תקציאית מתחילה

SARITA22

New member
תקציאית מתחילה

טוב אז ככה ... אני בוגרת תואר ראשון בתקשורת ועכשיו התחלתי את השני ... + שנה ניסיון בתפקיד טראפיק במשרד פרסום מוכר כשנה , אני מחפשת עכשיו עבודה בתחום התקציבאות אני מקבלת אין ספור טלפונים לראיונות עבודה ממשרדים דיי נחשבים ... אך כאשר אני מגיעה כאילו הם לא קראו את הניסיון שלי שאין לי בעצם ניסיון בתקציבאות זה ממש מסתכל כמו הביצה והתרנגולת ... אז תסבירו לי בבקשה מאיפה מתחילים ... ידוע לי שזה תפקיד שוחק המון שעות וכו' אבל בצד השוחק הוא תפקיד דיי נחשק כי אם את טובה אז יש קידום ודלתות נפתחות ... פשוט לא הולך לי ... יש לכם עיצות ?

רק עם יש לך סבלנות

נכון - עבודה קשה ושוחקת(מצד שני דינאמית וכיפית) גם נכון - יש קידום,אפשרות לעבור לצד הלקוח, אם "נפלת" טוב, במשרד טוב, תקבלי אחלה שכר,,, כל זאת בתנאי שיש לך עצבים של פיל, וסבלנות. במשרדים הגדולים יעדיפו מישהי עם ניסיון, כי אין להם עצבים ללמד, במשרדים קטנים יותר תזכי להזדמנות לעבוד, תרוויחי מעט (יחסית), אבל עם סבלנות תלמדי את העבודה - ומפה השמיים הם הגבול. בהצלחה.

תראי שרית

אמרת שאת מקבלת אין ספור טלפונים לראיונות עבודה ממשרדים דיי נחשבים, סביר להניח שהם קוראים בעיון את קורות החיים שלך ועל אף העובדה שאת בעלת נסיון של שנה בלבד הם מחליטים להזמין אותך לראיון. את מגיעה לראיון, אין לך נסיון אבל יש לך הזדמנות! נצלי אותה עד תום, תתאמני בבית תחקרי לעומק כאלו שלא מקבלים אותך, נסי להיות מקורית, את כבר שם, לא הלך לך בעבר ואין לך מה להפסיד, תהיי מקורית, שונה, מעיזה, בפעם השלישית יש סיכוי שזה יצליח. בהצלחה!

למעלה