תקנים לקבע

rocky222

New member
תקנים לקבע

שלום רב אולי מישהו מכיר אתר בצהלנט או באתר חיל האוויר הצבאי שאפשר לבדוק בו תקנים לקבע? תדוה רבה להתראות

deathcaster

New member
הצחקת אותי

נראה לך שצה"ל יחשוף את הנתונים האלה לכל אחד שחושב שמחכים לו עם תפקידים פנויים ובזרועות פתוחות ?!
באמת הצחקת אותי !

ido39

New member
מה מצחיק?

באתר האיירנט יש מרכז השמה שמציע תפקידים פנויים בחייל

deathcaster

New member
חחחחחחח

הצחקת אותי שוב, תיכף תגיד לי שזה גם מעודכן ועובד וכך מוצאים תפקידים פנויים.

oracle 817

New member
מה אתה צוחק?

זה באמת נכון. יש פרסום של תפקידים שנפתחים לאיוש וחיילים/קצינים יכולים להגיש מועמדות לתפקיד. וכן, גם מעדכנים את זה.

rocky222

New member
תודה על כל העזרה

אתה יודע במקרה איפה באירנט? חיפשתי לא מצאתי אתה ידוע במקרה בצהלנט מקם שבודקים תקנים לחילים שרוצים להכנס לקבע?

outer

New member
עץ הדעת

באתר מחלקת הסגל תפקידים לאיושים בסבבי קיץ / חורף

rocky222

New member
שאלה דחופה

תודה רבה על על העזרה אם אני שולח בקשה לתפקיד תוך כמה זמן אני אקבל תשובה? איך אוכל לזרז את התהליך? תודה רבה שוב להתראות

outer

New member
זה צריך לעבור

בצורה מסודרת דרך המפקד הישיר שלך מול קמ"ד/רמ"ד המדור הסקטוריאלי שלך, בתמיכת מפקד היחידה. בצורה מסודרת זה לוקח משהו כמו חצי שנה (סבבים), במקרים חריגים אני מניח שזה יכול לקחת פחות

mike1551

New member
קיים דבר כזה באיירנט...

כנס ליישומים חיילים וחפש מרכז השמה. בכל אופן בהכרותי עם הדבר הזה זה לא תמיד כזה יעיל... והרבה פעמים תפקידים שמוצעים שם ניתנים מסיבה כלשהיא למקורבים למפרסם ההודעה...

rocky222

New member
בקשה דחופה מאוד

שלום רב תודה רבה על כל העזרה מפקד שלי לא כל כך עוזר לי עם הניסיון שלי להכנס לקבע מישהו יכול לעזור לי בבקשה? יש לי ידע בתחום המחשבים בצבא אני עובד כללי זה יעזור לי להכנס לקבע בכך בתחום המחשוב אם יש לי ידע? תודה רבה להתראות

deathcaster

New member
תשובה

אין לך ידע מוכח , כל הידע הלא פורמלי שלך לא יעזור לך להכנס לקבע. לך תעשה תואר ותעשה משהו בחיים.

rocky222

New member
תשובה בחזרה

אם הידע מוכיח ויש המלצות מפקדים זה יעזור לא?

שבוש

New member
זה קצת בעייתי כל הנושא...

השינויים שחלים כל יום בתפקידים של אנשים שרוצים לעבור ולהשאר...התפקידים שמוצעים שם הם בערבון מוגבל...בייחוד בחיל אויר שהמגוון שם ממש גדול...

למעלה