תקציב אוכל

שחר38

New member
תודה תודה תודה תודה

וואו, לא ציפיתי שיתפתח כזה שרשור מדהים עם מלא טיפים, אני מאד מאד מודה לכולם, אני חושבת שלמדתי הרבה. אני צריכה לעשות הרבה שינויים, ובעיקר - להיות מאד מתוכננת, אחרת זה לא עובד. היום למשל עברתי על יד הסופר השכונתי ונורא רציתי לקנות גלידה שיהיה לשישי שבת, אבל ידעתי שאם אני נכנסת, אני יוצאת משם עם 3 שקיות מלאות, אז ויתרתי, ואני כבר מרגישה שהפנמתי משהו, ושאני אצליח לעשות שינוי. ביום שלישי אני אעשה קניה שבועית גדולה, עשיתי רשימה של מוצרים בסיסיים שאנחנו צורכים בשבוע ואני אקנה את כולם, ולא אכנס לסופר יותר כל השבוע, כמו שכתבו כאן, מה שחסר יחכה עד הקניה הבאה. לגבי שתיה, אני מתלבטת אם לא לקנות משקאות בכלל או לקנות ממש מעט, ואולי לשמור אותם לסוף השבוע? ובנוסף, רציתי לשאול אם יש המלצות על מקום זול לקניות באיזור הרצליה/רעננה?

SILIVAS

New member
כל הכבוד לך שהתאפקת

לגבי שתיה, עדיף מים או לקנות תרכיז ולהכין שתיה יש תרכיזים דיאטיים ואפשר אפילו להכין מהמיץ קוביות קרח מים הכי טוב מכל בחינה שהיא

shelico

New member
התבוננות,תכנון וביצוע

פארמקאלצ'ר על רגל אחת שירשור מצויין ויופי של עצות כשאנו שולטים על הדחפים שלנו (את זה ,עכשיו,מהר) בקניות מתפתחת שליטה גם במקומות אחרים זה בדיוק אותו דבר עם דיאטה שתיה מתוקה אפשר להכין מנענע / לואיזה/למון גראס וכו גם קרטיבים ניתן להכין מצמחי מרפא ממותקים (עדיף בסטיביה) בריא וזול יותר מקולה... חומר ניקוי יעיל וזול - מלח לימון מרתיחים קומקום חשמלי עם כפית אחת מלח לימון מחכים שהמים יתקררו מעט ומנקים את כל המקומות עם האבנית בבית (מטבח , שירותים,גז,ברזים,אמבטיה וכו) גם מהיר גם יעיל ולא רעיל וגם זול - כמו כל הפתרונות הפשוטים...

כשזה מה שיש בבית הם מהר מאוד מתרגלים

אצלי הרגלתי אותם מינקות שאוכלים מהכל אז היום כשאין מעדן אוכלים יוגורט ( גם ככה הם לא הוכלים המון מעדנים )

ובאותה הזדמנות

גם לכוון את האוכל לכיוון בריא יותר. וכמה ימים בשבוע של צמחונות, בודאי ייטיבו עם כל המטרות.

YULI9

New member
יש באתר של לאשה עצות לחיסכון בקניות.

יש גם כתבה על איזה מזון אפשר להקפיא וכיצד. מצטערת לא הצלחתי לשים קישור.

12רוניתי

New member
אני עורכת

קנייה שבועית אחת לשבוע. השלמות קטנטנות במהלך השבוע. הכי נוח לי בצורה זו כך אני לא תלויה בסופר כל יום מה שהיה בעבר. אני נוהגת כך מספר שנים ומרוצה. לאור השרשור כאן אני רואה בהחלט מקום לשיפור אצלי בעניין- מעדנים שנזרקים לעיתים..סלטים מיותרים.. וגבינות. אנסה לקנות פחות העצות מצויינות ויש לציין אחלה פורום!!!!! לומדת מכן המון!!!

למעלה