תקציר הפרק היומי 20.12.06

nate200

New member
אני שונאת את ג'ניפר החצופה!!!!!!!

אף אחד לא שם לב שהיא סכסכנית קטנה? היא הייתה זאת שליבתה את האש מסיס לדבורה (שגם לדבורה לא היה חסר כמובן). ועכשיו היא מתנפלת על ג'וסי התמימה. מאחורי הגב היא כל הזמן מלחששת. היא תמיד חושבת שהיא הקורבן. אני חושבת שג'וסי הביעה הרבה הערכת תודה בטקס עם הבלונים כשאמרה שהבנות הן כמו אימהות שניות של קלואי. ואז ג'ניפר מתבכיינת שלא אמרו לה תודה... אם היא עוזרת רק לשם אמירת התודה, עז עדיף שתשב בצד. תמיד יש לה חיוך שטני כשהבנות רבות אחת עם השניה. ואז.. כשדבורה עזבה (וכמה שלא סבלתי את דבורה- היא הייתה במצוקה אחרת לא הייתה מתנהגת ככה)- אז ג'ניפר הייתה זאת שהלכה לכל אחת מהבנות ואמרה לה לא להתייחס לכך שדבורה עוזבת כי זה סה"כ קריאה לתשומת לב והיא לא באמת תעזוב. תמיד מאחורי הקלעים זו ג'ניפר שמסכסכת ואז מתבכיינת כמו איזה קורבן. ואיך אתמול כשהיא חבטה בעץ היא אמרה: "כולם משקרים לי, בוגדים בי"- כשהיא בעצם הודתה לפני כמה פרקים שבגדה בחבר שלה. בקיצור- היא שקרנית ומעצבנת! אני שונאת את זה שהיא מנצלת את התמימות של ג'וסי וכשג'וסי התנצלה, ג'ניפר עמדה מולה בגאווה והתנשאות- זה היה מגעיל. חכו ותראו שהיא תמשיך לסכסך ולשחק אותה קורבן

תקציר הפרק היומי 20.12.06

היום סאמר קיבלה משימה לביות מעין עקרת בית מושלמת ולרצות את כולם כל היום. רונדה נתנה לה שמלה אופיינית, עגילי פנינים, איפור ומברשת אבק. במשך כל היום היא הוציאה את הנשים מדעתן כשניסתה לעשות דברים עבורן. בסוף היום היא הייתה כבר מותשת והבינה שהיא לא מוכנה לחיות כך יותר.הייתה פגישה קבוצתית עם רונדה על הנושא וקים התוודתה שגם בה יש את הצד המרצה אנשים. הבנות של קים מגיעות לביקור וקים מתחמנת את איאנלה לאפשר לה להתאפר ולהתלבש. היא מבטיחה להיות צנועה אבל די מגזימה, מתאפרת די כבד, עונדת שרשרת, שולפת את תיק ה"לואי ויטון" שלה וכו'. איאנלה מתעצבנת... הבנות שלה די דומות לה, נסיכות אמריקאיות יפיפיות, עשירות. גם הן לא מבינות את המשימה של קים. איאנלה מעבירה את הכדור למגרש של טוואנדה בנושא חוסר האמון ביניהן ומבקשת ממנה לומר לה למה בדיוק היא מצפה ממנה כדי שיהיה בסיס יציב יותר ליחסים ביניהן. טוואנדה מבינה שחוסר האמון הוא דפוס הטבוע בה ושהיא מפחדת מעצמה בתוך הקשר עם איאנלה. ג'ניפר וסניי הולכות לארוחת בוקר, כאשר סניי מובילה. הן נוסעות באוטובוסים וכן הלאה. נראה לי שאלו הדברים החשובים. אנא הוסיפו אם השמטתי דבר מה.

דעתי על הפרק

העבודה על לרצות אנשים אחרים היתה מאד מעניינת עבורי, אני יכול לראות בעצמי דפוסים כאלו ובהרבה מאד אנשים סביבי. בהחלט מאיר עיניים. השלב הבא צריך להיות לדעתי לבחון את המקור לדפוס, המקור לצורך הזה לרצות ומה המטרות שמנסים להשיג באמצעותו.

t a m i 2 4

New member
לגבי לרצות אנשים...

הייתי כזאת עד גיל 19... באותו הזמן ראיתי עד כמה אנשים מנצלים את זה בלי היסוס... לא להאמין שלאנשים לא אכפת שאנשים יעשו בשבילם דברים... וברגע שתפסיקי את פתאום לא הילדה הטובה שכולם חשבו שאת... מאז כמובן התמתנתי... כמובן יש בי את הרצון הזה אבל אני עושה את זה פחות... כמה שזה נשמע בנאלי צריך לדעת למי לעשות דברים ולא לכל אחד...

