מותה של האפוקליפסה
New member
תקציר ספר מספר 5.
חג שמח לכולם, ותכף שנה גריגוריאנית טובה! אני עומדת לפני קריאת הספר השישי. אני התחלתי ראשונה בבית ומאז אני קוראת כל ספר ראשונה, אך היות ואני בעת שירות המדינה בימים אלו ונבצר ממני להיות בבית במשך השבוע כדי לחטוף אותו ראשונה, אחי הדרדס כבר קרא אותו, אבא עכשיו לקראת הסוף ובטח אחי הצעיר השני יתחיל לפניי. בינתיים אני רואה אותו בצד וממלמלת: My precious...אפילו שזה מספר אחר
. עד שיגיע תורי המיוחל, אחרונה בבית כי אמא לא בקטע, אני רוצה לעשות חזרות ותהיתי אם תוכלו לעזור לי: יש איזשהו תקציר שתוכלו לתת לי על הספר החמישי? פשוט הוא יצא לפני כל-כך הרבה זמן ואני אמנם זוכרת מהק רה בו, אבל לא בדיוק רב. כשראיתי את "גביע האש" לפני שבוע, נוכחתי לגלות שהרבה מהדברים פתאום קפצו לזכרוניו לא זכרתי שהיו בספר. חבל לי שזה יקרה עוד פעם עם, ועוד עם הספר שהוא כמובן שווה פי אלף מכל סרט. אני זוכרת שישנו מסדר עוף החול שמקתבץ בשנית כדי להילחם בוולדמורט, ושסיריוס מחופש לכלב רוב הזמן אבל הרבה מהאנשים יודעים שזה הוא. אני זוכרת שהוא מת בסוף, שהארי חבר של צ'ו (נראה לי, לא?) ושהאחים וויזלי מקימים חנות טריקים, או שהם בכיוון. פתחתי את הספר אתמול ("מסדר עוף החול"), וגיליתי את שמו של מודי עין הזעם! ובכן, לא זכרתי שהוא היה שם, שנה ויותר מאז צאת הספר! לכן אשמח אם תוכלו לעזור לי, ולהפנות אותי לאיזשהו תקציר של "מסדר עוף החול". או שגאוני הספר יבזיקו אותו ממחויהם כמבזיקים מלח תוך שניות ספורות. אני יודעת שיש כמה מביניכם שמסוגלים לכך... תודה רבה! חג שמח, שוב, נעמה. נ.ב - דבר נוסף, אם תוכלו: אני יודעת שזה יותר קשור לסרט, ובכל זאת - אני מעוניינת מאוד לקרוא ראיונות עם השחקנית המדהימה מגי סמית'. יש למישהו כאן איזו הפנייה לראיון באמת מעמיק שנערך איתה בשנים האחרונות? תודה רבה!
חג שמח לכולם, ותכף שנה גריגוריאנית טובה! אני עומדת לפני קריאת הספר השישי. אני התחלתי ראשונה בבית ומאז אני קוראת כל ספר ראשונה, אך היות ואני בעת שירות המדינה בימים אלו ונבצר ממני להיות בבית במשך השבוע כדי לחטוף אותו ראשונה, אחי הדרדס כבר קרא אותו, אבא עכשיו לקראת הסוף ובטח אחי הצעיר השני יתחיל לפניי. בינתיים אני רואה אותו בצד וממלמלת: My precious...אפילו שזה מספר אחר