תקנו אותי אם אני טועה

b r o n z a

New member
תקנו אותי אם אני טועה

אבל נדמה לי שזה שאתה קם יום אחד ומגלה שהילדים שמסתובבים לך בבית שעד לא מזמן היו ילדים קטנים וחמודים, הפכו בבת אחת להיות ילדים בני 10- והיום זה בערך הגיל שבו מתחיל גיל ההתבגרות הנורא... ופתאום אתה אבא/אמא לילד בגיל ההתבגרות... זה בטח לא תומך במשבר הפרטי שלך ... שני הדברים, זה שאתה הופך להיות בן 40 בערך וזה שהילדים שלך מתבגרים פתאום, קורים בערך ביחד. ולי נראה שזה קצת טו מאץ' לתקופה אחת... בטח לא מקל על המשבר. מישהו?

domdom1

New member
קשה !!!! קשה!!!!!

יקירתי ,מזדקנים ,קחי בקלות כי אין לנו משהו אחר לעשות .הם גדלים ונחנו מזדקנים. c`est la vie

qt1

New member
b r o n z a היי...../images/Emo66.gif

אני מנסה לדמיין לי את עצמי בגיל 41 עם צאצאים בני כמה חודשים עדיין בטיטולים בבית , רק המחשבה על זה עושה לי קשה... קשה!
לעומת זאת נערה מתבגרת כמו שיש לי , לפעמים אומנם יודעת לעצבן כמו כל הילדים המתבגרים ובכלל , מבינה מתי יש לאמא שלה כוח להקשיב ומתי אין , אם קשה לי אני פשוט אומרת לילדים שלי שקשה לי , אם עצוב לי -גם! אני לא חושבת שזה יותר מדי ההתבגרות שלהם וההתמודדות שלנו עם שינויים , אני חושבת שזה מאוד אינדיבידואלי לאיך שאנחנו מחנכים את הילדים שלנו , כמה לימדנו אותם להתחשב ברגשות שלנו , כמה הם חברים שלנו וכמה הם ילדים שלנו, תקצר היריעה... אבל עם יד על הלב , אוי ואבוי אם היו לי כאן ילדים קטנים בבית , אני חושבת שהייתי בורחת לאיזה אי בודד , היום אני יכולה לקחת את עצמי לנוח עם ספר טוב בלי לדפוק חשבון , תראי לי מישהי בת 41 עם ילד קטן או תינוק בבית שיכולה לעשות את זה, ואני לא מתכוונת לאלה שיש להן פיליפיניות , אולי כדאי לראות את חצי הכוס המלאה. עם כמה מתבגרים את מתמודדת? לי יש 2 , אחד בתחילת גיל ההתבגרות ו השניה בת 17 ...

sagiberg

New member
../images/Emo140.gif- כו, התחושה של הגוזלים הגדלים

תורמת להרגשת המרוץ נגד הזמן, ולי כאמא זה מבהיר שאו..טוטו..מערך הכוחות בבית ישנה, האופן שבו הילדים יתפסו אותי יהיה שונה וגם הראיה את עצמי, מה לעשות, תצטרך לעבור רוויזיה מחשבתית

הורים וילדים בגיל ההתבגרות

אכן כן, אנחנו מתבגרים יחד, רק כל אחד ואחת מאיתנו באופן שונה. הורים וילדים עוברים את גילאי ההתבגרות יחד. אנחנו את שלנו ושלהם, הם את שלהם ושלנו. וההתבגרות שלנו, משפיעה עליהם לא פחות מאשר שלהן עלינו. אכן צריך לדעת למצוא את ערוץ ההבנה המשותפת במלחמת ההתבגרות כדי לצלוח אותה הכי קל שאפשר.

למעלה