למה את בוכה?
° ° w a v e ° New member 13/1/05 #18 לצעוק על אשתך? למה? מסכנה.. ../images/Emo4.gif ויש לך יותר מדי משפחה. תתני קצת לאחרים. זה לא יפה ככה...
לצעוק על אשתך? למה? מסכנה.. ../images/Emo4.gif ויש לך יותר מדי משפחה. תתני קצת לאחרים. זה לא יפה ככה...
ח חייכנית מקסימה New member 13/1/05 #19 היא בוגדת בי, זוכרת?!?!?! את מודעת לעובדה שזאת גם המשפחה שלך, כן? את דודה, ואת גיסה ל2 בנות, אחרי שאני אתגרש מצליל, אם ביקי תרצה את גם תהיי דודה רבא...
היא בוגדת בי, זוכרת?!?!?! את מודעת לעובדה שזאת גם המשפחה שלך, כן? את דודה, ואת גיסה ל2 בנות, אחרי שאני אתגרש מצליל, אם ביקי תרצה את גם תהיי דודה רבא...
° ° w a v e ° New member 13/1/05 #21 איים טו יאנג טו בי גיסע../images/Emo70.gif ככה את עושה אותי דודה בלי לשאול אותי? ואם לא באלי להיות גיסע ודודה? יופי, עכשיו תקעת אותי עם מחוייבות לכל החיים גיסע.. גם כן תפקיד..
איים טו יאנג טו בי גיסע../images/Emo70.gif ככה את עושה אותי דודה בלי לשאול אותי? ואם לא באלי להיות גיסע ודודה? יופי, עכשיו תקעת אותי עם מחוייבות לכל החיים גיסע.. גם כן תפקיד..
ח חייכנית מקסימה New member 13/1/05 #23 אבל את בת המונמון חודשים!!!../images/Emo12.gif את כבר זקנה למה מחוייבות? להפך, לך יש את התפקיד הכי טוב אורטל חייבת להיות נחמדה לכולם בתור אמא שלי, אבל את יכולה להיות מרושעת אם בא לך, כי את אחותי זובי, אל תתעסקי עם הנשים שלי רק על צליל מותר לך
אבל את בת המונמון חודשים!!!../images/Emo12.gif את כבר זקנה למה מחוייבות? להפך, לך יש את התפקיד הכי טוב אורטל חייבת להיות נחמדה לכולם בתור אמא שלי, אבל את יכולה להיות מרושעת אם בא לך, כי את אחותי זובי, אל תתעסקי עם הנשים שלי רק על צליל מותר לך
ח חייכנית מקסימה New member 13/1/05 #32 את זאת שלא מתייחסת אלי כמו לבת אמיתית.... רק את גלושש אני אוהבת...
K Kay Bennet the 1 st New member 13/1/05 #35 אני דואגת לכל כך הרבה אנשים אני כן דואגת לך גם אם אני לא מראה את זה יהיה טוב בובה.
ח חייכנית מקסימה New member 13/1/05 #36 אז גם אל תראי לגל ../images/Emo12.gif (כמה טוב שיש אחיות... )
° ° w a v e ° New member 13/1/05 #41 אה אה בואנה בואנה! |פרצוץ ערס קשוח| מה את מקשיבה ליעל בכלל? סתם קנאית
ח חייכנית מקסימה New member 14/1/05 #43 אני אחותך.... אני רואה שאתן לא אוהבות אותי פה אפחד לא אוהב אותי. ידעתי. היי שלום עולם אכזר.
K Kay Bennet the 1 st New member 14/1/05 #45 זו הייתה יעל יעל תופיע פה כל יום חמישי משעה 4. הופעה דרמטית מרשימה יעל! המשיכי כך!
° ° w a v e ° New member 14/1/05 #48 כי את עצובה. <טוב גל!!!> עזבי את אורטל.. יש לך אותי יותר טוב סכסכנית שכמותי מואהאהאהאה
ח חייכנית מקסימה New member 14/1/05 #49 את לא סכסכנית ../images/Emo9.gif את צודקת את יותר טובה מאורטי אורטי לא מתייחסת אלי את כן גלוש אני עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
את לא סכסכנית ../images/Emo9.gif את צודקת את יותר טובה מאורטי אורטי לא מתייחסת אלי את כן גלוש אני עצובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
K Kay Bennet the 1 st New member 14/1/05 #50 אורטי לא מתייחסת כי אורטי מתכננת לצאת עם דודות שלך! שקט! עוד 3 ימים יום הולדת לי!