תקציר שבועי.......

תקציר שבועי.......

תקציר: הארם מגלה שאחד מקורבנות הרצח בנספחות הצי בוושינגטון הוא ידיד ותיק, שנחשד בהעברת מידע חסוי לסינים. בעוד הארם מנסה לטהר את שם המנוח מאשמת ריגול, מערימה בפניו קהילת המודיעין קשיים.

r 7 7 6

New member
תר את יכולה לכתוב קצת על הפרקים ...

הבאים של ג'אז מה יהיה בהמשך ?????

מה באמת קרה לשרשור עומר השבועי../images/Emo35.gif

שיהיה
פרק נחמד
. חחח המאק הזו. הילד חצי מתה, והיא נותנת לה מדליה, מה עם תרופות שאוות מהדוד סם וטובלרון
... והסרן\רס"ן האצ'י ההוא
, הוא מצחיק, ותפקידו בסדרה די ברור:X. תגידו איך האר לא נמצא בדיכאון משמ משמ עמוק
רצחו לו 3\4 מהחברים בסדרה הזו, ואני בטוחש היד עוד נטויה...

טלמ

New member
פרק נפלא

עד הפרק הזה, לא ניהנתי מהפרקים כמו של עונה 6... היום כבר חזרתי לעצמי והנה הביקורת: פרק ממש טוב, מק חוזרת לאצ'ה (לאחרונה ביקר שם צונאמי שלא נראה לי נתן לאליאנה הזאתי לשרוד
) למצוא את אליאנה/ליליאנה. הארם חוקר בכל כוחותיו מקרה , ממש כמו פעם ובאד תקוע באמצע... נהינתי מהפרק וכמו בפרסומת כמות מדויקת אקשן ואובג'קשן

טלמ

New member
רנה, הארם והקברן

מה היה הקטע עם רנה? מה קרה לה במח, ממתי מישהו מתקרב לקברן? והיא נטשה את הארם, ככה, בלי הודעה מוקדמת? אני דווקא אהבתי אותה אבל החיבה שלי אליה נגמרה... איך היא לא מתביישת להתארס לקברן ועוד לפני שהיא מסיימת את היחסים עם הארם!!!!!!!!!!!!!

Dark Storm

New member
היא תכננה מראש.

היא ידעה שהבנות פה הולכנות להרוג אותה עוד מעט אז היא הניחה שלהיות בקשר עם קברן יועיל לעתיד שלה

אני בהחלט מסכימה עם מה שגיל אמר../images/Emo70.gif

היא בהחלט היתה צריכה מישהו בעל מקצוע יעיל לעתיד שלה..... ***ווואי אני גמורה...חזרתי מארוע בדיויד אינטרקונטיננטל...רק חבל לא היה שם שום דיויד
בכל אופן...אני רואה שלא היתה פה פעילות מי יודע מה לא נורא..מחר יום חדש*****

Hieros Gamos

New member
להגיד את האמת זה הפרק שהכי אהבתי

בו את רנה חחחח
רנה עוזבת את הסידרה....הפרק הכי טוב שלה ללא שום צל של ספק חח בלה היה לי עכשיו מבחן במ"מ....הלך לי טוב ואני בטוחה שנכשלתי חחח

למעלה