תקף אותי הפחד...

טשטושה

New member
תקף אותי הפחד... ../images/Emo122.gif

התקשר השבוע מטופל חדש, התלונן על כאבי גב. תוך כדי שיחה הוא סיפר שחיפש באינטרנט חומר על הבעיה שלו באתר של קופת חולים ולדעתו יש לו פריצת דיסק. ההקשבתי רוב קשב - ידוע לי שהיום המטופלים מגיעים עם ידע נרחב והאינטרנט פרוש בפני כולם והכל זמין בלחיצת כפתור אחד.. הכל היה מאוד ברור לי, שאלתי שאלות, מגבלות תנועה, כאבי ראש, משקל, פע"ג, סוג עבודה, קצת משפחתולוגיה ובסוף ביקשתי שיראה רופא... בקיצור הכל הוסכם, ביום חמישי הוא יגיע בבוקר וכעת, כשעומד להגיע מטופל עם בעיה אקוטית שמוכרת לי מקרוב ברמת הכאב והסכנה, תקף אותי הפחד אז הנה אני מטפלת צעירה בתחום, באה לבקש את עזרתכם ועצותיכם DO NO HARM היא תמיד האמירה הראשונה והשבועה הראשונה - טוב נשבעתי.. מה עכשו? על עצה תתקבל בברכה יום גשום ונפלא

טשטושה חביבתי

אם יש אמת בדבר והמטופל אכן סובל מפריצת דיסק ..אין מצב שאת מזיקה לו ע"י רפלקסולוגיה..נזק יכוללהגרם רק ע"י מניפולציות של שיאצו פיזיותרפיה כירופרקטיקה או כל מגע פיזי ישירות בדיסק הפגוע..רק שלא יפול מהמיטה והכל יהיה בסדר..תרגעי את יכולה רק להטיב עמו{לדעתי לא יותר מאשר הקלה על הכאב}..בהצלחה..

אiהבת

New member
היי טשטושה

1. מצרפת לך קישור לשאלה שלי על פריצת דיסק ותשובה מדהימה שקיבלתי מחבר לפורום. 2. ראשית הייתי עובדת על אזור עמוד השידרה בכף הרגל תוך התמקדות במקום הכאב בטכניקה ממריצה וזאת כדי להניע ממנה את הפסולת. הרי כשיש פריצה של דיסק יש לחץ על רקמות ופריצה של נוזלים מהמקום שלהם. כשממריצים, המקום מתפנה ומפנה מקום לדיסק בחזרה וכמובן משחרר את הלחץ במקום ובעקבותיו את הכאב. בנוסף הייתי עובדת על מערכת פינוי ושיתון, מערכת עיכול, מעיים, שלפוחית השתן וכמובן כליות. לסיום את יכולה לעשות טיפול מטהמורפי. שיהיה לך בהצלחה, מקווה שעזרתי לך.

למעלה