א ו ר3

New member
קים איכזבה אותי...

אם נתנו לך משימה..- לפחות תעמדי בזה... ותראי איזה תוצאות יכולות להיות. יכולהיות שהבגדים והאיפור של קים לא "מכסים" על משהו בהכרח אלא פשוט גורמים לה להרגיש יותר טוב כי אני חושבת שזה צורך קיומי של בנאדם להיראות טוב... (במיוחד נשים) וגם רונדה ואיאנלה מתלבשות יפה ומטפחות את עצמן... אבל חבל שקים "חיבלה"בתהליך ולא סיימה אתו כי אולי היו עוד התפתחויות מעניינות אם היא הייתה ממשיכה לא ללבוש את הבגדים והתכשיטים שלה. וגם ממש התעצבנתי שהיא ירדה על סאמר!!! היא אמרה לסאמר דברים שהיא בעצמה הודתה שהיא עושה... וזה לא פשע לנסות לרצות אחרים - נכון שזה יכולהיות הרסני , אבל זה לא אומר שאי אפשר לסמוך על סאמר..

ריחמתי היום על סאמר

בתרגיל שנתנו לה. ואיך שקים חשבה שהיא אחת המשרתות שלה "אם לא אכפת לך תשאבי קצת פה וקצת שם... אהה ובמדרגות יש גרגרי אבק..." הלווו מה היא עובדת אצלך??? זו לא דרך לרצות אנשים זאת פשוט השפלה. נורא ריחמתי עליה שהיתה צריכה לעבור את זה אבל מקווה שהתוצאה של זה תהיה שווה את זה. וגם שג'וסי צחקה עליה כזה מאחורי הגב זה לא היה לעניין... היא קיבלה משימה רצינית והבנות עשו ממנה צחוק..חבל אבל אני גאה בסאמר שהיא עברה את זה ולא קיטרה אני במקומה היתי נותנת לקים את המקל אבק בפרצוף...:)

מסיכות

היום לא ראיתי את הפרק אראה אותו בלילה או מחר. לגבי קים, יש לה עוד כברת דרך ארוכה . אם הבנות שלה נראות אותו דבר כמוה אז בכלל יש על מה לדבר. זאת אחלה מסיכה להתאפר קצת בדומה למקרה שהיה עם פי'יגי שרונדה הטילה עליה משימה להוריד את כל האיפור מול המראה. אני חושבת שצריך לעשות כך עם קים.

רסקול

New member
זו גם דרך חיים

החפצים מגדירים את האדם. אם אני בכלל מבין את תהליך העבודה על קים, נראה לי שהוא מתוכנן להעצים אותה כך, שאיפור, חפצים יקרים או בגדים יהיו בחירה ולא "חובה" או מהות. אותי מעניין מדוע קים החליטה לבוא לתוכנית? מהו הריק העמוק באמת שדוחף אשה עשירה, שלא חסר לה כלום, לתוכנית ריאליטי?

רסקול

חפצים מגדירים את מי אנחנו? או אנחנו מגדירים את מי אנו בתוכנו.? אולי אני אשתמש במילים גבוהות . כדי להמחיש את מה שאני מרגישה. לגבי קים יש דוגמא קלסית של משפחות עשירות שיש להם הכול ילדים אוטו וילה אבל בתוך המשפחה המון ריבים, ואין שקט נפשי. ויש משפחות שאין להם הרבה ויש להם אהבה והמון מה לתת . ההפך הגמור ואת זה קים צריכה להבין. ודווקא פה יהיה לה מאוד קשה להבין כי כל החומריות שלה שהיא מפגינה החוצה מתחת מתחבאת ילדה שפוחדת מהעולם. זה אחד הדפוסים הקיימים בהמון אנשים .

עליזה 63

New member
כן קים מתחבאת

בתכשיטים שלי והלבוש זה נותן לה את הבטחון לגבי כל היקום שלה בכלל. גם בנותיה שטחיות כמוהה.

רסקול

New member
שנטיפי אל תשפטי דרך

העיניים המיוחדות שלך. עבור קים החפץ מגדיר אותה, החפץ נותן לה משמעות. לכן היא צריכה הרבה חפצים יקרים, כי כמה יכול דבר "ריק" מאנרגיה וממשמעות להגדיר אדם? אנחנו, מעניקים משמעות לחפצים, לכן יתכן ואין לנו הרבה מהם, אבל כל חפץ הוא בעל משמעות עמוקה ואנחנו מגדירים אותו.

