תקצירים!

שכטרון

New member
ספויילרים ../images/Emo58.gif

פרק 86 (למרות שכבר כתבתי): נועה מגלה ששירה ואדם זוג. לינג ונדב טסים לחו"ל כדי להתחתן בטקס אזרחי - ושירה משרתת אותם במטוס. גיל מבין שאבי הוא זה שהלשין עליו למשטרה. נועה מתוודה על אהבתה בפני עומר. רז וערן מחליטים להיות זוג "מחוייב". הלנה מבינה שכולם רוצים להיפטר ממנה, ומחליטה לעשות משו. פרק 87: הלנה דורשת פיצויים על הפיטורין. רז משכנע את יולי לצאת עם אור. נדב ולינג (הנשואים) מתקרבים. ברוריה ושלמה מחזירים את האש ביניהם לבעור. גיל לא מספר ליסמין על החקירה. ערן לא רוצה לעבור לגור עם רז, לאחר שנעלב ממנו. הלנה מספרת לברוריה את האמת על הכסף. פרק 88: הלנה יכולה לסחוט את ברוריה. נועה מבקשת מעומר להוציא מהלנה את תוכניותיה להריסת טרנס, לאחר שמבינה שהלנה תנקום במשפחתה. הלנה סוחטת את ברוריה, כדי לחזור לעבודה בטרנס. שירה מתעצבנת כשאדם חוקר את אור על יחסיו עם יולי. גיל ויסמין ממשיכים בהכנות לחתונה. פרק 89: ברוריה מזייפת דאגה לאימה חסרת ההכרה שעדיין בביה"ח. יולי בוכה לאחר שרואה את אדם עם שירה. ערן מציע לגיל לפנות לנדב, העו"ד. נועה מספרת ליסמין שהיא מאוהבת לגמרי בעומר. שירה שולחת את אדם לסגור את הסיפור עם יולי. נועה לא מאמינה לסיפורה העצוב של הלנה. ברוריה נדהמת לגלות שהלנה הקליטה אותה.

timon12

New member
תקצירים! ../images/Emo58.gif

היי... שומעים ? קראתם באתר את התקצירים לשבוע הזה ? אני מבטיח לכם. מעניין מאוד : תקציר פרק מספר 89 ברוריה מפגינה דאגה מזויפת לאמה חסרת ההכרה בבית החולים. יולי בוכה כשהיא רואה את אדם ושירה ביחד. ערן מייעץ לגיל לפנות לייעוץ לנדב העו"ד. נועה מספרת ליסמין שהיא לגמרי מאוהבת בעומר. שירה שולחת את אדם לסגור עניינים עם יולי. נועה לא מאמינה לסיפורה העצוב של הלנה. ברוריה נדהמת לגלות שהלנה הקליטה אותה בסתר. תקציר פרק מספר 88 ברוריה מבינה שהיא בידיים של הלנה. נועה מבינה שהלנה מעוניינת לנקום במשפחתה ומבקשת מעומר להוציא מהלנה את תוכניותיה להרוס את טרנס. הלנה מכריחה את ברוריה להחזיר אותה לעבודה.שירה מתעצבנת כשאדם חוקר את אור על יחסיו על יולי. גיל ויסמין ממשכים בהכנות לחתונה במטוס. תקציר פרק מספר 87 הלנה דורשת פיצויים על פיטוריה. רז משכנע את יולי להמשיך לצאת עם אור. נדב ולינג מתקרבים אחרי החתונה. ניצוץ ישן מתעורר בין ברוריה לשלמה. גיל מסתיר מיסמין שחקרו אותו במשטרה. ערן נעלב מרז ומחליט לא לעברו לגור איתו בינתיים. הלנה מספרת לברוריה מה מקור הכסף שבעזרתו קנתה את טרנס. ___________________________________________________________________ כמובן שמה שיש בממיר (של HOT לפחות) תקצירים ממש טובים, והרבה יותר מעניינים... אני ממליץ לקרוא. יש לי 2 ממירים בבית, אחד חדש אחד טיפה יותר ישן, והחדש מעביר את התקצירים אבל הוא בקומה למטה, ומחשב בקומה למעלה עם הממיר הקצת פחות טוב, הוא ממש איטי ושעה לוקח לו להעביר, אז אני ממליץ פשוט להיכנס לממיר לTV GUIDE ולהסתכל בתקצירים של ערוץ 10 לפיקאפ ולראות את התקצירים...

שכטרון

New member
כתבתי ספויילרים 2 דק' לפנייך...

חחח והם יותר מפורטים ועם יותר פרקים, אגב...
נעה/מרי - תשרשרו את ההודעות ביחד, לא?

למעלה