תקציר המפגש אני מצרפת תקציר של המפגש מאתמול. חג שמח מאשה
י יהודית אופיר New member 1/4/02 #6 תודה למאשה, יש פתגם האומר: "נר לאחד, נר למאה". תודה על הנר (הקובץ) שיאיר למאה. תכננתי להתעניין אצלך על המפגש ותוכנו, מכיון שנבצר ממני להשתתף, אך הקדמת אותי וזיכית את הרבים. יישר כוחך וחג שמח! יהודית
תודה למאשה, יש פתגם האומר: "נר לאחד, נר למאה". תודה על הנר (הקובץ) שיאיר למאה. תכננתי להתעניין אצלך על המפגש ותוכנו, מכיון שנבצר ממני להשתתף, אך הקדמת אותי וזיכית את הרבים. יישר כוחך וחג שמח! יהודית
C cila2000 New member 1/4/02 #3 תגובה../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo155.gif מאשה! מועדים לשמחה, תבורכי וכל הכבוד לך! (כנראה המפגש הבא שלנו יהיה מאד מרתק) להת´ ממני צילה.
תגובה../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo155.gif מאשה! מועדים לשמחה, תבורכי וכל הכבוד לך! (כנראה המפגש הבא שלנו יהיה מאד מרתק) להת´ ממני צילה.
P psa New member 1/4/02 #5 ../images/Emo51.gif לכל אלה שדווחו לנו מה"שטח"../images/Emo24.gif דרך הצ´אט . הייתם 10. בברכה פסא
א איריסשפ New member 1/4/02 #7 בקשה למאשה למאשה שלום מסיבה כלשהי אינני מצליחה לפתוח את הקובץ ששלחת אודה לך אם תוכלי לשלוח אותו לאי מייל שלי תודה מראש ומועדים לשמחה איריס
בקשה למאשה למאשה שלום מסיבה כלשהי אינני מצליחה לפתוח את הקובץ ששלחת אודה לך אם תוכלי לשלוח אותו לאי מייל שלי תודה מראש ומועדים לשמחה איריס
מ מ א ש ה New member 2/4/02 #9 לאיריס אשלח לך בשמחה אם תעבירי לי את הדואל שלך. אשלח לך גם את הקובץ של היום השני. חג שמח מאשה.