Y. Welis

New member
קח נזיר בודהיסטי שחי במערה

או אלה שמסתובבים בלי בגדים בכלל - האם הם 'ריקים'? האם להם חסרה רוחניות? הרי עבור הבודהיסטים (על כתותיהם) הגעה לרוחניות מחייבת התנתקות מכל חפצי ערך. אין שום רע בענידת תכשיטים או מציאת משמעות בחפצים. השאלה אם זה לא בא על חשבון משהו. במקרה של קים, היא חשה ריקה (וזו סיבת הגעתה לבית); אז מה יעזרו לה כל התכשיטים? רק להסוות את הריקנות הזו ולברוח מהתמודדות איתה.

רסקול

New member
במה דבריך שונים משלי?

האדם הוא המעניק משמעות ולא החוץ מעניק משמעות לאדם.

אכן יש לי עינים יפות אך

בין זה לבין להגיד שאני שופטת דרך העינים היפות ( ותודה על המחמאה ) את הבנות. אז לא . קים בורחת אל תוך החומריות שבה. ועל כך היא צריכה ללמוד להסיר את המסיכה זאת וזה מאוד קשה

רסקול

New member
יוצא אם כך ששלושתינו מסכימים

פיפיטה

New member
בגלל זה היא באה

יש לה הכל מבחינה חומרית אך אין לה כלום, הכל הצגה וראוותנות הבית הענק המכונית התכשיטים וכמובן הבגדים שמכסים את הגוף שמשתוקק לחום נראה לי שהחיים שלה הם הצגה אחת גדולה חשוב לה תמיד להיראות יפה מטופחת ועשירה אך כשהיא נכנסת לביתה לובשת טרנינג מורידה איפור ונמצאת לבד היא מסתכלת על עצמה ואומרת בעצם אין לי כלום אז יופי אני עשירה עברתי ניתוחים אני נראת נחמד עם איפור ועם הבגדים היוקרתיים אז מה עכשיו ? היא מרגישה ריקנות גדולה מהחיים ובגלל זה היא באה להתחיל מחדש

TINAFEY

New member
חייבת להסכים בנוגע לג'ניפר- ....

האשה פשוט סכסכנית ומעצבנת. אני עדיין לא מאמינה שאהבתי אותה בהתחלה אבל תמיד היה משהו שהפריע לי. הדבר שהיה הטיפ של הטופ היה כאשר קטלו את סאמר וג'ניפר הייתה לטובתה אבל לא הבנתי למה עד שהכל נרמז בפגישה הכללית - ג'ניפר בגדה גם...למה הבנות בבית לא התנכלו לג'ניפר...? בכלל , היא תמיד חושבת שהיא צודקת...באמת בא לי שתעוף. ובקשר לקים..לא יודעת לפעמים יש לה דברים מעצבנים אבל בסך הכל אני מאד אוהבת אותה. טוואנדה- אולי תבכי קצת,,שחררי...אני לא מבינה איך היא אי פעם תסיים מבלי לבכות באמת פעם או פעמיים. סניי כבר צריכה לסיים לדעתי ורונדה מבחינתי תמיד שולטת- היא פשוט מתחברת אל האנשים שהיא מטפלת בהם- אפילו זה די מפחיש באיזה קלות היא עושה זאת איאנלה- בהתחלה אהבתי אבל זה הולך ומתמעט- הצחוק שלה מצחיק אבל גם כאילו יש בו צחוק עם גוון של רוע כמו מעין מכשפה ..אבל עדיין היא נחמדה.

nate200

New member
טיפאני, איזה כיף שאת מסכימה איתי!!

חשבתי שאני היחידה שלא אוהבת את ג'ניפר. אגב, גם אני אהבתי אותה בהתחלה אך מהר מאוד פרצופה התגלה לכל. אה, וסכימה איתך בקשר למאמנת המכשפתית. אבל לא בקשר לקים, גם היא התחילה לעצבן אותי...

s m i l e 2 4

New member
ג'ניפר באמת מעצבנת..

בכלל נראה שכל הבית מלא תככים וכולם מדברים על כולם... בעונה הקודמת גם היו ריכולים אבל לא בין החברות הטובות בבית..

פיפיטה

New member
אולי היו

ולא הראו העונה הקודמת היתה יותר ביתית העונה השניה מתאפיינת בריכולים מריבות וגם אנשי המקצוע מדברים יותר אם שמתם לב יתכן והמפיקים חושבים שאם יהיה יותר אקשן יהיו יותר צופים אבל הם נכשלו לצערי

למעלה