תקראאאאאווו בבקשה!

dragonfly017

New member
תקראאאאאווו בבקשה!

תקראו- משהו קטן שרשמתי הבוקר מקווה שתבינו, ואני אשמח לתגובות אם בא לכם! קולות אחיי קוראים לי לעצור קוראים לי חזור בחזרה. מה לך בקרב אחינו? האם לא דיי בדמנו שנשפך? לא מגיע לבוגדים האלה לקבל אדם מוצלח. קולות אחיי קוראים לי לעצור או אולי זה ההד אשר טמון במחשבותיי אל הבוגדים יוצא אני אקריב גם את חיי לא דיי בדמכם אחיי ואל תנסו להציל את חיי למלחמה נולדתי ושם גם גורלי בין המתים נחרץ קולות אחיי אשר בקרב סיפור אמיץ-אך גורל מר על ארץ מחולקת נשאר אך שום דבר לא יעצור בעדך בית"ר שום קול בקרב לא ישמע לשווא כל עוד את ניצבת בראש מורם. קולות אחיי קוראים לי לעצור אך כל עוד בית"ר בראש מחשבותי ניצבת כך אגבור על כל מכשול שיבוא לפני אתן את נישמתי,חיי וגם מותי למען אותה הארץ שהיא אהובת ליבי. .C. כל הזכויות שמורות לגילי וייס

יפהההה!!!!

כבר אמרתי שאת משוררת בחסד... אהבתי!!! אתן את נישמתי,חיי וגם מותי למען אותה הארץ שהיא אהובת ליבי. ז'בוטינסקית הבאה?...

MS6

New member
סחטיין גילי..

אהבתי לגמרי.. יש לי רעיון מסוים אני שולח אלייך מסר.

אם כבר שיר חדש שלי תגיבו!!!

שלך לעד!!!\ספיר תמיר יום יום נמצאת פה נהנהת מבלה המקום בו אני שמחה שלך לעד ארץ ישראל היפה אותך כבשתי ואותך תמיד אהבתי כל האנשים לך תמיד עלייך תמיד נלחמים הולכים בשבילך עד הסוף ואת חלק מהחיים בית"ר פה נלחמת בשבילך ורק את הארץ שנמצאת אצלינו בתוך הלב ואת היחידה ארץ ישראל לעד אותך תמיד נאהב תמיד נשאר פה איתך כל זמן וזמן רק מחייכים ורק יודעים שאת שלנו לנצח נצחים בית"ר פה נלחמת בשבילך ורק את הארץ שנמצאת אצלינו בתוך הלב ואת היחידה ארץ ישראל לעד אותך תמיד נאהב

גילי וספיר....

שירים ממש יפים...כיף לראות שירים עם לב אמיתי ושמגיעים ממקום אמיתי...כל הכבוד, באמת יש לכן כישרון...

KaiserDino

New member
יישר כח !!!

עם הכתיבה הזאת יודע אני כי נמצא במקום הנכון . כל מי שלא הספיק לקרוא , מהר למעלה ...

למעלה