"תקנון"

תמוזB

New member
"תקנון"

הוא לא רק מפלטם של הלא חכמים. הוא גם מפלטם של הפחדנים. קוראת מהצד ומקום טוב באמצע - שהם ללא ספק שמות כיסוי של "ההנהלה" או בא כוחה - הם המיסטר הייד של ד"ר ג´קיל. ככה אפשר לחרף ולהתקיף בלי הכובע הרשמי. דרך אגב, אפילו להעתיק כמו שצריך את כתובת האימייל הכזוב שלך אינך מצליח/ה ? [email protected] או [email protected] ממש תעתועים. וככה אתם חושבים לעשות טוב למישהו ? עם אייקונים מצד אחד ורעל מצד אחר ?

אני שמחה שאין לך ספק.

תמיד טוב להיות בטוח בעצמך. אל תתן לעובדות שאתה יודע או לעובדות שאתה לא יודע לבלבל אותך. למרות שזה מחמיא שמשווים אותי לגיל. במיוחד כשהוא הקים את הפורום ואני קוראת מהצד רק בכמה שבועות האחרונים. אני למשל אם הייתי גיל, מזמן הייתי חוסמת אותך מלכתוב בפורום אחרי שהייתי מזהירה אותך כמה פעמים כמובן (אני פשוט מניחה שלא היית יכול לעמוד בתקנון שקובע לא לפגוע באחרים בכוונה). למה לי להצליח להעתיק את האימייל? כמו שאמרת, הוא אימייל כוזב. וזו שמקוראת מהצד הפכתי להיות מקום טוב באמצע כתבתי בפירוש בהודעה, לא צריך לעשות עבודת בילוש מי יודע מה, מספיק לקרוא. כמו כן, אין בדברי לא רעל ולא חירופים. רק דברי שפיות, אתה יודע. כמו שאמרתי בכמה הודעות, חסר בפורום הזה את הפרופורציות, את ה"סתם" הפורום הזה נע מקיצוניות אחת לשניה. לא צריך או הייד או ג´ייקל, זה רק בסיפורים. במציאות יש גם באמצע. יש גם הרבה מאוד באמצע. ואני? אני במקום טוב באמצע...

תמוזB

New member
קיצוניות ?

כנראה שיש לך בעיה חמורה של הבנת הנקרא. אני לא העלבתי איש או אישה. אני הייתי המתריע, הצופה שעומד על המגדל וצופה לרחוק להזהיר מפני הסכנות. איזו מין קיצוניות זו להזהיר אנשים מפני שכרון המילים ולנסות לקרב אותם למציאות כדי שלא ייפגעו ? ובעובדה, הרי ראו כולם שצדקתי. נכון, אפשר לחסום מה שלא מוצא חן בתואנות שוא, כפי שאפשר להרוג נביא שנבואתו מבשרת רע, וגיל אפילו "איים" שיעשה כן, אבל אז באה המציאות וטפחה על פניו. הקיצוניות היא מה שעשו כל הנעלבים והפורשים, כל אלה שיום אחד חיבקו את כולם ולמחרת "ירו" בהם. הרי אני חוזר ואומר שמותר לכל אחד להביע דעה וכל אחד אחר יכול להתייחס או להתעלם. אם מישהו יורד לרמה של שימוש במילה "טמבל" - כדגומתך - זו בעיה שלו ולא של האחרים. אז במקום לעזור לו/לה - מוחקים אותו ? זו היתה טענתי והיא לא השתנתה. את יכולה להחזיק בדעה אחרת ואני לא אמחוק אותך.......

