תקציב של 2000 ש"ח

edeca

New member
תקציב של 2000 ש"ח

האם מניסיונכם ניתן למצוא דירה עבור יחיד שבה ניתן להסתדר עם תקציב של 2000 ש"ח, עבור שכ"ד, והחשבונות הנלווים שפחות או יותר קבועים - חשמל, מים, ארנונה, ועד בית ואינטרנט.
אני מחפש באיזור זול סובב ת"א - למשל גבעת שמואל, בני-ברק, ר"ג, פ"ת.
תודה רבה.

כן ..אבל תמיד צריך לדאוג

לא להגביל רק ב2000
בגבעת שמואל אפשר למצוא דירות זולות ממש..
אני גרתי בר"ג עם 2 שותפים ( סה"כ 3 ), שילמתי 1400 ש"ח לדירה
חשמל -חודשיים 300 שקל לאדם
מים -200 לחודשיים
אינטרנט- 100 לחודש
גז- 30 לחודש
וזהו בעקרון , בלי הוצאות אוכל ( היה יוצא לי 100 שח לשבוע -400-300 לחודש )
אבל היו עוד הוצאות של בגדים , נעליים , מסיבות ,יציאות , בילויים
סה"כ היה מסתכם בסביבות ה2500 שח-אני בזבזנית ממש ( ואם יש חבר\ה -אז ההוצאות עולות )

alondr

New member
מים 200 שח לכל שותף

או לכולם לחודשיים אם זה לכל שותף זה ממש יקר

לפי מה שהיא סיפרה

יש אצלם צריכה משותפת משמעותית. זה עוד דבר שצריך לקחת בחשבון כשבודקים דירה - אני גיליתי את זה רק בדירה הנוכחית שלי, בדירות הקודמות לא הייתה גינה ולכן לא הייתה צריכה משותפת, וזה משהו שיכול להעלות את החשבונות בסכום משמעותי (למרות ש-500 ש"ח זה באמת המון).

evilihi

New member
רק אני והחתולים

צריכה פרטים 4 קוב, הגינה צרכה 32

אבל הבנתי שהיתה טעות בחישוב במהלך השנה ומגיע לנו זיכוי של 26 קוב בערך..אז אני מחכה לחשבון הבא שיתקזז...כי אין לי כסף לשלם

alondr

New member
אם ככה זה נשמע סביר

רק מים 200 שח לשותף אומר שמישהו ממלא בריכות על חשבונך

לליתות16

New member
קצת מעט מדי.

באיזור המרכז,
יוצא מינימום 2500 ש"ח לשותף
עם כל ההוצאות : מים, חשמל, ארנונה, ועד בית , גז.

ולפעמים צפויות "הפתעות", בלתי מתוכננות.

לא ממליצה לצאת מהבית לפני שיש מספיק כסף
או גב מההורים להוצאות מפתיעות..

SleeplessBeauty

New member
כמו שאמרו

לבד אין סיכוי, עם שותפים - בהחלט ניתן.

אם כי לסייג, לדתיים יש הרבה יותר אופציות זולות, כי יש המון אנשים דתיים באיזור הזה שמוכנים להשכיר רק לדתיים.

הכי פשוט, לעבור על יד 2 ולחפש...

לאחר שקראתי את כל התגובות

אני ממליצה לך בחום לא להיכנס לזה. 2,000 ש"ח זה תקציב זעום מאוד גם בדירת שותפים באזור לא מבוקש - כשאתה ציינת ערים שהן דיי מבוקשות, גם אם פחות מת"א. גם אם תמצא דירת שותפים עם שכ"ד של 1000 וקצת לשותף, 1,000 ש"ח בחודש זה סכום זניח שאחרי תשלום חשבונות, אוכל, הוצאות בסיסיות ונסיעות תישאר עם שקלים בודדים במקרה הטוב וזה מצב שהייתי ממליצה להימנע ממנו. אם אין לך אפשרות להגדיל את התקציב הפיתרון היחיד בשבילך לגור מחוץ לבית זה עם שותף לחדר וגם זה גבולי (גם שכ"ד של 700 ש"ח נוגס בתקציב כזה). לגור לבד זו ממש לא אפשרות גם בתקציב גדול יותר.

golan2072

New member
חייתי בדירה כזו ברחובות לפני 4-5 שנים

דירת סטודיו דיי מצ'וקמקת אבל דיי גדולה ליחיד (אנחנו היינו זוג אז היה צפוף) בשכונת מרמורק (בצד הדרום-מערבי של רחובות), 1,200 ש"ח לחודש כולל ארנונה, וועד וה-60 ש"ח הראשונים של המים. המים היו עולים עוד כ-100 ש"ח לכל היותר לחודש, החשמל כ-200 גג לחודש (אפילו פחות - לא היה בדירה מזגן) והאינטרנט כולל תשתית וספק פחות מ-100 ש"ח לחודש. הגז עלב בממוצע 50 ש"ח לחודש. בוא נגיד שהכל ביחד עלה כ-1,650 ש"ח.

הבעייה העיקרית הייתה נסיעות מ- ואל הדירה, מה שהוסיף כ-20 דקות לכל נסיעה מרחובות לתל-אביב. אם יש רכב הסיפור פשוט יותר.

למעלה