net the jet
New member
תקציר 8 ימים בצרפת
שבנו מטיול מדהים בצרפת.
חוויות האוכל: בגדול היה בסדר.
יש לא מעט מוצרים בסופרמרקטים, בעיקר של "שר" ועוד איזה חברה צרפתית ( אלגרה ) בסופרים הגדולים יש יותר, בקטנים קצת פחות, תלוי גם של איזו רשת.
ברשת carrefour יש מבחר נאה, וגם של לחם ג'יניוס מאנגליה. מצאתי גם פסטה של ברילה, אבל הקטע המבלבל מאד הוא שהיה אזור שלא " ללא גלוטן" עם חלק דברים, ואת הפסטה מצאתי באזור של כל הפסטות.. את הלחם בין מדפי הלחם הארוז הרגילים. בקיצור, מבלבל, ולוקח זמן לחפש ( בסופרמרקטים הענקיים זה ממש טיול ארוך )
לשאול, בלי צרפתית, לא תמיד עוזר.
לגבי מסעדות או אוכל מהיר- קצת יותר בעייתי, יש מקומות שהצליחו להבין,
היה מקום אחד שקיבלתי לקסר עם רשימה של כל המנות עם כל האלרגנים למינהם, ממש ספר.
היה מקום אחר ששמחו ללכת לקראתי להכין לי במוחד משהו.
והיו מקומות שלא ממש היה מה לעשות, מלבד לשתות קוקה קולה בערך ( אני מזכירה שאני 'בעייתית" במיוחד כי אני צמחונית וגם רגישה לסויה..
סה"כ עבר בסדר... אני מראש לא מצפה לגדולות בחו"ל, גם לא בארצות ש"קל" להסתדר, ולא במקומות נידחים או פחות מתוירים.
העיקר שחזרתי עם שני כיכרות ג'יניס וחבילה אחת של פסטה ברילה.. וקילו וחצי פחות
( הגעתי ליעד הסופי האחרון בהחלט...)
שבנו מטיול מדהים בצרפת.
חוויות האוכל: בגדול היה בסדר.
יש לא מעט מוצרים בסופרמרקטים, בעיקר של "שר" ועוד איזה חברה צרפתית ( אלגרה ) בסופרים הגדולים יש יותר, בקטנים קצת פחות, תלוי גם של איזו רשת.
ברשת carrefour יש מבחר נאה, וגם של לחם ג'יניוס מאנגליה. מצאתי גם פסטה של ברילה, אבל הקטע המבלבל מאד הוא שהיה אזור שלא " ללא גלוטן" עם חלק דברים, ואת הפסטה מצאתי באזור של כל הפסטות.. את הלחם בין מדפי הלחם הארוז הרגילים. בקיצור, מבלבל, ולוקח זמן לחפש ( בסופרמרקטים הענקיים זה ממש טיול ארוך )
לשאול, בלי צרפתית, לא תמיד עוזר.
לגבי מסעדות או אוכל מהיר- קצת יותר בעייתי, יש מקומות שהצליחו להבין,
היה מקום אחד שקיבלתי לקסר עם רשימה של כל המנות עם כל האלרגנים למינהם, ממש ספר.
היה מקום אחר ששמחו ללכת לקראתי להכין לי במוחד משהו.
והיו מקומות שלא ממש היה מה לעשות, מלבד לשתות קוקה קולה בערך ( אני מזכירה שאני 'בעייתית" במיוחד כי אני צמחונית וגם רגישה לסויה..
סה"כ עבר בסדר... אני מראש לא מצפה לגדולות בחו"ל, גם לא בארצות ש"קל" להסתדר, ולא במקומות נידחים או פחות מתוירים.
העיקר שחזרתי עם שני כיכרות ג'יניס וחבילה אחת של פסטה ברילה.. וקילו וחצי פחות