תקציר פרק 78446

Fruitcake

New member
תקציר פרק 78446

השנה: 2039 אחרי שבלון ההי-טק התפוצץ שוב אי שם בשלהי 2020 גיא פתח מוסך למכוניות מעופפות בו הוא עובד עם 8 הבנים שלו ושל אסי. אסי מאושפזת בבית משוגעים אחרי שניתוח להוצאת השקדים הסתבך והיא התחילה לראות את מיכאלה כל פעם שהציצה במראה. בגיל 3 שברה קשת את השעון המעורר שסבא צבי קנה לה על הראש של דורין ובגיל 21 הפכה למלכת העולם התחתון. גילי הפכה למבוקשת מספר 1 בעולם במכירת איברים להשתלות. צבי לא אהב מה שהוא ראה כשעלה לחדרה של יסמין ושיכנע אותה להגדיל שוב - הפעם למידת DD90. יסמין שוכבת במיטה מאז עם כאבי גב. ב 2009 התגלתה תרופה לאיידס ומיה עזבה את בן ורצה לזרועותיו של צוף, שעדיין בכה וצעק "לא חבל עליי?!". בן עבר לשיר בסיגנון מזרחי ואי שם בשנת 2011 היה לו להיט עם השיר "למה ביטלת את החתונה?". מלייקה הצליחה לגמול את יובל מקסמי פיג'מת החמורים ומאז הוא ישן רק בסטן. עליזה יושבת בכלא תירצה על רצח גרשון, אחרי שתפסה אותו צובט את עכוזה של האחות בבית האבות בו חיו שניהם. מיקי ודן נחטפו על ידי החמאס, אבל אלה זרקו אותם בחזרה מעבר לגבול כעבור יומיים - כל ניסיונותיו של דן לזרוק את מיקי בחזרה לכיוונם עלו בתוהו.

מיכל1082

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נקרעתי

יוווווווווווווווווווווווו../images/Emo6.gif

גאוני!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Fruitcake

New member
כל כך מהר

כל כך מהר נדחקתי לסוף... דווקה רציתי שתקראו...

../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo163.gif

יאווווווו אמאאאאאא אני PP יאוווו נישפכתי אני פה על הריצפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה שליטההההההההההההההה מזה אהבתייייייי!! יש עוד כאלווווו?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה יפההההההההה!!!! נשפכתייייייי יאו אני PP יצא
.

חחחחחח....ענק!!!!!

במיוחד הקטע עם דן מיקי והחמאס, זה היה גדוללל!! תכתוב עוד תקצירים!! או תכתבי..

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי שיהההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה חחחחחחחחחחחח

חחח אפילו בחמאס לא רוצים אותם../images/Emo6.gif

יאא עזרת לי קצת להיפטר מהכאב ראש מרוב צחוקקקק תודה תודה תודה אבל אוי עכשיו הכאב חוזר... אחיות גדולות=חרא מסר לאומה: אחיות גדולות=חרא! טוב ואתה מוכשר
נקרעתי ממךךך טוב זהו ביי

Fruitcake

New member
את

לא אתה. לפחות בפעם האחרונה שהסתכלתי למטה... ואני אחות גדולה אז אני מבקשת להרגע... גם אחים קטנים לא משהו בימינו...

shironet17

New member
באמה

תגיד מה זה הדיבורים האלה אה שאני יבין יא חתיחת חרא ?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא מצחיקק...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאל'הה אני מתההה אווירררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנהה אני נקרעתת פהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יש לי המשך

רענן נכנס לבית משוגעים אבל רצח שם את כולם וברח לחל שם פגש את האחות השלישית של מיכאל ואסי שקרא לה קואלה דויל... הם המשיכו להרוג אנשים עד שהפכו להיות האנשים הכי עשירים בעולם. אסי יצאה מבית המשוגעים והחליטה שהיא צריכה להפוך להיות פועלת בנין. גיא היא ו8 הבנים ו.. גלי פתחו חברת בניין וירטואלית להאחים כהן מנסים לגנוב אותה. נוגה החליטה להיות מסוממת ציטוט:" בשבילי המציאו את הסמים".

למעלה