תקציב לטיול ?

tanen

New member
תקציב לטיול ? ../images/Emo163.gif

אני מתכנן לטוס לדרום אמריקה מאפריל 05 עד אוקטובר 05 אני מתכנן לבקר בברזיל , ארגנטינה ,צילה , פרו , אקוודור ובולביה בטיול אני מתכנן לחוות הן חיי לילה ומסיבות והן טרקים ולפעמיים גם לטוס ממקום למקום (אם נחוץ) כמה בערך הטיול הנ"ל יעלה לי אם אני "יחיה" סבבה כולל טיסה מארץ וחזרה ? תודה רבה מחכה לתגובות

jeshu

New member
השאלה היא כמה אתה מתכנן להוציא? מה מסגרת התקציב שלך ?

tanen

New member
התשובה היא

שאני הולך לחסוך את הכסף עד לרף מסויים שאני יודע שיספיק לי...
אם אפשר אומדן של כסף לפי התיכנון שלי... תודה

sela v

New member
אתה בוחר להתבדח

על חשבון מי שהתאמץ וענה לך תשובה, ולא מספק את המידע הדרוש לענות לך על השאלה, ולכן גם שאלתך לא זוכה לתשובה. אנא עיין בשנית בתשובה שקיבלת, ותנסה לתת פרטים על מנת שנוכל לעזור לך.

עמית22

New member
איזה פרטים חסרים?

הבחור נתן מסגרת זמן של חצי שנה, ונתן את רשימת המדינות שבהן הוא מתעתד לבקר. הוא יחסוך כסף עד שזה יספיק (מסגרת תקציב בלתי מוגבלת...) והוא מבקש מכם (אלו שהיו בדרום אמריקה) להגיד לו מתי הוא יכול להפסיק לעבוד ולטוס. אם אותה שאלה הייתה נשאלת על המזרח אני הייתי מסוגל לתת תשובה רק לפי הפרטים שהוא נתן.

sela v

New member
אולי תוכל לרשום לנו פירוט

בנוגע לתקציב למזרח? בדקתי לפני שהוא שאל אם יש את השאלה בשאלות הנפוצות וגיליתי שיש תשובה רק לגבי אוסטרליה וניו זילנד.

jeshu

New member
אני לצערי מכיר רק 3 ארצות בדרום אמריקה ונראה לי שאופי הטיול שלי מעט שונה ולכן אני לא מתאים לייעץ לך. לך להרצאה בלמטייל (רצוי לכמה) ותשאל.

עמית22

New member
תקציב במזרח

הודו - התכלבות והתניידות מינימלית - 200$-250$ לחודש. רמת חיים סבירה פלוס (כולל פינוקים מידי פעם וקניות לא מטורפות) 300$-400$. ואסור לשכוח שהשמיים הם הגבול. גואה שונה משאר הודו ורוב האנשים מוציאים שם 500$ ומעלה. נפאל - מבחינת עלות המחייה נפאל קצת יותר זולה מהודו, אך מכיוון שאנשים בד"כ קונים שם ציוד לטרקים ושאר עמאייט אז היא יוצאת לרובנו יקרה יותר. בפעמיים שהייתי בנפאל ביזבזתי על ציוד צילום בלבד יותר מ- 700$... תאילנד - (דיסקליימר - הייתי רק בבנגקוק ובאיים) 700$ לחודש כמעט בלי קניות (אבל עם פינוקים רבים יחסית להודו). לאוס - ב- 300$ לחודש אפשר לחיות כמו מלכים. קמבודיה - (דיסקליימר - הייתי באוף סיזן והמקומיים התמקחו איתנו אפילו על המחירים בתפריט) +- כמו לאוס. כל המספרים לא כוללים אלכוהול (אני כמעט ולא שותה) וכן כוללים סמים קלים (חוץ מבתאילנד שהעדפתי להימנע). מי שמשתמש גם בסמים נוספים מוזמן להעלות את המחירים בהתאם למינון.

muga

New member
עוד כמה ארצות

מחייה חודשית ברמת תאמילאי - הווה אומר - חדר עם שירותים ומקלחת צמודים בגסט האוס פשוט, אוכל מספק ליום (לא רק, אבל גם, בדוכני רחוב), נסיעות ברכבות/אוטובוסי תיירות, קצת (!!) קניות. לא כולל טיסות פנים. ויאטנם - 500$ וחיים טוב מאוד סרי לנקה - 400$-500$ לחודש, הכניסה והיציאה הן רק בטיסה וזה מוסיף קצת לעלות. נפאל - בלי מצלמות..500$ בעיקר בגלל האטרקציות (בנג'י, רפטינג וכו'). בורמה - 300$-400$ בלי נהג צמוד. אבל ברמה טובה. נהג צמוד יעלה עלויות. לעומת זאת צריך לקחת בחשבון שהכניסה והיציאה הן רק בטיסה.

למעלה