תקצירי פרקים 21-25

MrHyde1

New member
תקצירי פרקים 21-25 ../images/Emo58.gif

פרק 21: מיה מנסה לפייס את עופרה. נועה ורינגו רבים, ודני מנסה לפייס ביניהם. אהובה מזועזעת מהתנהגותה של מיה. רננה מפתיעה את מושיקו בארוחת ערב מוקרמת נוסח האייטיז. אבנר ומייקל מנסים לזמן את האהבות הגדולות בחייהם. פרק 22: מושיקו מבקש מדני עצות רומנטיות. דני נקרע בין רננה למושיקו. רננה מתעמתת עם אוסי. רינגו וחיים מבלים ערב גזעי באקווריום. נועה משתפת את אהובה בלבטיה. לולה חוגגת במסיבה נוסטלגית לזכר ימי תהילתה. רננה מגיעה להחלטה דרמטית. פרק 23: רינגו ונועה מגיעים לעימות חזיתי. מייקל נתקלת בשלישייה מוזרה במיטה של ברנר. מושיקו מתוודה בפני עופרה. חיים ואהובה נזכרים בדניאלה. אהובה וחיים מנסים להציב לעופרה גבולות. מושיקו עושה לדני הפתעה לא נעימה. פרק 24: ברנר מבקש ממייקל להתנהג כמו חברה. לולה מוצאת עוזרת בית חדשה. אבנר מפנק את מיה. מושיקו ודני מפתיעים את רננה. עופר רואה את מיה בוכה בקומונה. דני מקבל הצעה מקצועית משגעת. מיה ומייקל מתיידדות. פרק 25: מושיקו ודני משלימים פערים היסטוריים, וצופים בסרטיו של דני הוליווד משנות ה-60. נועה, רינגו, עופר ומיה נקלעים לסמטוחה שלמה. רננה מתוודה בפני אוסי. דני מוצא פיתרון יצירתי לפייס את החבורה המסוכסכת.

spoop

New member
נצל"ש בקשר לתיכון השיר שלנו

מה אורך הפרקים? כי אני מורידה מהאינטרנט פרקים באורך 20 דקות וזה נראה קטוע כזה, ובאיזה פרק נועה וגלבוע שרו את לוליטה? ואין פורום לתיכון השיר שלנו?

MrHyde1

New member
מענה

אורך הפרקים הממוצע הוא 23-24 דקות (כולל השיר פתיחה והשיר סיום). זה נראה לך קטוע כי ככה הסדרה, הסופים שלה לא כמו של דני הוליווד. נועה וגלבוע שרו את "לוליטה" בפרק 7. אין פורום לסדרה ב-TAPUZ, אך כאן יש: http://www.hacursa.co.il/viewforum.php?f=61

efi s8

New member
אה תודה רבה (אני ממשתמש אחר)

אני רואה את הפרקים חתוכים בלי השיר פתיחה וסיום ולא ראיתי את פרק 7 , אז בגלל זה לא ראיתי את לוליטה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהסופים בסדרה הזאת הם הכי עלובים שראיתי

רוב הפרקים נגמרים באפס מתח, לפעמים אני אפילו מתקשה להאמין שזה באמת נגמר ככה. וגם הפרקים מאוד קצרים מה שבכלל מחזק את התחושה שהפרק לא באמת אמור להסתיים כך.

JoNy Boi

New member
סדרה מפגרת רדודה ומגעילה..

זה נראה כמו טלנובלה של הוט =/

למעלה