אתה מכיר את אלו שחולמים על ספינה

שטובעת בדיוק כשספינה טובעת בלילה ואז הם מתפארים ביכולת החיזוי שלהם ? לא מציינים שהם חלמו על ספינה טובעת גם שבוע לפני, וגם חודש לפני, פשוט אז לא קרה שום דבר. כמו הילד שצעק סתם זאב זאב ויום אחד פשוט בא זאב. קראתי את האזהרות שלך בזמנו בדיעבד, ונראה לי שמה שאתה עושה זה שדרוג בדיעבד של מה שעשית שאם הייתי צריכה לתאר אותו הייתי מתארת לא כצופה, לא כהתראה, אלא כסתם הודעות גועליות של מישהו שמנסה לעשות דווקא. ואגב, לא קראתי לך טמבל אפילו פעם אחת. קרא היטב. זו היתה רק הדגמה להודעה שהייתי מוחקת לו הייתי המנהלת. דעות מותר שיהיו שונות, אבל אם הייתי קוראת לך טמבל, האם זו דעה רלוונטית לפורום או בכלל דעה? לא נמחקו כאן הודעות ששונות מדעתו של המנהל. אתה פשוט משדרג הודעות שיטנה שראוי להן שימחקו בכל פורום שהוא (אלא אם כן קוראים לפורום "בלי צנזורה") לרמה של דעות ועוד שונות. ולא כך. אגב, ניסית בהחלט למחוק אותי בגלל שיש לי דעה אחרת (וכאן אכן מדובר בדעה) - בהתחלה ניסית מספר פעמים לזלזל במנת המשכל שלי, אח"כ ניסית לרמוז שאני לא דמות לגיטימית בפורום כי אני בעצם המנהל בשינוי שם (שזה די מצחיק וגם לא נכון), ועכשיו אתה מנסה למחוק את דעתי השונה בכך שאתה אומר שיש לי בעיה חמורה של הבנת הנקרא. ואם מישהו יורד לרמה של טמבל, או לתת רמה של "איפה היית כשחילקו את השכל" אז באמת יש לו בעיה, אבל השאלה היא האם צריך לעזור לו כאן בפורום. אולי דווקא זה שימחקו אותו וכך יאותתו לו ששפה כזו והתבטאות כזו אינן לגיטימיות ואינן עונות על רמה מינימלית של תרבון דיון וכבוד לאחר, זה מה שיעזור לו בבעייתו? מה גם שהפורום הזה כמו כל פורום מוגבל במידת העזרה שהוא יכול לספק. לא לכולם ולא בכל דבר הפורום יכול לעזור.

תמוזB

New member
טוחנת מים ומשליכה על הספינה

זה מה שאת עושה. אינך מחדשת דבר, את "צצת" משום מקום בשלב שבו הספינה טובעת (כלשונך) ושופכת עליה מים כדי שתטבע מהר יותר. כקוראת נאמנה בודאי ראית שגם בי "חשדו" שאני גיל.... אבל אז זה היה לגיטימי.....עכשיו כבר לא ? לא אני אמרתי שצדקתי אלא קוראים אחרים של הפורום ואני לא משדרג שום דבר. אני מודה ומתוודה - אינני יכול להיכנס לצרות אופקייך ולהתחבר לעקמומית מחשבתך ולכן זו תגובתי האחרונה אלייך. שיהיה לך רק טוב.

והנה נסיון מחיקה כושל נוסף.

להודיע שאני צרת אופקים ומחשבתי עקמומית ולכן לא תגיב עוד אלי. אכן דרך מצוינת להתמודד עם דעות שונות משלך, כה לחי! ואם נשתמש במטאפורה של הספינה, אני לא חושבת שהספינה טובעת, אני חושבת שלכל מיני אנשים היו ציפיות לא ריאליות מהספינה, וכשהציפיות הלא ריאליות לא התממשו הם החליטו שהספינה טובעת וקפצו עצמאית אל המים, והאשימו את אנשי הספינה כשהם נתקלו במגע המים הקרים. אגב איני קוראת נאמנה, אני קוראת שבדיעבד (כלומר חיפוש מתוך סקרנות על תמוזB הביא אותי לרשימת הודעותיך הראשונות ולמסקנותי). ובקשר לכך שיותר לא תגיב לי, הרשה לי לגלות סקפטיות משועשעת. זה מגוחך בדיוק כפי שאמרת בעצמך בהודעתך שנמחקה בשרשור ההוא על האיומים החוזרים ונישנים על פרישה.

למעלה