תקראו אם בא לכם..

hadarosh16

New member
תקראו אם בא לכם..

סתם בא לי להחליט על 5 חוקים של הפורום הזה... תתייחסו ברצינות אם אתם רוצים.. חוק ראשון!: על תשימו הודעות תמונה סתם! אפשר לעשות גלריה ולשים את כל התמנוות שם. חוק שני: על תציפו את הפורום! זה מעצבן! וזה סתם מכער את הפורום! חוק שלישי: אז תתחילו עם רחמים עצמיים!!!!! ואני מקווה שאתם מבינים אותי! זה סתם מעצבן! חוק רביעי: זה פורום לטלנולבות! דברו על טלנובלות! ולא על שטויות!!! חוק חמישי:אל תשימו תמונות שלא קשורות לפורום!!!!! ראו חוק מספר אחד! מקווה שמי שמנהל את הפורום יאהב את החוקים האלה! ואולי סוף סוף תהיה חוקה לפורום הזה! והוא יהיה נורמלי! בתודה מראש אני.

hadarosh16

New member
אה והחוק הכי חשוב!!!!!!! שכחתי!

תשרשרו הודעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה מעצבן לראות כל הזמן הודעות חדשות!!!!!!! על אותו נושא!!!!!! תעשו טובה! ושוב בתודה מראש אני.

hadarosh16

New member
תודה שאת מסכימה איתי מעייני

חשבתי שאף אחד לא יסכים עם החוקים האלה

שלומי

New member
אם עד עכשיו את לא

יודעת ששמי שלומי,חבל! לעניין,אין לי בעייה עם ה"חוקים" שלך.אני ארענן את הודעת המנהל בקרוב ואכניס קצת סדר בבלגאן. לא כולם יודעים לעשות גלריה ולא יהיה הוגן להגביל את אותם אנשים מלהעלות תמונות ,גם אם הדבר ייראה לך כמוגזם. לגבי חומר שלא שייך,כמובן שאני מסכים בהחלט! בפורום הזה אני ממעט למחוק או להגביל אנשים כי ההתנהגות בפורום לדעתי טובה מאוד. אין היגיון מצידי להפעיל את סמכותי כמנהל ולאיים על אנשים במחיקה או בהרחקה כי אין צורך בכך ואני לא אוהב להשליט טרור בכלל. אני מנהל גם את פורום בלי צנזורה כאן בתפוז,שם אני נאלץ בלית ברירה להיות יותר קשוח מאחר ופורום בלי צנזורה יכול לפעמים להיהפך ל"אלים" מעט. תןדה על הע\ארותייך! זכרי ששמי הוא שלומי. שלומי

שלום לך!

אני ממש לא מסכימה איתך על רוב החוקים! אם בא לי אני יכולה להגיד שאני מתה על ברקודה ולשים תמונה של בלן מה מפריע לך כל כך??? אני מסכימה איתך שאסור להציף את הפורום צודק בהחלט!... אנא תתיחסי שחר

hadarosh16

New member
טוב דבר ראשון שלום גם לך

אני לא אמרתי שאם את מדברת על ברקודה אז את לא יכולה לשים תמונה של בלן לא לזה התכוונתי... התכוונתי שאם את שמה נגיד תמונה של הכלב שלך או שאני לא יודעת מה וזה לא קשור לפורום.. אז זה לא אמור להיות פה... ובקשר לתמונות שכן קשורות... שלומי כבר אמר לי שחלק מפה לא יודעים איך לעשות גלריה.. אז קצת ירדתי מהנושא אבל אפשר לנסות... וזה לא מפריע לי.. באמת שלא..

Hurakano

New member
..... sin desorden amigos

לדעתי לא צריך להקים שום חוקים חדשים ולהיכנס לבלאגן, יש מנהל פורום והוא מנהל את העסק ועד עכשיו לדעתי הפורום מתנהל כמו שצריך ! אבל כמו הרוב גם אני מסכים שלא צריך להציף את הפורום בתמונות, כי זה רק מכער אותו ועושה אותו לא אסטתי אבל מצד שני, חייבים קצת (קצת !) תמונות בפורום, לא ? אחרת הוא יהיה "יבש", אתם לא חושבים? זאת דעתי . מקווה שיהיה שבוע טוב Hurakano

למעלה