12/02 #12 חחחחח בוקר טוב קסומה,, תגידי,, לכולם יש בעיה באוזניים,,,? מה זה האוזניים הגדולות האלה,,,???
ה הקשקשנית New member 19/12/02 #14 הלך לי השואב.... אפשר לאמץ את השפתיים של דוד לוי? נראה לי הוא מפיל את "קירבי" לקרשים ! חחחחחחחחח
ח חן המקורית New member 19/12/02 #16 חחחחחחחח קשקשנית עם השפתיים של דוד לוי אפשר לעשות המון דברים מלבד להפוך אותם לקירבי אלה הן השפתיים של המדינה חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח קשקשנית עם השפתיים של דוד לוי אפשר לעשות המון דברים מלבד להפוך אותם לקירבי אלה הן השפתיים של המדינה חחחחחחחחחחחחח