תקציר 03x01

תקציר 03x01 ../images/Emo58.gif

השבוע סיימתי את העונה השנייה ואני לא יכול לחכות לעונה הבאה. בכל מקרה אני חדש כאן - ורוצה לשתף אתכם במידע שקיבלתי מחבר שלי, שגר בארה"ב וקיבל לידיו את המידע הבא ממישהו שהציג את עצמו כעובד באולפני פוקס ויודע מה עומד לקרות. זה מה שהוא הסכים למסור. חלק מהפרטים נראים הגיונים ומתיישבים טוב עם מה שהמפיקים הסכימו כבר לפרסם. בכל זאת, קחו הכל בעירבון מוגבל: הפרק נפתח עם דמות חדשה שקשורה לעברו של מייקל ועומדת להוביל את העונה. הדמות הנ"ל מקושרת גם ל"בוס הגדול" הקרח שלמדנו להכיר בפרקים האחרונים של העונה הקודמת ובהמשך היא תהפוך לחלק מאוד משמעותי בחייו של מייקל. בינתיים, בכלא "סונה" על מייקל להתרגל למציאות החדשה שנכפתה עליו ומתקשה למצוא חברים. הוא מנסה לחשוב על מוצא כלשהו שיעזור לו לשרוד ובאופן אירוני האדם היחידי בו הוא יכול להיעזר הוא זה שרוצה במותו - הסוכן מהון. לינקולן מנסה לאתר את שרה שנעלמה ומשוכנע שיש לה קשר עם "החברה" ועם מעצרו של מייקל. טי.באג העצור פורח בסביבה החדשה שלו בעוד שבאליק נמצא בסכנת חיים. אגב, שמועות אחרות טוענות (וזה מתיישב טוב עם כך שהיוצרים דיברו על "חזרה לשורשים", כלומר לעונה הראשונה) שאכן מייקל ייזום בריחה נוספת מכלא "סונה", אבל הפעם דווקא עם מהון, טי.באג ובאליק. אני באופן אישי מקווה שזה לא נכון. לא נראה לי שמייקל יסכים לברוח שוב עם טי.באג ושיחזור של העונה הראשונה מיותר בהחלט. נחיה ונראה.

gozala

New member
../images/Emo51.gif על המידע../images/Emo58.gif

מקווה שהמחיקון לא יעבוד כאן כשאני מתייחסת לתוכן שהקלדת כאן: קודם כל, מה המפיקים הסכימו לפרסם? כי לא קראתי לאחרונה (וחיפשתי ספוילרים) בפורומים בחו"ל, הייתי בנסיעה... ב-US וב-CANADA, לא היה לי זמן. קודם כל מהון לא רוצה במותו של מייקל, זה פסה... את הנזק לשיתוף הפעולה שלו עם החברה הוא נושא על כתפיו, הקשר שלו עם מייקל לא היה אישי, על מנת להציל את משפחתו היה מוכן לרצוח אנשים בלי חשבון, מייקל "רק" נכלל ברשימה. זה שרצח את אביו של מייקל, מהווה שאלה אם ניתן יהיה (למייקל) לשתף פעולה עם רוצח אביו. (שממילא לא ניכלל ברשימה, זו הייתה רק "שליפה מהמותן" תרתי משמע). מכל מה שהעלית כאן על הכתב, הרעיון ששרה היא שליחה של החברה ממש בזוי וניקלה, מקווה שלא יירדו לרמה הזו כי חלק מהקסם בסידרה הזו הוא הרומן בין מייקל לשרה. כן, בריחה נוספת כשהוא משתף פעולה עם טי באג, לא מתקבל על הדעת אחרי שהפכו אותו לשוחט מוסמך. אם הקו הזה שפירטת כאן הוא זה שהולך לקרה, יהיה מאכזב מאוד, בכל אופן תודה.

Angelus

New member
מאיפה המידע?

למען האמת, לא נשמע מבטיח כלל. נראה כי הם טרם יודעים בדיוק לאן הם הכניסו עצמם.

למעלה