תקציב 2002 = בגידה + שוד

תקציב 2002 = בגידה + שוד

האמת, נורא מסקרן אותי מה חושבים אותם 120 האנשים שיושבים שם? נראה לי שהם כלל לא חושבים. והאמת, למה להם לחשוב? הרי אנחנו (עם ישראל ממוצע), מותשים עד העצם, לעט לעט, בעזרת עבודת פרך שבלעדיה לא ניתן לגמור את החודש, בעזרת מילואים של 30 יום הנופלים רק על 40% מהציבור, הם הפכו אותנו לעבדים כל כך כנועים שאין שום סיכוי שנתקומם נגדם, גם אם תקציב כפול לחרדים. ושינוי מפלגתי - מוחה, כועסת, מביאה שעט נפש, מתנגדת. ו............זהו! לעומתה ש"ס - עושה!!!!!!! מה הלאה חברים, יש למישהו רעיון חוץ מ-בלה, בלה???
 

a-s-inv

New member
מה נזכרת בתקציב עכשיו?

לא מצאת את מי להאשים שוב, רק את החרדים? אין לי כוח להתחיל למנות לך את מעללי השחיתות של ראשי המדינה אם זה מנהלי חברות ציבוריות רשויות ואנשי משפט למיניהם. עללק?
 
תצא בחוץ!!!

אני מדבר ומדבר כל היום וכל הלילה, בלה בלה בלה בלה, ומה עושה שינוי? מגישה המון הצעות חוק, מנהלת במקצועיות את וודעת הכלכלה וועדת המדע. ש, שיצאו בחוץ, נביא להפ טילים על הכיפ-כיפאק, מה הם מתחבים מאחורי החסינו הדיפלומטית? מעכשיו, שתו רק את שמן המשיכה של בד"צ בת יוסף, זה טעם החיים!
 
למעלה